yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EXO
(07-04-2012, Saat: 20:58)Bidam_04 yazdı: EXO-K_MAMA_Music Video (Korean ver.)
http://www.youtube.com/watch?v=KH6ZwnqZ7...e=youtu.be

EXO-M_MAMA_Music Video (Chinese ver.)
http://www.youtube.com/watch?v=eQ9sTtXSD...e=youtu.be

Bende günlerdir bu sarkiyi bekliyordum. Cok tesekkürler.
Showcase de hep izliyip duruyordum. Biggrin
[Resim: bild216.jpg]
SMILE :D
EXO Fan Clup Sali gecesi açilacaktir. Eklenmek isteyen arkadaslar buraya yazabilirler... Onay
Sonunda fan kulüp açilacak demek. ^^
Fan açilinca beni de üye listesine eklemeyi unutmayin lütfen. (:

Paylasimlar için çok tesekkürler. ^^
Açikçasi sevdigim bir grup diyemem ancak SM yapmissa olmustur diyoruz.
Bi yerde okuduguma göre SuJu 2 yil kadar ara verecek Heechul askere gittigi için ve diger elemanlardan da seneye gideceklermis.Bu yüzden 2 yil kadar falan albüm çikaramayacaklar.
Bundan ötürü de boslugu doldurmak için EXO'yu çikarttilar ve muhtemelen *kiyaslamak yanlis ama* hafiften bi f(x) modunda olucaklar. Yine duyduguma göre Super Junior 2014 gibi comeback yapinca EXO iptal edilecekmis sanirim.
Ben de istiyorum Smile
Beni de üst siralara yazin bari.Klipler dehset yahu.Tam anime gibi olmus.
Fan kulüp açilinca beni de ekleyin lütfen. Smile

Lee Jong Suk ♡
(07-04-2012, Saat: 23:05)Steamhive yazdı: Açikçasi sevdigim bir grup diyemem ancak SM yapmissa olmustur diyoruz.
Bi yerde okuduguma göre SuJu 2 yil kadar ara verecek Heechul askere gittigi için ve diger elemanlardan da seneye gideceklermis.Bu yüzden 2 yil kadar falan albüm çikaramayacaklar.
Bundan ötürü de boslugu doldurmak için EXO'yu çikarttilar ve muhtemelen *kiyaslamak yanlis ama* hafiften bi f(x) modunda olucaklar. Yine duyduguma göre Super Junior 2014 gibi comeback yapinca EXO iptal edilecekmis sanirim.

Bunun dogruluk payinin oldugunu düsünmüyorum. Millet ne söyleyecegini sasiriyor.
Bir kere mantikli düsününce adam iki yilligina grup çikarmak için kaç yil öncesinden egitmez bunca insani SM'e alip.( Ki mesela Kai'nin çok uzun süredir SM'de oldugu biliyoruz.) Bu kadar masraf kesinlikle yapmaz. ^^
Exo gayet çikmasi beklenen bir gruptu. Sujuyla ilgili çok fazla söylenti çikariyorlar. Neden anlamiyorum. Ben sadece antilerin kendi aralarinda çekismeleri olarak görüyorum bunu. ^^
(Ki böyle geçici grup olmaz. Hepsi birbirinden yetenekli. Çok basarili yerlere geleceklerine inaniyorum ben. (: )

Beni'de eklerseniz cok sevinirim.
[Resim: bild216.jpg]
SMILE :D
(07-04-2012, Saat: 23:17)*sirius* yazdı:
(07-04-2012, Saat: 23:05)Steamhive yazdı: Açikçasi sevdigim bir grup diyemem ancak SM yapmissa olmustur diyoruz.

Bunun dogruluk payinin oldugunu düsünmüyorum. Millet ne söyleyecegini sasiriyor.
Bir kere mantikli düsününce adam iki yilligina grup çikarmak için kaç yil öncesinden egitmez bunca insani SM'e alip.( Ki mesela Kai'nin çok uzun süredir SM'de oldugu biliyoruz.) Bu kadar masraf kesinlikle yapmaz. ^^
Exo gayet çikmasi beklenen bir gruptu. Sujuyla ilgili çok fazla söylenti çikariyorlar. Neden anlamiyorum. Ben sadece antilerin kendi aralarinda çekismeleri olarak görüyorum bunu. ^^
(Ki böyle geçici grup olmaz. Hepsi birbirinden yetenekli. Çok basarili yerlere geleceklerine inaniyorum ben. (: )
Emin olamadim ben de genel olarak. Diger bir söylenti ise SuJu dagilacakmis sözde,bu yüzden EXO'yu piyasaya sürüp SuJu'yu gözden çikarmayi planliyormus SM. Bir nevi unutturma kampanyasi gibi bisey.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi