yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island
[Resim: ftislandftisland5675712.jpg]
[Resim: ftislandftisland5675730.jpg]
Min'im kolye takmis, ucundaki görünmüyor haksizlik... =( Resimler çok güzel, paylasimin için tesekkürler... =)
[Resim: 081202_1copy.jpg]
[Resim: welovecommnet-1.jpg]
[Resim: welovecomment.jpg]
[Resim: 081122GoodDaddyEp03PART1TheDeath_BL.jpg]
Herkese, selam basinizin belasi Doga yine sizlerle. Biggrin 3 gündür foruma giremedim ama herkes bilir söyle dedim: "Gidisim suskun oldu ama dönüsüm muhtesem olacak." Biggrin
Öncelikle resimler için tesekkürler. Smile Ayrica 5'i bir yerde üyeleri diyorum ki grubumuzun adini Five in One olarak degistirelim mi? F.I.One nasil ama? Biggrin Bir de Güney Kore'den yani Sona'dan mektup aldim, onun bizi ilgilendiren kisimlarini da yazacagim. Smile

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Dedigin gibi olmus Doga, süper geri döndün... =) Resimler için tesekkürler Seda'm... =)
Rica ederim Doga. Ne mektubu bu, kimle ilgili?
(05-12-2008, Saat: 20:27)doga yazdı: Öncelikle resimler için tesekkürler. Smile Ayrica 5'i bir yerde üyeleri diyorum ki grubumuzun adini Five in One olarak degistirelim mi? F.I.One nasil ama? Biggrin Bir de Güney Kore'den yani Sona'dan mektup aldim, onun bizi ilgilendiren kisimlarini da yazacagim. Smile

Olur, Five in One yani F.I.O... =)
F.T.I and F.I.O ay süper oluyor ya... =)
[Resim: 2007819113745sm1.jpg]
(05-12-2008, Saat: 20:29)Zemheri yazdı: Rica ederim Doga. Ne mektubu bu, kimle ilgili?

F.T Island ile ilgili... =)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi