yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island
Bu igrenç espiriyi yapmak istemiyodum ama yapacagim... Gerçekler acidir baklava tatlidir, o zaman baklava gerçek degil mi? =)
Bir kere benimkini Min'im de biliyor olabilir... =) (Anlayan anladi...)
(01-12-2008, Saat: 21:27)!-MiN-! yazdı: Bu igrenç espiriyi yapmak istemiyodum ama yapacagim... Gerçekler acidir baklava tatlidir, o zaman baklava gerçek degil mi? =)
Bir kere benimkini Min'im de biliyor olabilir... =) (Anlayan anladi...)

Espirinin igrenç oldugunu kabul ediyorum ama cup diye oturdu. Evet, o anlayan da ben oluyorum degil mi Bayan Choi'm? Benim rüyalarim da çikar hem. Biggrin Bazen kötü rüyalar da görüyorum ve onlar bile çikiyor. Bunu 6. hissime dayiyolar. Biggrin

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Anlayanlar için de baskalari da var ama sen de varsin tabi... =)
Ben de espirinin kötü oldugunu biliyorum ama cuk diye oturuyoR ben n'apayim... =)
Insallah bu rüyayi okuyan Jae hayranlari bana -1 rep vermez. Biggrin

(01-12-2008, Saat: 21:42)DoGa yazdı: Insallah bu rüyayi okuyan Jae hayranlari bana -1 rep vermez. Biggrin

Burda birisine tas mi geldi ne Doga'm?
[Resim: ftislandftisland5675672.jpg]
[Resim: 192.jpg]
[Resim: 193.jpg]
[Resim: 194.jpg]
Valla ben kimseyi gerçekten görmedigim için onlarla ilgili rüyalari da göremiyorum malesef. Smile Fakat okul arkadasim Tuba, ben, Jae jin, Min Hwan, mini cooperimiza binmis gidiyorduk rüyamda.. Bu arada Korece ögrenmeye basladim, çok mutluyum. Tam anlamiyla ögrenmem için bir senemi alacak heralde ama n'apalim... Hele su SBS'den Çapa'ya bir atlayayim buraya yorum falan yazamayacagim ama artik haberlerden falan beni takip edersiniz. O zaman beni görmüs olacagin için istedigin rüyayi görürsün Doga. Onay
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Evet Seda, birine tas gitti ama oda bana tas atiyor. Biggrin Biggrin Ee, daha ne diyeyim, gözüm benim yükseklerde degil rekabet içinde de degilim, sadece beni yönlerdiren bir sey var oda kalbim. Iste ben buna engel olamam. Yazar güzel demis "Ask tek kisiliktir." diye farkli yönlerden bakilirsa çok dogru demis. Karsilikli asklar bile tek kisilik, ask tek kisilik. Allah'im yine mi felsefe yaptim? =S Yazar olunca böyle oluyor. =S Biggrin

Ben de rekabet içinde degilim, ayrica yazdiklarin ben çok güldürüyor Doga... Bunu samimi söylüyorum, yorumlarin falan beni çok güldürüyor. Biggrin Ayrica söyledigin felsefeye Jae Jin için inanmiyorum çünkü o bir sanatçi elbetteki hayranlari asiklari olacaktir, o yüzden ben bu felsefeye inanmiyorum. Ayrica kendi felsefemi söylemek gerekirse; 'Dünyada iyi ya da kötü yoktur, bunu sen belirlersin.' Onay
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi