yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Fan Club / Full House Sevenler Kulübü
Beni de ekler misiniz ^^

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~

(15-09-2011, Saat: 14:09)gamze_metal yazdı: Beni de ekler misiniz ^^

Ekledim, hos geldin. Smile

Tumblr'ım
#WelcomeJAEJOONG
31.03.15_30.12.16
 ¤  
Arkadaslar bir sey soracagim? Lee Young Jae bir tekerle söylemisti Han ji Eun'e. Acaba o tekerlemenin videosu var mi? Ya da hangi bölümde söyledigini biliyor musunuz?
Simdiden tesekkürlerSmile
(13-09-2011, Saat: 15:45)**ju yoo rin** yazdı: 2. sezon olayi yalan oldu sanirim.
Evet ya bi 2.sezon olaylari vardi taa 2,3 sene önce.Hatta song hye kyo yerine yoon eun hye oynayacakti.Yalan oldu
(16-09-2011, Saat: 20:36)eda hyun bin yazdı: Arkadaslar bir sey soracagim? Lee Young Jae bir tekerle söylemisti Han ji Eun'e. Acaba o tekerlemenin videosu var mi? Ya da hangi bölümde söyledigini biliyor musunuz?
Simdiden tesekkürlerSmile

Sanirim istedigin tekerleme bu Smile three bear song uzun zamandir foruma girmiyorum link paylasma yasaksa simdiden özür dilerim Biggrin
Beni de ekler misiniz?
Henüz bitirmedim ama sevdigimden eminim. Biggrin
(09-11-2011, Saat: 21:18)ReiLa~ yazdı: Beni de ekler misiniz?
Henüz bitirmedim ama sevdigimden eminim. Biggrin

Hos geldiniz. Angel
5-6 bölümüm kaldi.Çok güzel bir dizi. Onay Niye daha önce izlemedim diye kendime kiziyorum su an.
Beni de ekler misiniz? Smile
Beni de ekleyin.
Alo polis + Buyurun - Mahsur kaldık çıkamıyoruz? + Nerdesiniz? - Şükrü Saraçoğlu.. + Kapat telefonu ordan çıkış yok !
Diziyi ikinci izleyisim ve tekrar bayildim süper bir dizi.Bi Rain'in oyunculugu mükemmel.Diziyi uzun zaman önce izlemis olmama ragmen aklima fan klubüne üye olmak ancak ikinci izleyisimde geldi.Biggrin
Keske gerçek hayatta da böyle asklar olsa...Sansiziz ya...ancak dizilerle avutuyoruz kendimizi.Aglama
Neyse beni bu mükemmel dizinin fan klubüne eklerseniz çok çok mutlu olurum...Biggrin
Aja aja faytin.(nasil yazildigini unuttum) Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi