yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğum Günü ^^ 3
Bugün dogmus olan kardeslerimiz, abilerimiz, ablalarimiz dogum gününüz kutlu olsun. Koreafansla nice senelere insallah. ^^
mavi, daydreamer, chan-ran, shimariqh (22), I_Korea (21), orkidem (20), seosono (18), Shawol Yasemin (15), *yesoya*büsra* (13) - 4 Gizli

dogum gününz kutlu olsun.iyiki varsiniz.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
mavi, daydreamer, chan-ran, shimariqh (22), I_Korea (21), orkidem (20), seosono (18), Shawol Yasemin (15), *yesoya*büsra* (13) - 4 Gizli

Hepinizin dogum günü kutlu olsun.^^
Hediyenizide söyle veriyim:

always your MINE. ♥

deniz_lee, ahjumma, egeli_66 (46), GiSe7enem (20), duygu sari (19), ßaD GiRL ^-^ (18), ö z g e '''' (18), as_me (17), min hyo-rin (17), joo_kolik (17), çayriyunk (17), Ayomi Tsuba (17), Em!ne (17), BsLmAtDlSnsd (17), minjang (15) Hepinizinde dogum gününü kutlu olsun. Smile

Kalpduman_gözlümKalp

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
[Resim: 125bc1.gif]

Yollar uzak olsa da kalpler daima yakindir. Arada mesafe olsa da güzel günler hep hatirlanir. Iyi ki dogdun Ablalarin Bitanesi ! Heart

[Resim: p20111021-232136.jpg]

Mutluluklarin kaf dagi kadar yüksek üzüntülerin kibrit kadar küçük olsun. Iyi ki dogdun , iyi ki varsin ! Seni seviyorum melek ablam ! Opucuk

duman_gözlüm
Abaza Heart

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Hepinizin dogum günü kutlu olsun! Opucuk
“Waiting for the person you like, it’s a little hard, isn’t it?”
— Hwang Jin Joo - Color of a Woman
Kalbime gömemem. Unutup da gidemem. Adini kazidim ben yüregime. Senden asla vazgeçemem. Dogum günün kutlu olsun.

a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Hepinizin dogum günü kutlu olsun! Kalp
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Dogum gününüz kutlu olsun.. Smile
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
bilginar (27), Park_Shin_Hye (25), doktorapla (23), asena89 (23), Nusret (21), mantik (20), kore çiçegi (20), han hee mi (20), buse_kiss (19), mi_young_kang (19), Ayse Inan (19), fnur (18), 4_melek (17), derya123 (16), kim_ipek_hoon (16) - 4 Gizli

Nice mutlu yillar. Smile
[Resim: QINqfWX.gif]

♥

~Korelee~♥Snowflake

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi