Yorumları: 36
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
yaa sormayin galiba dikkatsizlik yüzünden tadimiz kaçti trt reklamlara girince dizinin yayinin durdurmamis yani olacak is degil yaa diablo reklamlari zaten sevmiyom dizin orta yerinde giriyo araya bi de bu olay iice sinir oldm
Yorumları: 2
Teşekkür Puanı:
0
selam.17.bölüm yine heycanliydi ve komikdi.18.bölümü cok merak ediyorum..
Yorumları: 5
Teşekkür Puanı:
0
su sitenin adresini banada özel mesajla atabilir misinizz??
Yorumları: 17
Teşekkür Puanı:
4
yaa kesceklerdi barii yul a yardimci veriolarya o sahneyi kesselerdi hiç önemli degil yanee
DoKnma ßna..!! cAm qißy KıRıLrm..!!KıRLsm..!! ßütn PaRçLrmı Sna ßaTrırm..!!
Yorumları: 88
Teşekkür Puanı:
3
ayy süper bölümdü ayrica minyoranin davranisini takdir ettim onursal kraliçenin planlari suya düstü benimki de laf mi sanki o ne cindir o minyorana mi kaldi neyse 18.bölümü sabirsizlikla bekliyorum int. seyrettim ama türkçe olmayinca pek keyifli olmuyor dogrusu pazartesi günü yine her zman ki gibi keyifle izleyecegim
Yorumları: 8
Teşekkür Puanı:
0
benim bu bölümde begendigim seylerden birisi de artik shin in arkadaslari burjuva sinifi olmaktan çikti diger kizlari ve çayang i da kabul ettiler onlarla çok hos sohbetler olacagini anladilar gibi dizinin bitmesine az kaldi hala ben shin in askini gerçekçi bulmuyorum minyaran da ayrildigi ve yalniz kaldigi için çeyang i seviyor olabilir ...ayrica yull çeyang i hakediyordu.bence shinin arkadaslarindan birisiyle çeyang in arkdaslarindan birisi arasinda bisi olsun bence olacak..
bence minyoran in çekip gitmesi çok ii olurdu. böyle çok zoro olcak herkes için .. ama yine de az bölüm kalmasina ragmen ne olacagi belli bile degillll
düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendimm!!