yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island
[Resim: ftislandftisland5675798.jpg]
Resimler için tesekkürler. Biggrin
(12-12-2008, Saat: 0:38)Zemheri yazdı: Rica ederim. =) Irem de forumu temsil etmek istiyordu, sen de edebilrsin. Bence ikiniz de basvurun ve ikinizde olun ya. Biggrin Güzel haberler verin bize, bu arada fan clube ugramayi unutmayin bence. Smile

Biz, yani Five In One bas vurduk. Smile Galiba kabul edildik, gerekli seyleri @hayal@ daha iyi biliyor, isi o bagladi, biz de 5 kisiyiz. Biggrin

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
(13-12-2008, Saat: 18:03)DoGa yazdı:
(12-12-2008, Saat: 0:38)Zemheri yazdı: Rica ederim. =) Irem de forumu temsil etmek istiyordu, sen de edebilrsin. Bence ikiniz de basvurun ve ikinizde olun ya. Güzel haberler verin bize, bu arada fan clube ugramayi unutmayin bence.

Biz, yani Five In One bas vurduk. Smile Galiba kabul edildik, gerekli seyleri @hayal@ daha iyi biliyor, isi o bagladi, biz de 5 kisiyiz. Biggrin

Ya n'oluyor Doga bana da anlat. Biggrin Biggrin
(12-12-2008, Saat: 12:59)Zemheri yazdı: ...

Honggi'm benimm, ne güzel çikmis. Biggrin Gözlükler de yakismis. Biggrin Canim ya, yerim onu... BiggrinBiggrin
Smile Çok tatlilar ya.
(12-12-2008, Saat: 21:47)Zemheri yazdı: ...

Ödülü Min'in eline vermisler, çok sevindim, genelde arkaplanda kaliyordu bunu kendiside söylüyor... Min'im çok seker çikmis (aslinda onun hakkinda söyleyecek çok seyim var da uzun sürer =))... Jae saçlarini toplamaya baslamis, çok seker olmus... Honggi'ye zaten saçlarini dikmek çok yakisiyor, Trakyalilara beziyor... Digerlerine yorum yok, onlar pek degismemis... =)
(14-12-2008, Saat: 17:51)!-MiN-! yazdı: Ödülü Min'in eline vermisler, çok sevindim, genelde arkaplanda kaliyordu bunu kendiside söylüyor... Min'im çok seker çikmis (aslinda onun hakkinda söyleyecek çok seyim var da uzun sürer =))... Jae saçlarini toplamaya baslamis, çok seker olmus... Honggi'ye zaten saçlarini dikmek çok yakisiyor, Trakyalilara beziyor... Digerlerine yorum yok, onlar pek degismemis... =)

Ay Honggi'ye yaptigin yoruma bayildim. Biggrin Trakyalilara benziyor... BiggrinBiggrin Çok güzel ya. Biggrin
Evet Honggi'me saç dikmek yakisiyor. Smile
(14-12-2008, Saat: 20:19)komutan çang yazdı:
(14-12-2008, Saat: 17:51)!-MiN-! yazdı: Ödülü Min'in eline vermisler, çok sevindim, genelde arkaplanda kaliyordu bunu kendiside söylüyor... Min'im çok seker çikmis (aslinda onun hakkinda söyleyecek çok seyim var da uzun sürer =))... Jae saçlarini toplamaya baslamis, çok seker olmus... Honggi'ye zaten saçlarini dikmek çok yakisiyor, Trakyalilara beziyor... Digerlerine yorum yok, onlar pek degismemis... =)

Ay Honggi'ye yaptigin yoruma bayildim. Biggrin Trakyalilara benziyor... BiggrinBiggrin Çok güzel ya. Biggrin
Evet Honggi'me saç dikmek yakisiyor. Smile

Bence öyle, ayni çekik olan Türklere benziyor, yani Trakyalilar... =)
Min arka planda kaldigini nerde söyledi Hanife'm? Bence en çok Won arka planda kaliyor, hiç sesi çikmiyor ama bunlari Hong Gi ve Jea için söyleyemeyiz. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi