yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Fan Club / Full House Sevenler Kulübü
Arkadaslar bana kizmayin ama, ben pek begenmedim Full House'u. Beklentilerime cevap veremedi sanirim. Düslerimin Prensi tadinda olur sanmistim ama yanilmisim. Güzel sahneleri yok muydu tabi ki vardi ama hersey çok rutindi :yemek yap, temizlik yap, esas kizin diger çocukla yemege çikmasi, her gece birbirlerini beklemeleri. Tamam bir yere kadar gerçekten güzeldi ama sonradan ben çok sikildim. Dizi boyunca belki büyükanneleri evine çagirir da komik bir gece geçirirler diye bekledim ama nafile. Bir tek ben mi böyle düsünüyorum ya niye sevemedim ki? Sad Sad Sad
''Cehaletten daha kötü bir fakirlik, akıldan daha faydalı bir nimet yoktur.''
Beni de ekler misiniz?
(12-08-2011, Saat: 21:03)*s_v_g* yazdı: Beni de ekler misiniz?

Fana eklendin. Onay
(02-07-2011, Saat: 22:13)-kimbum- yazdı: Arkadaslar bana kizmayin ama, ben pek begenmedim Full House'u. Beklentilerime cevap veremedi sanirim. Düslerimin Prensi tadinda olur sanmistim ama yanilmisim. Güzel sahneleri yok muydu tabi ki vardi ama hersey çok rutindi :yemek yap, temizlik yap, esas kizin diger çocukla yemege çikmasi, her gece birbirlerini beklemeleri. Tamam bir yere kadar gerçekten güzeldi ama sonradan ben çok sikildim. Dizi boyunca belki büyükanneleri evine çagirir da komik bir gece geçirirler diye bekledim ama nafile. Bir tek ben mi böyle düsünüyorum ya niye sevemedim ki? Sad Sad Sad

Ben sevdim diziyi. Çok güzel ve eglenceliydi. Smile Ama senin söylediklerine de katilmiyor degilim. Wink Son bölümlere dogru ben de sikilmaya baslamistim. Özellikle Lee Young-jae delirtti beni. Hislerini itiraf etmesini o kadar çok bekledim ki... Shy
Müzikleri çok hostu. Devamli dinliyorum. Smile

Beni de gruba ekler misiniz? Shy
[Resim: 69932567.gif]

Sen,
gözlerimde kendini gördüğünde anlayacaksın sana olan esaretin güzelliğini...
(25-08-2011, Saat: 14:56)edd@_Joong yazdı: Beni de gruba ekler misiniz? Shy

Tabi.Ekliyorum hemen. Onay

Beni de ekleyebilir misiniz? Biggrin
---------------------------------
[Resim: lee4.jpg]
Life cant get much better with K-Dramas !
*~ Lee Min Ho Oppaaa ~*
(08-09-2011, Saat: 14:31)gizemm yazdı: Beni de ekleyebilir misiniz? Biggrin

Ekliyorum. ^^
2. sezon olayi yalan oldu sanirim.
Beni de ekler misiniz?
(15-09-2011, Saat: 0:39)shin ri yeon yazdı: Beni de ekler misiniz?

Ekliyorum. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi