yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Yoon Eun Hye acted in Goong and 1st Shop of Coffee Prince. Each drama received good ratings. Korean media Star News reported that Full House Sequel 2 planed to invite her, taking over the role from Song Hye Gyo.

The production team turned to Yoon Eun Hye, who has been dubbed the "Ratings Guarantee", to take on the female lead.

Yoon Eunhye has hit base with the three dramas, "Goong," "Vineyard Man," and "Coffee Prince."

She has been rushed with offers and proposition. She has been assured with popularity and has received a hot "love call" from drama and movie producers. In the summer drama "Coffee Prince" she fluttered the viewers' hearts as Go Eun Chan, a woman disguised as a man.

However, she has rejected Kim Jong Hak Production's "Full House 2" and "Awakening Scandal."

Rain and Song Hye Kyo have also declined to do Full House 2.

So now that Yoon Eun Hye rejected the offer and even the originals Rain and Song Hye Kyo refused to reprise their previous roles,
I wonder who they will offer the role to next?
Peki son durum ne?
İmzanız kurallara uygun olmadığı için kaldırılmıştır.
Kisacasi son durum su ki:
Hala sagda solda Yoon Eun Hye mi oynayacak Song Hye Kyo mu oynayacak, degisik haberler var. Bazi siteler YEH oynayacak bazi sitelerde SHK oynayacak diyor kesin birsey hala ortada yok.
Dizi agustos ayinda baslayacak denmisti o da baslamadi. Sanirim bir süre sarkacak dizinin baslamasi...
Ben de çogu siteyi takip ediyorum yukaridaki Ingilizce yazilari da biliyorum.
Ama hala kesin birsey olmadigi için müjdeli haber veremiyorum malesef. Sad
Oratada bir dizi var ve baslayacak ama ne zaman olacak iste orasi meçhul... Sad
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Paylasim için çok tesekkürler, umarim biraz çabuk baslar. Biggrin
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Arkadaslar su an YEH'in oynadigi hem de basrol oynadigi bir dizi çekiliyor, o yüzden bu dizide basrol olarak YEH oynayacaksa öncelik olarak suan oynadigi dizinin bitmesi lazim. O yüzden biz baya bekleyecegiz Full House 2'nin çeklimesi için. Ben böyle düsünüyorum.
Paylasim için çok tesekkürler.
Arkadaslar dizide son durum ne? Ben KBS'ye baktim orada Full House 2 ile ilgili bir seyler yaziyor ama Korece bilmedigim için anlamiyorum Korece bilgisi iyi olan arkadaslar oradan bakip bilgilendirirse çok seviniriz...

Jang Geun Suk Fan Club
¯`´•.¸(¯`´•.¸ ♥♥♥ Se7eN Fan Club ♥♥♥ ¸.•´´¯)¸.•´ ¯)
°SS501 Fan Club°
Insallah oyuncular degismez. Smile

Bu sene izledim, hatta bitireli 2 gün oldu Full House'u ama bir solukta izledim. Smile Gerçekten çok güzledi. Smile Insallah Ji Eun'a degismez. Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Bence de insaallah degismez, Song Hye Kyo'dan baskasi yakismaz Han Ji Eun rolüne.
Kim Bum Fan Kulüp
Dream Fan Club
F.T İSLAND FAN CLUP
~☆ Oh Won Bin Fan Kulüp ☆~

Bence de yakismaz...

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi