10-10-2011, Saat: 20:24
Ya sapsal Hong Ki.

Tweetlerinde çok dogal yahu.

Tweetlerinde çok dogal yahu.

FTISLAND's Tweets 1 / FTISLAND'ın Twitter Paylaşımları 1
|
10-10-2011, Saat: 20:24
Ya sapsal Hong Ki.
![]() ![]() Tweetlerinde çok dogal yahu. ![]()
11-10-2011, Saat: 20:23
111011 Seunghyun Twitter
chungxuan 뮤비찍을때민환이가찍어줬던..벌써 추억이되버린사진! Tr:Minhwan klip çekimleri sirasinda benim için bu fotograflari çekti.Onlar simdiden anilar oldu! ![]() ![]() ![]()
12-10-2011, Saat: 20:47
111012 Hongki Twitter
Skullhong 우리헤어선생님이랑 쳤다...나컨디션별로였는데 이겼다 음...오늘 괜찬게쳤넹 이제 내일을위해 집으로 고고싱 Tr: Saç stilistimizle bir bowling maçi.Kosul olarak iyi degildim ama yine de kazandim emm... Ben de iyi oynamistim.Simdi gitmeliyim ve yarin comeback için hazirlik var.go go sing! ![]()
27-10-2011, Saat: 12:25
111027 Seunghyun Twitter
chungxuan 나만한강아지뽀삐..다시 만나고싶당 Tr: Poppy, benim gibi uzun boylu bir köpek.. Ben onu tekrar görmek istiyorum. ![]() 111027 Hongki Twitter Skullhong 잘 안보이네.. Tr: Gerçekten görünmez .. ![]() 111026 Hongki Twitter Skullhong 완전귀여워!!!!!!이거 또 카피당하는건 아니겠지..하기만해봐 요놈은콘서트때부터 만나볼수있습니다!!! Tr: Tamamen sevimli!!!!!! Dogru, bu yine kopyalanir olmayacak..Sadece yapmaya çalisin. Konser günlerinden itibaren bu adamla tanismak mümkün olacak!!!! ![]() 111024 Jonghun Twitter FtGtJH 볼륨을 높여봐요 ![]() Tr: Sesi açin. ![]() ![]() 111024 Hongki Twitter Skullhong 홍악마와홍부하들!!!!!ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ완전귀여워 Tr :Seytan Hong ve Hong takipçileri !!!!! Kekekekekeke! Çok sirin ![]()
17-12-2011, Saat: 19:36
Jonghun Twitter 17/12/11
家政婦のミタ 9,10 ほんとうに かなしいです。。ひさしぶりに 波だが。。ㅠㅠ Kaseifu No Mita'nin 9. ve 10. bölümleri gerçekten üzücü... Aglamayali uzun zaman olmustu ㅠㅠ みなさんが、きめることばです。 Herkesin karar verdigi bir kelime. (o.O) 재진아 생일축하한다 ![]() Jaejin ah, dogum günün kutlu olsun ![]() --------------- Won Bin ve U-KISS'den Kiseop, Jae Jin'nin dogum gününü kutlamis @Osh_yoru 재진아 생일 축하해~ Jae Jin dogum günün kutlu olsun~ @KiSSeop91 재진ㅇㅏ!!!! 생일축하해!!!!!!!!!!보고싶다!!!!!ㅠ Jaejin-ah!!!! Dogum günün kutlu olsun!!!!!!!!!! Seninle görüsmek istiyorum!!!!! ㅠ
19-01-2012, Saat: 20:30
120119 Minhwan Twitter
FTDrMH1111 히히^^ 승현이껄루 좀전에 찍은거야!!ㅋㅋㅋ 핸드폰 못찾았옹ㅜㅜ 어디서 뭘하고있을까 잘살고있겠지…ㅎㅋ Tr: Hehe^^ Bu fotografi Seunghyun'un telefonundan daha önce çektim!! ㅋㅋㅋ Hala telefonumu bulamadim. ㅜㅜ O nerede ve simdi ne yapiyor olabilir? Bir yerlerde iyi seyler yapiyor olmali... hehe ![]() 120119 Jaejin Twitter Saico011 나 사실 긴장했엇어…YB선배님들 계셔서 크크 티안났지? Tr: Ben aslinda sinirliydim... Çünkü YB büyükleri etrafta, keke! Açik oldum mu? ~ 120119 Seunghyun Twitter Chungxuan 본상 감사합니다! 앞으로 더 멋진거많이 보여줄게 따라와줘요!!^^ Tr: Bonsang için tesekkür ederiz! Gelecekte size daha iyi performanslar verecegiz. Bizi kollamaya devam edin!!^^ ~ 120119 JaeJin Twitter Saico011 고맙심니더 다 여러분 덕분입니더! 보고싶슴니더! Tr: Sizden dolayi herkese tesekkür ederiz! Sizi görmek istiyorum! ~ 120119 JongHun Twitter FtGtJH 나도 프리마돈나 보고싶어요 ;-) Tr: Ben de Primadonnalari görmek istiyorum. ;-)
23-01-2012, Saat: 0:33
120120 JaeJin Twitter
Saico011 저번에 못날린사진! Tr: Bunlar geçen sefer yüklemeyi basaramadigim fotograflar! ![]() ![]() 120120 Jonghun Twitter ㄱㄱRT @PriSunny @FtGtJH 이번에두 고백합니다같은 팬송 또 만들어주는고에여?? Tr: kk RT @PriSunny @FtGtJH Tekrar 'I Confess' gibi bir hayran sarkisi yapacak misin? ~ FtGtJH 2012 올해부터 다시 새로운마음으로 여러가지 악기들구매락하고 곡작업좀 할려니까 너무힘들다, 12시간째 가상악기들 까는데 고생중.. 음악하기 힘들구만? 하하 ![]() Tr: 2012 yilindan itibaren, ben, yepyeni bir zihinle beste yapmak ve bazi çesitli enstrümanlar çalmak niyetindeyim. 12 saat boyunca sahte gitarlara vuruyorum, zor zaman geçiriyorum... Müzik yapmak zordur, öyle degil mi? Haha ![]() (Aigoo demesini canlandirdim ve gerçekten çok sevimli oluyor. ![]()
23-01-2012, Saat: 1:20
120121 Hongki Twitter
SkullHong 다들 설연휴 잘보내세요^^ Tr: Millet, Lunar (Ay) Yeni Yili tatillerinde eglenin^^ ~ 今日は one ok rockの yokohama arena live だね^^ ほんとうに いきたいけど…ㅠㅠたか!!!fighting!!!one ok rock!!! fighting!!! あ!!!たかさんと おれ…ともだちになった!!!!!! Tr: Bugün One Ok Rock’in Yokohama'da canli konseri var. ^^ Ben gerçekten gitmek istiyorum...ㅠㅠ Taka!!! fighting!!! one ok rock!!! fighting!!! Ah!!! Taka-san ve ben arkadasiz!!!!!! ~ 컴백 2월2일...^^ 2월6일은?? Tr: Comeback 2 Subat'ta...^^ ya da 6 Subat?? 120121 Jaejin Twitter Saico011 여러분 추석연휴 잘보내고 계신가요!즐거운시간보내세요워 Tr: Millet, Chuseok tatilini iyi geçiriyor musunuz! Tatilde eglenin. ~ ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ나추석이라고썻음?ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Tr: Kekekekekekeke! Chuseok mu yazmisim? Kekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekekeke ~ 미치겟닼ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ아 내가생각해도 어이없네ㅋㅋㅋ Tr: Delirecegim, kkekekekekekekekekekekeke! Ah, Ben çok sessizim, kekeke! (Manyak çocuk Lunar yazacagina Chuseok yazmis. ![]() 120121 Seunghyun Twitter Chungxuan 집에와서 가족과 밥먹고 내동생 세현이한테 안마받는중..으 시원허다~~~ Tr: Eve döndüm ve ailemle yemek yedim. Simdi kardesim Sehyunnie'den bir mesaj aldim...Ah, iyi hissediyorum~~~ ~ 다리에서 주워온 동생 세현이랑한컷 Tr: Köprüden seçilmis kardesim Sehyunnie ile çekilen bir fotograf. (Ne saçmaladin sen Bob? ![]() ![]() ~ 그리고 우리 소스히여러분덕에 고기 맛있게 잘먹고 설 보낼수있을거같아요~ 땡큐 !! Tr: Ve ayrica, lezzetli et için Yumusak Gülümseme Kahramani'na tesekkürler. (Annesinden bahsediyor sanirim. keke) Biz Lunar Yeni Yili'nin tadini çikaracagiz~ Tesekkür ederim!! 120121 MinHwan Twitter FtDrMH1111 설연휴 잘보내세요다들ㅋㅋㅋ 뭐 쉬는사람 그리 많지ㅠ않겠지만..ㅎㅋ Tr: Millet, Lunar Yeni Yili tatilinde eglenin kekeke. Eh buraya pek çok kisi yok. ㅠ Yine de kim dinleniyor? Hehe Parantez içindekiler kendi sahsi yorumumdur, dikkate almayiniz. ![]() Ayrica Koreliler Ay Takvimini kullandigi için dün onlarin Yeni Yiliydi. ^^
23-01-2012, Saat: 1:28
(Son Düzenleme: 11-07-2012, Saat: 16:21, Düzenleyen: Elif Ece Çelik.)
120122 SeungHyun Twitter
chungxuan 모두 가족과함께 즐겁고 행복한 설보내세요~~^^* Tr: Ailelerinizle birlikte eğlenceli ve mutlu bir Lunar Yeni Yılı geçirin~~^^* 120122 Jonghun Twitter FtGtJH 즐거운 설날 보내세요 ![]() ![]() Tr: Mutlu Lunar Yeni Yılı. ![]() ![]() 120122 Minhwan Twitter FtDrMH1111 수펄스 대박입니다!!! 팬이에요!!!^^꺅 너무잘해애애애애애애~~ 다들잘됬으면 좋겠다ㅎㅎ Tr: 秀Pearls harika!!! Ben hayranıyım!!!^^ Kya~ Onlar çooooooook iyi~~ Umarım her şey onlar için iyi gider hehe. 秀Pearls, Kpop Star yarışmasına katılan 4 yarışmacıdan (Michelle Lee, Park Ji-Min, Lee Jung-Mi & Lee Seung-Ju) oluşan grup. Ben Kpop Star yarışmasına katılmaya gidiyorum. ![]() ![]() ![]()
26-01-2012, Saat: 19:38
120123 Hongki Twitter
SkullHong 투척 Tr: Atilan fotograflar (?) ![]() ![]() ~ たか!!!!타카!!!!ㅋㅋ Tr:Taka!!!! Taka!!!! Keke ![]() 비...?-.- Tr: Yagmur...?-.- 120123 Jaejin Twitter Saico011 나도 떡국.전.꼬치.산적.나물 먹고싶다 Tr: Pirinç keki çorbasi.krep.sismis gidalar.sanjeok. sebzeler de yemek istiyorum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|