Çok güzel tanıtmışsın Yasemin abla.
Bugüne kadar pek anlamazdım SS501'dan, güzel tanıtımın sayesinde kim olduklarını iyice öğrendim.
Bugüne kadar pek anlamazdım SS501'dan, güzel tanıtımın sayesinde kim olduklarını iyice öğrendim.
|
General Information About SS501 / SS501 Genel Tanıtım
|
|
Çok güzel tanıtmışsın Yasemin abla.
Güzel tanıtım.
![]() Teşekkürler.
Teşekkür ederim, ellerine sağlık.
Tanıtım için teşekkürler.
![]() Onları çok özledim. :img-cray: SS501~
6. yıla gireceğiz ve prenslerimize nazar değmesin. ^^
Çok güzel olmuş bu bilgiler, teşekkürler.
Hiç bilmiyormuş gibi tekrar tekrar okudum. Her seferinde biraz daha şaşırdım başardıklarına, gerçekleştirdikleri mucizelere. Sırada gerçekleştirilecek daha çok mucize var beyler, unutmayın ve bekletmeyin.
Saatim her zaman Min'e beş var. Ya da Min'i beş geçiyor. Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz. Günlerden Minertesidir. Ben Min'i düşünürüm, üşümem. Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar. İki kere iki dört elde var Min^^
Paylaşım için teşekkürler.
![]() Bir şey sormak istiyorum. Grup dağıldı mı? Artık gözükmüyorlar. Neden bir arada değiller acaba? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Dağılma falan yok, sadece üyeler solo çalışmaya başladı. Geri döneceklerine söz verdiler, henüz tarih belli değil ama geri dönecekler.
Saatim her zaman Min'e beş var. Ya da Min'i beş geçiyor. Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz. Günlerden Minertesidir. Ben Min'i düşünürüm, üşümem. Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar. İki kere iki dört elde var Min^^ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|