yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düslerimin Prensi (Princess Hours) 17. Bölüm
yaa sormayin galiba dikkatsizlik yüzünden tadimiz kaçti trt reklamlara girince dizinin yayinin durdurmamis yani olacak is degil yaa diablo reklamlari zaten sevmiyom dizin orta yerinde giriyo araya bi de bu olay iice sinir oldm
angelbetul yazdı:17.bölümde shin le minyoran konusur minyoran teklifi reddeginden pisman oldugunu söylüyor sonra shin artik çok geç dedi eve döndü chae senin karinim dedi çok endiselendim dedi shin sikica sarildi ne olursa olsun beni terketme dedi. yoola dogum partisi yapmaya hepsi gitti chae kyung ve shin ayni odada falan kaldi sonra yool onun resmini yapti chae kyung bilmiyor tabiki. chae kyung çantasinda krem bulamadi shin çantasini karisti onun özel esyasini buldu sonra shin odaya girdi chae saklandi orda bitti

saol
selam.17.bölüm yine heycanliydi ve komikdi.18.bölümü cok merak ediyorum..
su sitenin adresini banada özel mesajla atabilir misinizz??
yaa kesceklerdi barii yul a yardimci veriolarya o sahneyi kesselerdi hiç önemli degil yanee
DoKnma ßna..!! cAm qißy KıRıLrm..!!KıRLsm..!! ßütn PaRçLrmı Sna ßaTrırm..!!
bu bölüm çok güzeldi ayrica yulun dogum günü için gittikleri yerde shin ve çeyangin odalarindaki olaylar çok güzeldi birde shinin çeyanga sarilmasi güzeldi ama ben hala niye shinin minyorana gittigini anlamadim ama artik minyoranla olan bütün duygusal baglarini koparmis gibi duyruyo çünkü çeyanga beni terketme dedi Smile çok hosuma gitti birde yul olayi var bence artik fazla oluyo ne o ole çeyangin resmini falan çizmeler ona bu davranislar hiç yakismiyo birde su dikkatimi çekti saraydaki mücevherde de coiler vardi bu dizidede var hemde eskisi gibi kötü islerle ugrasiyolar mesela onursal kraliçenin yanindalar ama bence çoiler kesin bi patlak verip onursal kraliçeye zarar vercekler ya bide bizim kral onursal kraliçeye asikmis heralde onursal kraliçenein sevgisi karsiliksiz deilmis galibaa ama diger kraliçe daha ii ama onursal kraliçe daha güzel bence isallah 18. bölümde shin ve çeyag iiyice yaklasirlar artik böyle olmasini umuyorum artik ilerlemeleri lazimmSmile
Img-kiss 
masallah birgün de sayfalarca yazi yaziyorsunuz arkilerimHappy0064Happy0064
Daha 17. Bölümde bu kadar sayfalar dolusu yorum yapiliosa 18.Bölümde neler olcak kim bilir??
Dizimiz müthis ilerlio.Happy0064 Her bölümde farkli bi aksiyonn:cheer:
Sonu da güzel biter umarim...

ayy süper bölümdü ayrica minyoranin davranisini takdir ettim onursal kraliçenin planlari suya düstü benimki de laf mi sanki o ne cindir o minyorana mi kaldi neyse 18.bölümü sabirsizlikla bekliyorum int. seyrettim ama türkçe olmayinca pek keyifli olmuyor dogrusu pazartesi günü yine her zman ki gibi keyifle izleyecegim
benim bu bölümde begendigim seylerden birisi de artik shin in arkadaslari burjuva sinifi olmaktan çikti diger kizlari ve çayang i da kabul ettiler onlarla çok hos sohbetler olacagini anladilar gibi dizinin bitmesine az kaldi hala ben shin in askini gerçekçi bulmuyorum minyaran da ayrildigi ve yalniz kaldigi için çeyang i seviyor olabilir ...ayrica yull çeyang i hakediyordu.bence shinin arkadaslarindan birisiyle çeyang in arkdaslarindan birisi arasinda bisi olsun bence olacak..
bence minyoran in çekip gitmesi çok ii olurdu. böyle çok zoro olcak herkes için .. ama yine de az bölüm kalmasina ragmen ne olacagi belli bile degillll
düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendimm!!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi