yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
[Resim: 29153202.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 66840836.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 99229493.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 76429148.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 15324407.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 35123315.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Hep bugünü beklemisti.Nihayet geldi...Sevinçten dör köse oldum.(Sanki ben evleniyorum:img-hystericalSmileNe kadar yakisiyorlar ama.Canlarim benim.Allah bir yastikta kocatsin insallah.:img-hysterical:Tek korkum bu evliligin anlasmali bir evlilik olup olmamasi .Insallah degildir.Yesoya da o kadar zaman ortaya çikmadi çikmadi simdi mi çikti.Bak iste üzüldü.
Sevinçten agzim kulaklarimda oldugundan(demin de dedigim gibi bana ne oluyorsa) söylemeyi unuttum. Harika özet ve o güzel resimler için tesekkürler.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Ne oluyor ya neden Soseono ve Jumong evleniyorlar?? Olmaz böyle birsey olamaz ya bu Jumong karisinin ve oglunun öldügünü nasil bu kadar çabuk kabullenebilir?? Ban
Ya peki Yesoya niye halkin arasinda sessizce agliyor, çiksin ortaya daha biz variz siz niye evleniyorsunuz diye bagirsin Biggrin
Some of you may remember me...
Hele sükür evleniyorlar.Allahrazi
Iste bekledigim bölüm.

Jumong nihayet evlenmesi gereken kisiyle sonunda evleniyor bu çok güzel Kalp

Yesoya için ne kadar üzülsemde basindan beri Jumong'u hep Soseono'ya yakistirdigim için onlarin evliligini görmek beni mutlu ediyor.Jumong Yesoya ile evlenirken Soseono çok üzülmüstü,simdi ayni duygulari Yesoya yasayacak.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi