yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
(09-06-2009, Saat: 19:42)ddeerryyaa yazdı: Hep bugünü beklemisti.Nihayet geldi...Sevinçten dör köse oldum.(Sanki ben evleniyorum:img-hystericalSmileNe kadar yakisiyorlar ama.Canlarim benim.Allah bir yastikta kocatsin insallah.:img-hysterical:Tek korkum bu evliligin anlasmali bir evlilik olup olmamasi .Insallah degildir.Yesoya da o kadar zaman ortaya çikmadi çikmadi simdi mi çikti.Bak iste üzüldü.
Sevinçten agzim kulaklarimda oldugundan(demin de dedigim gibi bana ne oluyorsa) söylemeyi unuttum. Harika özet ve o güzel resimler için tesekkürler.

(09-06-2009, Saat: 20:09)usagi-chan yazdı: Hele sükür evleniyorlar.Allahrazi

Smile Özet ve resimler için tesekkürler...

Smile Evleniyorlar ama sevinemiyorum bile Jumongla Soseao'nun aski güzeldi birbirlerine yakisiyorlardi.Ama Jumong çok degisti eski Jumong degil olgun agir biri oldu. Soseaonayla aralarinda artik mesafe var gibi Soseaona Jumongu tamamliyor çok zeki,akilli Jumonga bazi konularda cesaret verip yardimci oldu. Yesoya daha silik narin nazli yani diyecegim o ki, Jumonga hiç yakistiramiyorum ama üzülüyorum halinede,filmde gördük kaçmayi bile beceremedi sinir oldum .Simdide çikip ogluyla Jumonga biz yasiyoruz diyemiyor simdiye kadar nerede kaldiysa iste çok miy miy Jumongun esi gibi davranmasini bilmiyor. Jumongun hayati beni zaten çok üzüyorda gerisi bos ,hüzün dolu ,aci dolu ,hasret dolu bir hayat hüzünlü prens bence ülkesine asik Jumong Smile
(09-06-2009, Saat: 22:35)mavisülün yazdı:
(09-06-2009, Saat: 19:42)ddeerryyaa yazdı: Hep bugünü beklemisti.Nihayet geldi...Sevinçten dör köse oldum.(Sanki ben evleniyorum:img-hystericalSmileNe kadar yakisiyorlar ama.Canlarim benim.Allah bir yastikta kocatsin insallah.:img-hysterical:Tek korkum bu evliligin anlasmali bir evlilik olup olmamasi .Insallah degildir.Yesoya da o kadar zaman ortaya çikmadi çikmadi simdi mi çikti.Bak iste üzüldü.
Sevinçten agzim kulaklarimda oldugundan(demin de dedigim gibi bana ne oluyorsa) söylemeyi unuttum. Harika özet ve o güzel resimler için tesekkürler.

Smile Evleniyorlar ama sevinemiyorum bile Jumongla Soseao'nun aski güzeldi birbirlerine yakisiyorlardi.Ama Jumong çok degisti eski Jumong degil olgun agir biri oldu. Soseaonayla aralarinda artik mesafe var gibi Soseaona Jumongu tamamliyor çok zeki,akilli Jumonga bazi konularda cesaret verip yardimci oldu. Yesoya daha silik narin nazli yani diyecegim o ki, Jumonga hiç yakistiramiyorum ama üzülüyorum halinede,filmde gördük kaçmayi bile beceremedi sinir oldum .Simdide çikip ogluyla Jumonga biz yasiyoruz diyemiyor simdiye kadar nerede kaldiysa iste çok miy miy Jumongun esi gibi davranmasini bilmiyor. Jumongun hayati beni zaten çok üzüyorda gerisi bos ,hüzün dolu ,aci dolu ,hasret dolu bir hayat hüzünlü prens bence ülkesine asik Jumong Smile

Arkadasim tüm söylediklerine katiliyorum ama ben pek üzülmüyorum.Yesoya ya acidim ama.O da Jumongun Sosonoyu sevdigini bile bile evlendi.E simdi herkes onu ölü saniyor.Kimsenin suçu yok bu konuda bence.Sosonoyla Jumong biribirinin.Ne diyeyim Deso utansin!Bir konuda acayip hak verdim sana hakikaten jumong ülkesini seviyor.Sosonoyla beraberlerken bile Sosono sevdigini belli ediyordu O dogru düzgün belli etmiyordu.Bu nasil sevgi ya.Sosonoya böyleyse o zaman o kimseyi sevmiyor:img-hysterical:
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(09-06-2009, Saat: 21:06)Ho Min yazdı: Yesoya'nin yanindaki çocuk Jumong'un çocugu, o yüzden Yesoya'nin ve çocugunun yeri Jumong'un yani... Ülke önemliyse kralin çocugu da önemli degil midir? Soseono Jumong'un kralligini kabul ederek güç birligi yapti, halasi ortaligi karistiriyor diye evlenmiyorlar, birbirlerini seviyorlar diye evleniyorlar.Biggrin

Arkadas güzel bir noktaya deginmis.

Yesoya duygusal davranmayip ne olursa olsun ortaya çikmaliydi.Bunu Yuri için yapmaliydi.Ayrica Jumong'un sirf politik nedenlerle Soseono'yla evlendigi bana inandirici gelmiyor.Yesoya'nin politik düsünerek oradan ayrilmadigida ortada.Çünkü Jumong'un Soseono'ya olan ilgisini önceden de biliyordu.Soseono'nun varligi sebebiyle oradan ayrildi.Belkide kendisinin bir yeri olmadigini düsündü.Daha politik düsünseydi kesinlikle Yuri için dönerdi.

Soseono Jumong'la evlenmemis olsaydi daha farkli bir sekilde nasil olsa yolunu çizecekti...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

tesekkürler....
Ayy yazik yaa Yesoya'ya...
O kadina çok üzüldüm ne acilar çekti bi de yetmiyormus gibi kocasi Soseono ile evleniyor.. Çikip ben burdayim dese ya..
Yuri'ye ve ona çok üzülüyorum yaa.. Sad(( :img-cray::img-cray:

Özet ve resim için çok tesekkürler..
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
yesoya ile yuriye üzülüyorum.ama bu evlilik en basindan beri olmaliydi.sadece simdi hepten farz oldu.jumong oglunu bir kere görse bari.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
birgün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın

düşlerimin prensi tvde bitsede gönüllerde hala sürüyor....
shin&chae kyung
daesoya üzülüyorum yaa adam hep kaybediyor.Gözü hala krallikta jumong yine basariliydi...
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...

Özet ve resimler için tesekkürler.Nihayet bekledigim bölüm geldi.Jumong ve Sosono evleniyor.Yesoya için bende üzülüyorum ama ben bastan beri Jumong ve Sosononun evlenmesini istiyordum.Dilegim gerçek oldu.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

(09-06-2009, Saat: 22:58)ddeerryyaa yazdı:
(09-06-2009, Saat: 22:35)mavisülün yazdı:

Arkadasim tüm söylediklerine katiliyorum ama ben pek üzülmüyorum.Yesoya ya acidim ama.O da Jumongun Sosonoyu sevdigini bile bile evlendi.E simdi herkes onu ölü saniyor.Kimsenin suçu yok bu konuda bence.Sosonoyla Jumong biribirinin.Ne diyeyim Deso utansin!Bir konuda acayip hak verdim sana hakikaten jumong ülkesini seviyor.Sosonoyla beraberlerken bile Sosono sevdigini belli ediyordu O dogru düzgün belli etmiyordu.Bu nasil sevgi ya.Sosonoya böyleyse o zaman o kimseyi sevmiyor:img-hysterical:

Bende ayni seyi düsünüyorum.Aklimdan geçenleri yazmazsam çatlarim.Asla Jumongu Yesoya ya layik bulmadim,çünkü Yesoya kendisi babasi ölmeden önce Jumong hasta yatarken yardimcisi ne yakisikli adam size göre dediydi oda hemen kendi kendine gelin güvey oldu .Jumong ona can borcu oldugundan kurtarip saraya getirdi,ama sonuçta birbaskasini sevdigini duyduydu .Jumongdan uzak durmasi lazimdi,ama öyle yapmadi bayan Yuwanin Jumonga baski yapmasi yüzünden açik buldugu kapidan içeri girdi.Jumong onunla annesi evlen dedi diye evlendi kabul etmeliyiz ki burda annesininde suçu vardi.Jumongun kendini toparlamasini beklemeden baski ile evlendirdi sayilir.ama Jumong Yesoya yi sevmedigini söylediydi,tabi bu benim düsüncelerim.Biggrin

TÜRKİYE ℂ⋆
özet yazan arkadasimizin özeti çok güzel olmus yorumlari da kendine has olmusOnay yesoya ya nasil üzüldüm sana ya. insan nasil böyle bir durumda sessiz kalir. ben olsam haykirirdim. ama umarim gidisi sessiz dönüsü muhtesem olurBiggrin eger kavusamadan ölürse üzülürüm dogrusu. aslinda jumongun oglunu tanimasi için verdigi hançer parçasi bunun dogru olabilecegi ihtimalini düsündürüyor. tabiki bu bir teoriAbaza
🙈🙉🙊

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi