yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğum Günü ^^ 3
cangema_su, LoveKorea, quééN*, Turan ASLAN (34), aslý su (27), boomslang (27), Aksam_Günesi (26), crazy (22), primadonna91 (21), 07 semra (20), Poise (18), Yaren E (18), hilalim53 (17), shin hye yoon (17), anesagirl (16), sweet-girl-53 (16), Hanife Onew (15), demet kim hyun (15), No Min Woo (14) - 6 Gizli

Doğum Gününüz Kutlu Olsun.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
cangema_su, LoveKorea, quééN*, Turan ASLAN (34), aslý su (27), boomslang (27), Aksam_Günesi (26), crazy (22), primadonna91 (21), 07 semra (20), Poise (18), Yaren E (18), hilalim53 (17), shin hye yoon (17), anesagirl (16), sweet-girl-53 (16), Hanife Onew (15), demet kim hyun (15), No Min Woo (14)
Herkezin Doğu Günü Kutlu Olsun.:happybirtday:
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.

[Resim: flowerborderbirthdaycar.jpg]

En son yazdığım mesajdan beri internete girmemiştim aslında. Ama bugünün büyüsünden midir bilinmez bir şekilde girdim. Cool
Doğum günün kutlu olsun Merve. Yourock
Annene de senin gibi bir evlat doğurduğu için ayrıca teşekkür etmek gerek. Atkilic
İyi bir şey hazırlamak isterdim aslında. Dertli
Amaan boşver. Şimdi çok güzel bir şey hazırlasaydım, duygulanırdın falan. Bu mutlu gününde ağlamanı istemem. Sarhos
Şuraya bak, zamanım kısıtlı yazmadım da lafı çevirdim. Utangaç Benim kadar kötü bir arkadaş görmedim ya. Halime bak. Dertli

Heart 07 semra Heart

Canım iyi ki doğdun iyi ki seni tanımışım. Opucuk
Nice mutlu yillara. Kalp

[Resim: 580501jj6y.png]

[Resim: 99911576.jpg]

[Resim: tutorial320selda.gif]

[Resim: dogumgunukart14.jpg]

Pastan canım umarın beğenirsin. Opucuk
[Resim: birddayi14ys2.gif]
(18-06-2012, Saat: 15:30)S.T. yazdı:

[Resim: flowerborderbirthdaycar.jpg]

En son yazdığım mesajdan beri internete girmemiştim aslında. Ama bugünün büyüsünden midir bilinmez bir şekilde girdim. Cool
Doğum günün kutlu olsun Merve. Yourock
Annene de senin gibi bir evlat doğurduğu için ayrıca teşekkür etmek gerek. Atkilic
İyi bir şey hazırlamak isterdim aslında. Dertli
Amaan boşver. Şimdi çok güzel bir şey hazırlasaydım, duygulanırdın falan. Bu mutlu gününde ağlamanı istemem. Sarhos
Şuraya bak, zamanım kısıtlı yazmadım da lafı çevirdim. Utangaç Benim kadar kötü bir arkadaş görmedim ya. Halime bak. Dertli

(18-06-2012, Saat: 20:44)duman_gözlüm yazdı:
Heart 07 semra Heart

Canım iyi ki doğdun iyi ki seni tanımışım. Opucuk
Nice mutlu yillara. Kalp

[Resim: 580501jj6y.png]

[Resim: 99911576.jpg]

[Resim: tutorial320selda.gif]

[Resim: dogumgunukart14.jpg]

Pastan canım umarın beğenirsin. Opucuk
[Resim: birddayi14ys2.gif]

Çok çok teşekkür ederim. Beni inanın çok mutlu ettiniz bu güzel yazılarınızla.Sarhos İyi ki sizler gibi dostlara sahibim. Bende sizleri çok ama çok seviyorum. Opucuk Canım kardeşim Sevingül ve canım ablam Meral. Kalbimde ayrı bir yeriniz var. Kalp

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
Ay ne kadar güzel ben de Merve yim keşke bana da aynısını biri kopyala yapıştır yapsa Kalp
KainatMeleği
Doğum günün kutlu olsun canım seni çok ama çok seviyorum..
Hep bizimle ol Hayallerimizi birlikte yaşayalım.NOT:Akşam pastayı birlikten kesiceğiz ha.Biggrin
[Resim: 87uml.gif]
[Resim: 87uqt.gif]
[Resim: 87urf.gif]
[Resim: 87urt.gif]
Buda benden sana BOYFRİEND.:d
[Resim: 87v45.gif]
Mutlu Yıllar
Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya
Rengârenk batan günü al karşına
Bir renk, de kendinden kat
Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak
Kapat gözlerini bir hikâye yarat
Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat
Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut
Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt
Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama
Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver
Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana
Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
, KainatMeleği doğum günün kutlu olsun.
Her mum hayatinin ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yasamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun.
[Resim: 87vmk.jpg]
[Resim: 87vzh.gif]
[Resim: 87w05.gif]
[Resim: 87w0u.gif]
[Resim: 8d6pb.jpg]

♔♪♫★♔ $@F£♔★♫ ♪♔
Bugün benim ve tüm arkdaşlarıma Happy Birthday diyorum Biggrin Teşekkürler Unnilerim Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
Doğum günün kutlu olsun kardeş! Biggrin Nice mutlu yıllara.. (Saeng İl Chuk Ha Ham Ni Da!) Biggrin ^.^
[Resim: pnqqs.gif]
♥BabY♥DaeHyun♥B.A.P♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi