yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 4. Bölüm
(03-03-2009, Saat: 0:46)daesoo yazdı:
(03-03-2009, Saat: 0:05)papatya yazdı:
(02-03-2009, Saat: 23:09)Ho Min yazdı: Efsane Prens (Jumong) 4. Bölüm Özeti
[Resim: ef4.jpg]

Benim tahmin ettigim olaylar oluyor..Yazik Jumong'a diyorum..Aslinda büyük prens Daeso iyi biri demekki küçük prens Yeong Po'nun
etkisinde kalacak..
Tesekkürler özet için..
özetler ve resimler için tesekür papatya abla prens Daeso okadarda iyi biri degil ilerleyen bölümlerde görecegiz jomung en büyük düsman olacak gibi velihat prenslik ikisi arasinda gececek diye düsünyorum...

ee sonunda taht olunca düsmanlikta olur ölümde ne yazikki..Kizgin
Song II Gook Ve Papatya

En sonunda, yarin izleyebilecegim çok mutluyum çok:muzikgurubu:

Daeso'nun engel olma nedeni eger yirmi kirbaç yerse hastlanip onlarin basina kalacagini düsünmesi, geziye çikarmak istiyorki onu ormanda biraksin ölüme terketsin...
Özet ve Bölüm Resimleri için çok tesekkürler..

Sayenizde bölümleri izlerken daha rahat anlayabiliyorum...

Dae Soo babasinin gözünde deger kazanmak için birseyler yapmaya çalisiyor. Demekki içinde bir yerlerde iyilik var. Keske Kral da ogullarina Jumong a davrandigi gibi davranabilseydi, Daesoo kötü olanlar arasinda olmazdi diye düsünüyorum...
ben yine seyredemeyecem off çarsamba sabah 5te uyanip seyredecem.içmeye basladigim sinir ilaci (asiri dalga geçilmekten kore hakkinda bunalima soktular beni)uyku yaparda uyanamassam sadece bitkisel yaglardan olustugu için içiyorum yoksa hayyatta içmem ama off bu sabahta kalkacam zaten okulda dayak yemis gibi oluyorum ofofofofof kahve içiyorum oda demir eksikligi yapiyo 5ten sonra olsa ya dizi biktimmmmmm seyretmeden alamiyorum kendimi ya ama uyanmak içinde radyasyonlu telefonu yastigimin altina koyuyorum insallah uyanirimmmm[/color]
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
özet fragman ve fotograflar için tesekkürler Alkis
Özet ve resimler için çok tesekkürler, ellerinize saglik...
Diziyi daha öncede izlerken ben ilk baslarda Jumong'u daha ciddi, yetenekli biri olarak bekliyordum, umdugum olmadi ilerleyen bölümlerde degisecegi kesin tekrar tesekkürler özet ve resimler için...
özetleri çeviren ve bölüm resimlerini hazirlayan arkadasa çok tesekkürler.izleyemeyenler için (tabi biri de ben Smile ) çok iyi oluyor.
galiba jumong da bizim lee hoo gibi sonradan tam bi prens olacakSmileSmile
Hehe iste benim favorim Sosono da girdi diziye...Bakalim Jumong ne yapacak? Özet ve resimler için çok tesekkürlerSmile Emeklerinize saglik Smile
Prens Daeso'nun Jumong'u sevdigi için onu korudugunu sanmistim.Meger içten pazarlikliymis...Ofkeli

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi