Konuyu Oyla:
|
F.T Island
|
|
Resimler için tesekkürler.
(12-12-2008, Saat: 0:38)Zemheri yazdı: Rica ederim. =) Irem de forumu temsil etmek istiyordu, sen de edebilrsin. Bence ikiniz de basvurun ve ikinizde olun ya. Biz, yani Five In One bas vurduk. Galiba kabul edildik, gerekli seyleri @hayal@ daha iyi biliyor, isi o bagladi, biz de 5 kisiyiz.
♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (: (13-12-2008, Saat: 18:03)DoGa yazdı:(12-12-2008, Saat: 0:38)Zemheri yazdı: Rica ederim. =) Irem de forumu temsil etmek istiyordu, sen de edebilrsin. Bence ikiniz de basvurun ve ikinizde olun ya. Güzel haberler verin bize, bu arada fan clube ugramayi unutmayin bence. Ya n'oluyor Doga bana da anlat.
Çok tatlilar ya.
(12-12-2008, Saat: 21:47)Zemheri yazdı: ... Ödülü Min'in eline vermisler, çok sevindim, genelde arkaplanda kaliyordu bunu kendiside söylüyor... Min'im çok seker çikmis (aslinda onun hakkinda söyleyecek çok seyim var da uzun sürer =))... Jae saçlarini toplamaya baslamis, çok seker olmus... Honggi'ye zaten saçlarini dikmek çok yakisiyor, Trakyalilara beziyor... Digerlerine yorum yok, onlar pek degismemis... =) (14-12-2008, Saat: 17:51)!-MiN-! yazdı: Ödülü Min'in eline vermisler, çok sevindim, genelde arkaplanda kaliyordu bunu kendiside söylüyor... Min'im çok seker çikmis (aslinda onun hakkinda söyleyecek çok seyim var da uzun sürer =))... Jae saçlarini toplamaya baslamis, çok seker olmus... Honggi'ye zaten saçlarini dikmek çok yakisiyor, Trakyalilara beziyor... Digerlerine yorum yok, onlar pek degismemis... =) Ay Honggi'ye yaptigin yoruma bayildim. Trakyalilara benziyor... ![]() Çok güzel ya. Evet Honggi'me saç dikmek yakisiyor.
(14-12-2008, Saat: 20:19)komutan çang yazdı:(14-12-2008, Saat: 17:51)!-MiN-! yazdı: Ödülü Min'in eline vermisler, çok sevindim, genelde arkaplanda kaliyordu bunu kendiside söylüyor... Min'im çok seker çikmis (aslinda onun hakkinda söyleyecek çok seyim var da uzun sürer =))... Jae saçlarini toplamaya baslamis, çok seker olmus... Honggi'ye zaten saçlarini dikmek çok yakisiyor, Trakyalilara beziyor... Digerlerine yorum yok, onlar pek degismemis... =) Bence öyle, ayni çekik olan Türklere benziyor, yani Trakyalilar... =) |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[Resim: ftislandftisland5675798.jpg]](http://imageshack.us/a/img207/1230/ftislandftisland5675798.jpg)