Çok güzel olmuş eline sağlık Yasemin abla, umarım daha nice yıllar beraber olmaları dileğiyle.
~~~ * SS5❤1 * ~~~
|
General Information About SS501 / SS501 Genel Tanıtım
|
|
Çok güzel olmuş eline sağlık Yasemin abla, umarım daha nice yıllar beraber olmaları dileğiyle.
~~~ * SS5❤1 * ~~~
Yaseminciğim emeğin için teşekkürler çok güzel tanıtmışsın grubumuzu.
![]() SS501 Forever!!!!!!
SO Jİ SUB <3
Çok güzel olmuş bu tanıtım. Ellerine sağlık Yasemin abla.
Çok güzel olmuş teşekkürler.
Bende böyle bir tanıtım olsun istiyordum hep... Çok güzel olmuş ablam, sayenizde bu isteğim gerçek oldu...
Umarım bu 5 yıl gibi nice 5 yıllara 5'i birlikte imza atarlar... Umarım...
Paylaşım için teşekkürler!
Süper bir konu, aşkımın grubuyla ilgili bilmediğim bir şey yok ama tekrardan okumak beni mutlu etti.
난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^ ♥ HyuNur ♥ █║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║ © %1oo Kσяeαη ®
Nasıl oldu da bu grubu daha yeni kesfettim.
![]() Çok eğlenceliler, şarkıları çok güzel, birbirleriyle olan ilişkileri, samimi davranışları hepsi, her şey çok güzel... ama illa bir favori seçeceğiz ya. (Hep olur bu.) Benim favorim Heo Young Saeng. O soğuk, kendinden emin ve cool tavırlarına ölüyorum. Love Ya şarkısındaki ses oyunları beni benden alıyor. Galiba delirdim.
eskisi gibi değil...
Bende grubu çok sonradan fark ettim. Bu grup benim müzik dinlememin yegane sebebi. Ben bu yaza kadar müzikten nefret eden bir insandım. Bu grupla başladım diğer Koreli grupları da tanımaya. Aslında Koreli grup ve şarkıcılarından başka dinlemiyorum. Benim gruptaki favorim Park Jung Min ve lider.
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
Ağlamak istiyorum.
Az önce birden aklıma geldi... Bizim üyeler daha askerliğini yapmadı. Olamaz! Az bile değil 2 yıl! Nasıl ayrı kalacağım? İlk lider gider herhalde. ![]() (Daha kaç yıl var ama ben şimdiden üzülüyorum.) |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|