yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Dur yahu, ben daha biri izleyemedim. Sad
(23-08-2009, Saat: 19:33)Melissaa yazdı: Ilk 3 bölüm hazirmis.
Ama sanirim daha yayinlanmaya baslamadi.

Dizinin tamami çekilmeden yayinlanacagini hiç sanmiyorum. Bu arada, oyuncular belli mi? Rain'in oynayacagindan süphe ediyorum, çünkü su an konserleriyle mesgul. Dodgy

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
(30-08-2009, Saat: 17:53)a-lee-na yazdı:
(23-08-2009, Saat: 19:33)Melissaa yazdı: Ilk 3 bölüm hazirmis.
Ama sanirim daha yayinlanmaya baslamadi.

Dizinin tamami çekilmeden yayinlanacagini hiç sanmiyorum. Bu arada, oyuncular belli mi? Rain'in oynayacagindan süphe ediyorum, çünkü su an konserleriyle mesgul. Dodgy
Evet ben de sana kesinlikle katiliyorum. Bu gidisle diziyi yayina sokmadan geri çekecekler. Biz de izleyemeyecegiz.
Fanlari kizmasin ama Bi Rain'in dizide giydigi kiyafetler tam rezalet, ben sahsen begenmedim ama normalde çok yakisikli bir aktör.
SIWON
Süper ya, ben Full House'un son bölümünü izliyorum. Yoon Eun Hye'nin oynamasi beni çok sevindirdi. Smile

(01-09-2009, Saat: 18:04)gmz01 yazdı: Fanlari kizmasin ama Bi Rain'in dizide giydigi kiyafetler tam rezalet, ben sahsen begenmedim ama normalde çok yakisikli bir aktör.

Bak iste ben de buna katiliyorum, bir düzgün elbise giyemedi gitti ya. Biggrin
(01-09-2009, Saat: 18:04)gmz01 yazdı: Fanlari kizmasin ama Bi Rain'in dizide giydigi kiyafetler tam rezalet, ben sahsen begenmedim ama normalde çok yakisikli bir actör.

Rain manyagi olarak ilk izledigim de ben de böyle düsündüm... Giymis oldugu gömlek kazaklarin yarisi yoktu resmen. Biggrin Ama dizi ilerledikçe kiyafetlerde düzeldi... Ama kendi istegiyle degil, yönetmeninin karariyla giydigini unutmayalim. Oppam'in ne kabahati var. cry

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Ya inanmiyorum ya... Ofkeli Ben Song Hye Gyo nun oynayacagini okumustum. Bunu okuyunca hayal kirikligina ugradim.
(01-09-2009, Saat: 18:04)gmz01 yazdı: Fanlari kizmasin ama Bi Rain'in dizide giydigi kiyafetler tam rezalet, ben sahsen begenmedim ama normalde çok yakisikli bir aktör.

Aynen. Diziyi izlerken "Allah askina biri su çocuga düzgün bir seyler giydirsin." dedigim çok olmustur.
Yoon Eun Hye niye geldi ki ya...
Çok sinir oldum bak simdi... Kizgin

En kisa zamanda çevirirler umarim. :/

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi