yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğum Günü ^^ 3
ersanmolla (30), bohamir (28), reebokls (27), zeyno_bdk (26), kim dae choi (24), gülsah142 (22), kadriyearife (21), betülüskas (21), eda berberoglu (20), sümeyra biçer (18), hee young (16), funda343 (16), kybele (15), park hee young (14) - 3 Gizli

Dogum gününüz kutlu olsun^^

always your MINE. ♥

♥Tatlicadiim♥Didemcigim♥Yesimcigim♥Betülcügüm♥Aysenurcugum♥ dogum günleriniz kutlu olsun hepinizi çok seviyorum♥birlikte nice senelere.Imzami kopyala yapistir yaptim. Biggrin
Ayrica bugün dogum günü olan herkesin dogum günü kutlu olsun. Smile
SO Jİ SUB <3

Didem ve Merve nice nice senelere Kalp

iyi ki dogdunuz arkadaslar Smile umarim hayatiniz boyunca yüzünüzden gülücükler ve kalplerinizden kore aski eksik olmasin ins. Smile
Love01 
Bahar'ım,meleğim,encılım iyi ki doğdun...İyi ki seni tanıyorum.Seni çok seviyorum. Angel

Bu sana:
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara...

Yemek ister misin?♥
Senin için...

a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
S?L?N mutlu yaşlar.Doğum günün kutlu olsun. Smile

ezgi707 (22), herosuperstar (22), yuuki_cross (22), Hilary (21), Þaheste (20), koreanhilal (20), esrabia (20), *melike* (19), srny (19), busra7 (18), swd(heroSmile) (18), ece aslým (18), rabia_387 (17), lady yoon (17), iklima okur (17), dlmcrn (16), minjice (15)

Sizlerin de doğum gününü kutlarım. ^^

sea god, ..::TuBiÞ::.., park min yeonnn, oppamkimhyun, bad_king (28), sunbe_n (28), eclipse (24), umutsuz.... (23), bilgemj (23), spring (21), nhd92 (20), bluebell (19), goongsever (18), SuYoung (18), eine (17), jeongizemik (17), emine cullen (17), yeþim kafaoglu (16), meryem~dilara (14)

Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Nice mutlu yıllara... Smile

[Resim: tumblr_mt0ti4X5y21s8ndf3o7_r1_250.gif]
-' Kaybol!

Gamzem doğum günün kutlu olsun bıtanem.Seni çok seviyorum , kalbımdekı yerinde senin kadar ozel.İyi kı tanımısım seni iyi kı benim Gamzemsın Kalp Hep yanımda olduğun için teşekkür ederim canım benim. Opucuk Kalp Doğum günün kutlu olsun Kalp Gamzem_metal
Öhöm öhöm.

18 Mayıs, doğum günü diye kutladığınız arkadaş 19 Mayıs doğumludur, kanmayıın. 18 Mayıs kimlikteki doğum tarihi öhöm bu ispiklemeden sonra gerekli kutlmaya geçebilirim. Cool

İlk tanışma faslı filan çok zordu ben onun peşinden koşardım o beni tınlamazdı şimdi ikimizde birbirimizin peşinden koşuyoruz. Sleepy

İyi ki seni tanımışım demekten alamıyorum kendimi o tipini yidiğim ailen ve sen çok değerlisiniz. Heart

Aslında bu mesajı bu gece 00.00'da atıcaktım ama ortalama yapayım dedim ne geç kalınmış olsun, nede erken olsun. Tongue
İyi ki seni tanımışım. Hayatımda yeri olan 5 insandan biri olmayı çok iyi başardın. Hep burda yanımda ol en güzel yerler, makamlar seni beklesin inşAllah. Opucuk

İyi ki doğdun nice senelere Yüso'm. Opucuk

Sen bizim İso'yla paylaşamadığımız, Ciro'yla ortama sokmaya çalıştığımız ilk insansın. xD
Nephilim, Clea, demirc1903 (31), tanem (29), çalikusu (25), K_love (25), yudum (24), you-dum (24), gölgem (24), Ayşe_NuR (21), Rock Prensesi (20), b.nur (20), [ýtýr] (19), Yüsra JaeJoong (18), khjlover (17), diana_18 (17), minho_beço (17), Jaeneration (17), noona_kimchi (15), Turkishfans Nida (15), Windy (14) - 3 Gizli

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu, güzel, sağlk ve huzur dolu yıllara tüm sevdiklerinizle. Smile
[Resim: 05EJy1R.jpg]
♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi