20-07-2008, Saat: 23:25
diziyi izleyeli 6 saat kadar oldu ve daha çok özledigimi fark ettim
dizi çok güzel,aramizda begenmeyen arkadaslar olabilir ve bence bu da diziyi saraydaki mücevher ve denizler imparatoru'yla karsilastirmalarindan kaynaklaniyor.ya da ben öyle düsünüyorum haksiz da olabilirim yani
seslendirmelere gelince...gözümü kapatip saraydaki mücevher'i izledigimi sandim,güzeldi ama alistigimiz sesleri duymak biraz burukluk yaratmadi degil; ama olsun ileriki bölümlerde diziyi özümsedikçe sesler konusunda sorun kalmayacak düsüncesindeyim.ayrica saraydaki mücevher'i seslendiren kisiler bu diziyi de seslendirmislerse sevinmek gerekir;bizim burada kurdugumuz türk-kore ailesinin birer üyeleri onlar da. o yüzden haksizlik etmemek gerekir diye düsünüyorum ve burdan sesleriyle diziye can veren degerli seslendirme sanatçilarimizi selamliyorum:img-angel: dizinin sahnelerine bayildim adeta japon çizgi filmlerinden firlamis sahneler vardi öyle güldüm ki onlara,bir tek çizgi filmlerdeki gibi koca kafali halleri eksikti yani
simdilik acaba bu dizinin kötü karakteri ne olur bilmiyorum ama yorumlara bakilirsa sasirtici olmayacak pek ama ben o kizi da sevmistim;ama küstah birine de benzemiyor degil.londra'dan gelen çocugun dizideki rolünü merak ediyorum,prensi sevmedim,sevimli kizimiz yeni gelen londra'dan gelene yakisiyor(bu arada isimleri henüz ezberleyemedim
)artik ilerleyen bölümlerde ne olur görecegiz.bu dizide gülmek hiç de fena olmadi saraydaki mücevher'den sonra buna ihtiyacimiz vardi
arkadaslar dizi fotograflari için tesekkürler,emeginize saglik
yeni dizimiz hepimizi bagimli yapar insallah
:cheer:gerçi yapti ama dahasini temenni ederim...

İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.