yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 74.Bölüm
07 semra arkadasim
bence yesoyanin durumu hiçte abartili degil sevdiginin baskasiyla evlendigini gördü bu çok aci bir durum birde yoksulluk içinde oglunu büyütmeye çalisti 15 yil hem bu aciyla yasamasi hemde yuri için çalismasi kolay degil!!!
.•°I'M SORRY I LOVE YOU.•°
[Resim: sojisub159gz.jpg]
evet sanirim herkes benim gibi bu budekbulun ömrünü merak ediyo walla allah uzun ömür versin Biggrin 3 geçince herkes daha bi yasli duruyodu bence bi kakül modasi vardi 15 yil geçti millet 17 sindeki gibi duruyo xD X
koptum ne süper bir bölümdü buBiggrin
herkese bir agirlik bir olgunluk gelmis..jumong un tarzini begenmedim ama...soguk olmus..prenslerin ona baba demesi de çok tuhaftiBiggrin:d
haha hele sayong çok güzel olmusBiggrin
yongpo sinsilikte daha da ehlilesmis..
15 yil dile kolay:d kral geumwa nin ölmeye pek niyeti yok...
ah soya...bu arada yuri küçükken hep babasinin adini duyarak,kahramanliklarini dinleyerek büyüyordu..babasinin ünlü general jumong oldugunu bilmiyor mu yani..pekala arayip bulabilirSaskin
Eskiden insanlar tibbin fazla gelismmesinden dolayi çok fazla yaslanmadan ölüyorlardi. Mesela, Jumong'ta ki irin gibi VIII. Henry'de de vardi ama onu bacagindaydi ve yillarca ölene kadar o iltihapla yasadi. Geçiremediler çünkü o zamanlar iltihap kurutucu bir ilaç yoktu. Muhtemelen Jumong'un iltihabi da kapanmadi ölene kadar. Bu da savasta azicik bile yaralanmanin belki de insani ölüme kadar götürebilecegini görüyoruz. Yani sizin dedigini gibi oyuncularin gençliklerini bu kadar korumalari zor 15 yil boyunca. Amma tabi Uzak Dogu bitkisel ilaçlariyla meshur. Böyle seylere önem verirlermis belki bu yüzden hastaliklari iyilestirme konusunda basarililardi bir nebze de olsa fakat gençliklerini korumalari çok zor Smile

Yuri ve Yesoya'nin o hali beni derinden etkiliyor. Dedigim gibi benim de bir çocugum var ve hep kendimi Yesoya'nin yerine koyuyorum. Yaptigi büyük bir fedakarlik. Eger saraya o zaman gitseydi bölünme kaçinilmaz olabilirdi. Güçlü bir kadin hakikaten, tebrik edilesi bir kadin.

Soseono'da çok güçlü bir kadin. Kendisi de olaylarin hep içinde, gelismeleri hiç disardan izlemiyor. O zamanlar bir kadinin devlet islerinde böylesine aktif olmasi taktire deger açikçasi.

Ama ben bu Jumong'un hakkinda birseyler okumak isterdim yani tarihi degeri olan bir bilgi. Ben tarihi film,dizi izlemeyi, tarihi roman okumayi çok seviyorum. Kisacasi tarihi severim. Bu yüzden Jumong'u sadece izlemekle yetinmeyip hakkinda bir seyler de okumak isterim. Böyle bir bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim gerçekten. Ya da bir yerden okumussa kendisi...

Yuri hakikaten Jumong'a benziyor. Bazi mimikleri özellikle. Yani Jumong'un oglu konusunda basarili bir seçim yapmislar. Bir an önce onun ve Jumong'un kavusmasini görmek istiyorum. En çok bunun için izliyorum su anda diziyi. Bir an önce Yesoya ve Yuri'nin Jumong ile kavusma anlari gelsin.
[Resim: O2MB0V.jpg]
Bu filme inaninki cok kizdim.
Jumong gitti evlendi.Ilk defa bi filmde bu yüzden agladim ah zavalli Yesoya.
Kizi görsünde birazcik aciyi Jumong ceksin.
Bugünkü filmin sonu o yüzden cok hosuma gitti.
Kizin yasadigini ögrendi biraz da olsa belki aci ceker.Cok kizdim ben bu Jumonga.
Ah Yesoya canim yaa.Basrole bence bu kizi koymaliydilar.
Yarinki bölmü merakla bekliyom insallah Jumongla karsilasmadan ölmez beter olurum.
Özet ve resimler için tesekkürler.
(11-06-2009, Saat: 16:59)ceyankbyz yazdı: 15 yil dile kolay:d kral geumwa nin ölmeye pek niyeti yok...
ah soya...bu arada yuri küçükken hep babasinin adini duyarak,kahramanliklarini dinleyerek büyüyordu..babasinin ünlü general jumong oldugunu bilmiyor mu yani..pekala arayip bulabilirSaskin

Evet bence de süper bir bölümdü Smile

Bilmiyor suan.Zaten bilse bir dakika bile durmaz Jumong'un yakasina yapisirdi Biggrin

Yuri çok tatli biri bayildim bu çocuga.Biryu'ya kanim hiç isinmadi ama Onjo'da çok tatli bi çocuk abisine çekmemis hiç.(Düslerimin prensi'nde Cheyang'in kardesi rolündeydi yanilmiyorsam)

Sayong'un saçlarina aklar inmis.Biggrin
Soseono daha da güzellesmis.Jumong'un önceki hali daha karizmaydi,sanirim suan tam yasini oynuyor baya bir olgun görünüyor.

Kral Geumwa'nin ölmedigine sasirdim 15 yil önce hasta degil miydi bu adam SmileSeolran zehirlemneyi beceremediyse bile Yuhwa'nin arkasindan bu aciyla gider artik diyordum.Anlasilan bu dizide de kötülere birsey olmuyor.

Soseono'yu Yesoya'dan daha çok sevsemde Yuri'nin tarafindayim.Ne de olsa Jumong'un oglu ve babasina benziyor.Digerlerine veliahtligi yakistiramiyorum.Özet için tesekkürler zeynozehra Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(11-06-2009, Saat: 17:09)Anatoliana yazdı: Evet bence de süper bir bölümdü Smile

Bilmiyor suan.Zaten bilse bir dakika bile durmaz Jumong'un yakasina yapisirdi Biggrin

Yuri çok tatli biri bayildim bu çocuga.Biryu'ya kanim hiç isinmadi ama Onjo'da çok tatli bi çocuk abisine çekmemis hiç.(Düslerimin prensi'nde Cheyang'in kardesi rolündeydi yanilmiyorsam)

Sayong'un saçlarina aklar inmis.Biggrin
Soseono daha da güzellesmis.Jumong'un önceki hali daha karizmaydi,sanirim suan tam yasini oynuyor baya bir olgun görünüyor.

Kral Geumwa'nin ölmedigine sasirdim 15 yil önce hasta degil miydi bu adam SmileSeolran zehirlemneyi beceremediyse bile Yuhwa'nin arkasindan bu aciyla gider artik diyordum.Anlasilan bu dizide de kötülere birsey olmuyor.

Soseono'yu Yesoya'dan daha çok sevsemde Yuri'nin tarafindayim.Ne de olsa Jumong'un oglu ve babasina benziyor.Digerlerine veliahtligi yakistiramiyorum.Özet için tesekkürler zeynozehra Smile

Evet bende Yuri'yi çok seviyorum, ayni babasina benzemis Biggrin
Soseono'nun küçük oglunu degilde Biryu'yu bende sevmedim nedense Biryu bana Daesoo'yu, Onjo'da Youngpo'yu animsatti Durtuk
Some of you may remember me...
(11-06-2009, Saat: 16:51)ezgi056 yazdı: 07 semra arkadasim
bence yesoyanin durumu hiçte abartili degil sevdiginin baskasiyla evlendigini gördü bu çok aci bir durum birde yoksulluk içinde oglunu büyütmeye çalisti 15 yil hem bu aciyla yasamasi hemde yuri için çalismasi kolay degil!!!

ezgi arkadasim yesoya karakterini bence fazlaca dram oldugunda israrliyim.ta jumongla evlenmeden öncede ,sonrasi ,saray hayati sürekli acima ile geçti.sürekli yesoyanin magdurlugu islendi nerdeyse.tarihi bir film biliyoruz ama birazda senaristin eklentileri var gibi geliyor bana.bu benim düsüncem.Biggrin

TÜRKİYE ℂ⋆
Ama onun yerine koyarsak kendimizi çektikleri hiçte kolay degil. Kocasindan ayri esir gibi yasamasi, kaçisi ve 15 yil parasizlik içinde yasamasi tabiki aci verir insana. Bunu hangi insan soguk kanlilikla karsilayabilir ki hele hele bir çocukla hayatta tek basinaysan. Zor bir durum. Hele kocasini baskasiyla evlenirken görmesi, çocuguna hakkettigini verememesi...
[Resim: O2MB0V.jpg]
Hüzünlü bir bölüm izledik.Yuri'de Hae Mo-su ve Jumong gibi iyi bir savasçi ve mantikli kararlar veren birisi...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi