yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğum Günü ^^ 3
Feray'm. Opucuk

[Resim: tumblrm5c91pnnvn1rqtvhe.jpg]

Seni tanımak benim için o kadar büyük bir şans ki. Yani bunu anlatmayı denesem bile başarılı olamayacağımı biliyorum. O yüzden benim adıma Hyun'u yolluyorum sana o benden daha yardımcı olacak sana. Bak hazırlanmış da gelmiş zaten.

[Resim: tumblrm5c91pnnvn1rqtvhe.jpg]

Hep mutlu ol çünkü sen bunu hak ediyorsun. Seni çok seviyorum canım benim. Doğum günün kutlu olsun. Kalp
dae jang geum39, dervişaslı, Lee Tae Hee, fry1905, dalnim, yasmin_6100 (33), m_akbulut_54 (27), wakiyaku (25), mülteci (24), ^^ézéll^^ (24), dt.bet (23), jeux (21), chen cha (20), yoon sung seul (19), bin_pisman (18), hans han (18), tweety02 (17), Vito ScalettA (17), bojogaee (17), TaeCyeoN (17), ReınaBumıe (17), fatih_043 (16), nikakinal (16), zeynep senanur
Hepinizin doğum günü kutlu olsun.Kalp Happy Birthday
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Buraya özenerek bir şeyler yazmak istiyorum. Ama vaktim yok. Bu yüzden birileri için özenle güncellenecek. Abaza Zuhaha

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

Bende seni çok seviyorum Ezgi'm... Kalp İyiki tanımışım seni. Opucuk Çok teşekkür ederim. Angel
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Hepinizin doğum günü kutlu olsuun. Angel
Feray,seninle tanışmıyoruz ama ana sayfada gördüm doğum gününmüş hem ortak arkadaşlarımız var hemde hyun oppamın her fanı çok değerlidir <3 Uzatmıyım fazla doğum günün kutlu olsun,nice nice her yeri kore ile dolu senelere Smile Bu aşağıdaki şirin sıcacık gülüşü sana gelsin,bir ara tanışmalıyız ^^

[Resim: 46763727.jpg]
Yong hwa is my life ^^ <3

Park shin hye birtanemdir <3

*-*Rümeysa*-* => Koreli olmaya çalışan bir ispanyol Smile
Aslında ne yapabilirim diye pek düşünmedim. :P Seni neyin çok mutlu edeceğini bildiğimi biliyorum. Biggrin

Mutlu yıllar biricik ablam. Umarım beğenirsin. <3

Ayrıca demeden geçemeyeceğim. Hyun'un yeni klibi bugün çıktı ve senin doğum gününde en büyük hediye bu olsa gerek. Biggrin
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl ♥
Çok güzel olmuş Şeyma. Kalp

İyi ki doğdun Mehtap. Kalp

İyi gelir... Abaza
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
İyiki Doğdun Mehtapcım Yani Adaşım. İyiki Seni Tanıdım.
Senin İçin Hazırladım. Umarım Beğenirsin.
[Resim: 54709246914109643269311.jpg]
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Herkesin doğum günü kutlu olsun. ^^
٩(-̮̮̃-̃)۶

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi