yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EXO
Bunlar sadece asilsiz haberler.

Herkesi listeye ekledim. Smile
Umarim asilsizdir. Hani su an EXO'ya harbiden isinamadim ama f(x)'e de isinamayip bi süre sonra alisip hayrani olmustum. SM birsey yapiyorsa mutlaka ileride hoslaniliyor. EXO'da Suju potansiyeli olan bi grup bence. ._.
Ancak bu yüzden SuJu dagilirsa fanlar arasi atisma görebiliriz gibi geliyor. Lol.
Beni de ekleyin açildiginda. ^^

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
(07-04-2012, Saat: 23:20)Steamhive yazdı:
(07-04-2012, Saat: 23:17)*sirius* yazdı:
(07-04-2012, Saat: 23:05)Steamhive yazdı: Açikçasi sevdigim bir grup diyemem ancak SM yapmissa olmustur diyoruz.
Bi yerde okuduguma göre SuJu 2 yil kadar ara verecek Heechul askere gittigi için ve diger elemanlardan da seneye gideceklermis.Bu yüzden 2 yil kadar falan albüm çikaramayacaklar.
Bundan ötürü de boslugu doldurmak için EXO'yu çikarttilar ve muhtemelen *kiyaslamak yanlis ama* hafiften bi f(x) modunda olucaklar. Yine duyduguma göre Super Junior 2014 gibi comeback yapinca EXO iptal edilecekmis sanirim.

Bunun dogruluk payinin oldugunu düsünmüyorum. Millet ne söyleyecegini sasiriyor.
Bir kere mantikli düsününce adam iki yilligina grup çikarmak için kaç yil öncesinden egitmez bunca insani SM'e alip.( Ki mesela Kai'nin çok uzun süredir SM'de oldugu biliyoruz.) Bu kadar masraf kesinlikle yapmaz. ^^
Exo gayet çikmasi beklenen bir gruptu. Sujuyla ilgili çok fazla söylenti çikariyorlar. Neden anlamiyorum. Ben sadece antilerin kendi aralarinda çekismeleri olarak görüyorum bunu. ^^
(Ki böyle geçici grup olmaz. Hepsi birbirinden yetenekli. Çok basarili yerlere geleceklerine inaniyorum ben. (: )
Emin olamadim ben de genel olarak. Diger bir söylenti ise SuJu dagilacakmis sözde, bu yüzden EXO'yu piyasaya sürüp SuJu'yu gözden çikarmayi planliyormus SM. Bir nevi unutturma kampanyasi gibi birsey.
Suju bu senenin sonunda albüm çikaracak. Ne dagilma ne de geçici grup diye birsey var. Sadece asilsiz haber. Smile
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRYrpa94smQR8Pn1OCXE-u...REVPVGDw5D]
(07-04-2012, Saat: 23:36)gamze dinçer yazdı:
(07-04-2012, Saat: 23:20)Steamhive yazdı:
(07-04-2012, Saat: 23:17)*sirius* yazdı:
(07-04-2012, Saat: 23:05)Steamhive yazdı: Açikçasi sevdigim bir grup diyemem ancak SM yapmissa olmustur diyoruz.
Bi yerde okuduguma göre SuJu 2 yil kadar ara verecek Heechul askere gittigi için ve diger elemanlardan da seneye gideceklermis.Bu yüzden 2 yil kadar falan albüm çikaramayacaklar.
Bundan ötürü de boslugu doldurmak için EXO'yu çikarttilar ve muhtemelen *kiyaslamak yanlis ama* hafiften bi f(x) modunda olucaklar. Yine duyduguma göre Super Junior 2014 gibi comeback yapinca EXO iptal edilecekmis sanirim.

Bunun dogruluk payinin oldugunu düsünmüyorum. Millet ne söyleyecegini sasiriyor.
Bir kere mantikli düsününce adam iki yilligina grup çikarmak için kaç yil öncesinden egitmez bunca insani SM'e alip.( Ki mesela Kai'nin çok uzun süredir SM'de oldugu biliyoruz.) Bu kadar masraf kesinlikle yapmaz. ^^
Exo gayet çikmasi beklenen bir gruptu. Sujuyla ilgili çok fazla söylenti çikariyorlar. Neden anlamiyorum. Ben sadece antilerin kendi aralarinda çekismeleri olarak görüyorum bunu. ^^
(Ki böyle geçici grup olmaz. Hepsi birbirinden yetenekli. Çok basarili yerlere geleceklerine inaniyorum ben. (: )
Emin olamadim ben de genel olarak. Diger bir söylenti ise SuJu dagilacakmis sözde, bu yüzden EXO'yu piyasaya sürüp SuJu'yu gözden çikarmayi planliyormus SM. Bir nevi unutturma kampanyasi gibi birsey.
Suju bu senenin sonunda albüm çikaracak. Ne dagilma ne de geçici grup diye birsey var. Sadece asilsiz haber. Smile
Varya, su an su serptin üstüme o kadar diyorum. Aglamak üzereydim yahoo answer kisimlarina falan bakarken.
[Resim: th_CLGIF.gif]
Sali gecesi demek, çok sevindim. Beni de ekleyin. ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Amma asilsiz haber çikmis ya Smile Tek tek yorum yapmaya bile üseniyorum, SuJu'nun comeback listesinde adi var dostlar Onay
Bu arada beni de ekler misiniz ^^
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

∞
Bende listeye eklenmek istiyorum.
İmza firegoon yazılımı olduğu için silinmiştir.

Izliyoruz.. izliyoruz.. *_*
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Ya exo kimmis de Suju'nun yerine gelecek Allah askina.Geçin bu isleri.Suju gelecek sonra da Exo gidecek böyle bir saçmalik olabilir mi?Adamlar yillardir çalisiyorlardir nereye gidiyorlar.Neyse bosuna ortaligi karistirmaya gerek yok.Haberlerin asilsiz oldugunu düsünüyorum bende.Evet çocuklar askere gidecek ama bir sekilde halledilir o biri giderken biri gelecek sonuçta(Cidden içim aciyor bu arada)Neyse Sahsen takip ettigim kadariyla Exo basarili bir grup olacak.Ama SUJU'nun yeri hep ayri olacak orasi da kesin.Onlar unutulmaz sadece yasanir ve yasatilirSmileFightingSmile
İmzanızdaki gifin boyutu çok büyük.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi