23-08-2008, Saat: 14:37

Konuyu Oyla:
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 17. Bölüm
|
23-08-2008, Saat: 14:41
18. bölüm çok güzel olucak 17. bölümde güzeldi keske o bölümü kesmeselerdi..
23-08-2008, Saat: 14:43
diziyi maç yüzünden geç yayinladilarya kestiler uyuzlardiablo.gicik oluyom trtye beni sinir ediyo yadiablo.rahatça dizimizi bile izleyemedik zehir ettiler bizediablo.sonra ne oldu haftasonu geldidiablo.diziyi ne zaman rahatça izlicez bilemiyomdiablo.sanki baska trt yokmus gibi.diablo
김~정~훈
![]()
23-08-2008, Saat: 14:46
bencede kesmeselerdi keske o bölümü 18. bölümü sabirsizlikla bekliorum sali günü bi saat erken baslicak dizi yayin akisina bakan var mi bilmiorum ama iki bölüm birden mi yayinlicaklar ki
23-08-2008, Saat: 14:49
askim kim jeong yazdı:ya bende tam izlerken bi ara trt bozuldu sinir oldum araba bölümünü kaçirdim zannetmistim off ya diziyi neden kesiyolar ki bide hani yull chea kyuk u arabasiyla takip etti ya orda bittim ne romantik çocuk ya shin ben veliaht prensim hayatim kiymetli dedi ve aradan 3 saat geçmesine ragmen merak bile etmedi oysa yul sabirla takip etti basina bisey gelmesin diye ewet bu konuda sana katiliyorumm...bnde shin e orada gicik oldum canim kiymetli dedi resmen...ne olursa olsun chae-kyung la birlikte gelmesi gerekirdi ![]() ![]()
23-08-2008, Saat: 14:54
arkadaslar hangi bölüm bilmiyorum ama düslerimin prensi bugün saat=04:40 ta verilecekmis...izleyen olacagini sanmiyorum ama yinede bilginiz olsunn
![]()
23-08-2008, Saat: 14:56
_yagmur_ yazdı:o gicikligini da seviyorum ben nedense hosuma gidiyor:icon_razz:roflaskim kim jeong yazdı:ya bende tam izlerken bi ara trt bozuldu sinir oldum araba bölümünü kaçirdim zannetmistim off ya diziyi neden kesiyolar ki bide hani yull chea kyuk u arabasiyla takip etti ya orda bittim ne romantik çocuk ya shin ben veliaht prensim hayatim kiymetli dedi ve aradan 3 saat geçmesine ragmen merak bile etmedi oysa yul sabirla takip etti basina bisey gelmesin diye bide o araba sahnesini merak ettim kaçinci partta bilen biri yardim edebilir mi?simdiden tesekkürler
23-08-2008, Saat: 15:01
tudem19 yazdı:bencede kesmeselerdi keske o bölümü 18. bölümü sabirsizlikla bekliorum sali günü bi saat erken baslicak dizi yayin akisina bakan var mi bilmiorum ama iki bölüm birden mi yayinlicaklar ki15:35 Düslerimin Prensi 18:00 Mansettekiler yaziyor sanirim 2 bölüm birden verecekler çünkü 2 saat 25 dk oluyor yayin süresi oleyyy yaaa ![]() ![]()
23-08-2008, Saat: 15:24
PrinceSS HouRs yazdı:bence shin orda çok güsel bir espri yapti._yagmur_ yazdı:o gicikligini da seviyorum ben nedense hosuma gidiyor:icon_razz:roflaskim kim jeong yazdı:ya bende tam izlerken bi ara trt bozuldu sinir oldum araba bölümünü kaçirdim zannetmistim off ya diziyi neden kesiyolar ki bide hani yull chea kyuk u arabasiyla takip etti ya orda bittim ne romantik çocuk ya shin ben veliaht prensim hayatim kiymetli dedi ve aradan 3 saat geçmesine ragmen merak bile etmedi oysa yul sabirla takip etti basina bisey gelmesin diye hos bir giciklikti yani birbirleriyle ugrasiolar iste eee ask nede olsa erkekler sevdikleri kizlarin saçini çeker kaçarya shin ööle laf yok ona. ama evet yull un çeyang in arabasini takip etmesi gerçekten romantikti.
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
23-08-2008, Saat: 15:27
lütfen biri 18. bölümün resimlerini siteye koyabilirmi.meraktan ölüyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi