yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 4. Bölüm
[Resim: 76884144tb4.jpg]
[Resim: 10mb8.jpg]
[Resim: 11zd2.jpg]
özet ve reismler için tesekkürler umarim bu bölümü izleyebilirim
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
(02-03-2009, Saat: 23:09)Ho Min yazdı: Efsane Prens (Jumong) 4. Bölüm Özeti
[Resim: ef4.jpg]

Benim tahmin ettigim olaylar oluyor..Yazik Jumong'a diyorum..Aslinda büyük prens Daeso iyi biri demekki küçük prens Yeong Po'nun
etkisinde kalacak..
Tesekkürler özet için..
Song II Gook Ve Papatya

Ve bölüm resimleri içinde tesekkürler,Hilmi ve Tugba..OnaySmile
Yine hayecanla izleyecegimiz bir bölüm bizi bekliyor..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Bölüm özeti için Ho Min'e, resimler için sunshine'a, resim eklemeleri için kiday baksi'ya tesekkürler BiggrinBiggrin Alkis

Özeti okudum ve heyecanli bir bölüm olacaga benziyor. Smile
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(03-03-2009, Saat: 0:07)papatya yazdı: Ve bölüm resimleri içinde tesekkürler,Hilmi ve Tugba..OnaySmile
Yine hayecanla izleyecegimiz bir bölüm bizi bekliyor..Smile

Tesekkür ederim emegi geçen herkese izlemeye devam Smile
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
iyi olmus kardesi sandigi kisilerin konusmalarini duydugu... ama büyük kardesten beklemezdim böyle davranmasini merhametli birine benziyordu...ayrica sarayin rüzgari bittiginden beri bekliyordum bu dizinin baslamasini.. zoraki prens çok ilgimi çekmemisti arada bir seyrediyordum ama jumong un basladigini görünce çok sevindim... özet resim için emegi geçen arkadasa tesekkürler...
(03-03-2009, Saat: 0:05)papatya yazdı:
(02-03-2009, Saat: 23:09)Ho Min yazdı: Efsane Prens (Jumong) 4. Bölüm Özeti
[Resim: ef4.jpg]

Benim tahmin ettigim olaylar oluyor..Yazik Jumong'a diyorum..Aslinda büyük prens Daeso iyi biri demekki küçük prens Yeong Po'nun
etkisinde kalacak..
Tesekkürler özet için..
özetler ve resimler için tesekür papatya abla prens Daeso okadarda iyi biri degil ilerleyen bölümlerde görecegiz jomung en büyük düsman olacak gibi velihat prenslik ikisi arasinda gececen düsünyorum

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi