yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Does DBSK is Doing to Disband? / DBSK Grubu Dağılıyor Mu?
Aglama insallah ayrilmazlar :img-cray: umarim bu haber dogru degildir....
[Resim: 2z6uwxl.jpg]
DBSK Fan Club

[Resim: 2imbd45.jpg]
°SS501 Fan Club°
Yüregime incek ya önce arkadasimiz Elif'in vefat haberini aldimSad simdi de bu haber yok daha neler ya jae joong'um benim ne olur çeviriler falan halledilsin of ya merak tan ölücem ne saçmalik bu böle ya umarim sorun hallolur ve böye bitmez bitemez onlar benim herseyimm haberlerinizi beklicem
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
ay olamaz ya resmen dbsk grubu diye birsey kalmaz onlar birbirini tamamlayan zincirdiler ya bir parçasi bile kopsa hepsi dagilir isallah dagilmazlar dagilirlarsa dayanamamKizgin
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Çeviriler için tesekkürler insallah bu sikintiyida atlatirlar dagilma felan olmaz Sad

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(03-08-2009, Saat: 14:47)reb yazdı: rezzanim bilgiler ve çevirin için çok tesekkürler bende birkaç sözlerini aktarmak istiyorum;bu gün sabah saatlerinde,Hero,Xiah ve Micky grup üyeleri arasinda herhangi bir anlasmazlik bulunmadigini,bu sorunun sadece kontratlarindaki haksiz hükümleri gidermek için çiktigini ve ayrilmak istemediklerini belirtmisler.Bu haber insanin içine birazda olsa su serpiyor Smile

bilgi için çok tesekkürler ya bu sikintili günlerimizde azda olsa mutlu etti bu haber onlar ayrilmak istemiyorsa kimse ayiramaz onlari bunu duymak çok iyi geldi bir kalpte sevgi varsa ve o dostluk sevgi kimsenin istemesiyle bitmez insallah ya AllahraziAllahraziAllahraziAllahrazi
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
evet arkadaslar ama benim içim birazda olsa rahatladi
çünkü bi kozmatik firmasi bide SM eger grup ayrilirsa çok büyük zarara ugricak
SM ki çocuklarin paralarini yüyor bu zarara hayatta dayanamaz ...
zaten nerdeyse bütün gelir DBSK dan saglaniyor yazik daha az çalissinlar ve 13 senenin parasini çikarsinlar bence SmileSmileSmile
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
bencede rezzanim is yavaslatma eylemi yapsinlar olmadi alamadiklari parayi böyle çikartsinlar SmileSmile
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
(08-08-2009, Saat: 12:54)ashiya_sano yazdı: bencede rezzanim is yavaslatma eylemi yapsinlar olmadi alamadiklari parayi böyle çikartsinlar SmileSmile

Is 11 billion won really that unfair?

August 08, 2009

In 1962, Japanese record producer Johnny Kitagawa unleashed the Johnnys, a group of four handsome young boys. The members’ ages at the time ranged from 16 to 18. When they became successful, Kitagawa founded an entertainment agency specializing in boys and young men who could become teen idols. This is how Johnny & Associates, which has ruled the Japanese entertainment industry since then, started.

It would not be an exaggeration to say the history of the Johnnys is the history of teen idols. It may seem that The Jackson 5, with the young Michael Jackson, was the prototype of the boy band, but in fact, the first boy group in the United States produced as a “planned product” after selecting talented teenage boys was the New Kids on the Block in 1984.

Johnny & Associates, which was more than 20 years ahead of the United States in that field, has firmly maintained the top spot by continuously releasing idol stars such as Shonentai, SMAP and the currently popular KAT-TUN. Only recently has a Korean idol group begun to break through Johnny & Associates’ monopoly in Japan. That group is Tong Viang Xien Qi.

Since advancing into the Japanese market in 2005, TVXQ has sold more than 2.34 million CDs, including singles and albums. Last year, it had a record six No. 1 singles. The internal trouble at TVXQ is news not just in Korea. Fans all over Asia are sensitive about any rumors of a breakup.

Three of the group’s members are objecting to their agency’s treatment and alleged unfair division of profits, saying, “A contract term of 13 years is actually a life contract.”

The agency, S.M. Entertainment, counters that their division of profits was fair and they have given around 11 billion won ($9 million) to each of the members over the years.

Thirteen years is definitely a long time, but is 11 billion won really unfairly low? According to public information, sales for S.M. Entertainment from 2004, when TVXQ debuted, to 2009 totaled 148.7 billion won. If a company with average annual sales of less than 30 billion won were to pay one of its departments 11 billion won over five years, this would hardly be seen as “exploitation.” The total sales revenue and expenditure of this company over the past four years adds up to a 6.4 billion won deficit.

One important rule in the close to 50-year history of Johnny & Associates is this: “No celebrity who started out as a member of an idol group has been more successful solo than when he or she was a group member.”

This is the case for Korean idols who have been active for around 20 years too. In addition, the TVXQ brand is still growing, targeting the whole of Asia. This means there are still more profits to reap.

I look forward to a settlement of the conflict, in the interests of the whole nation.
...............arkadaslar bunu çevirebilir misiniz?
TURKİSH CASSİOPEİA
DBSK Hero Fan Clup

[Resim: sexy-yunho-dbsk-5935696-500-352.jpg][/URL

[URL=http://img21.imageshack.us/i/withboa.jpg/][Resim: withboa.jpg]
arkadaslar lütfen bu haberi çevire bilir misiniz? tvxq nun ne kadar hakli oldunu ortaya koyalim... çünkü bu ayrilik isini yanlis yorumlayanlar oluyor....
TURKİSH CASSİOPEİA
DBSK Hero Fan Clup

[Resim: sexy-yunho-dbsk-5935696-500-352.jpg][/URL

[URL=http://img21.imageshack.us/i/withboa.jpg/][Resim: withboa.jpg]
Eger bu haberi ve resmi görmeseydim bu konu hakkinda bir yazi yazmayi düsünmüyordum açikçasi ama bu resim beni çok etkiledi

haber su sekilde gelisip gerçeklesmekte:

DBSK grubundan 3 üye sona eren 13 senelik kontratlari ardindan yaklasik iki aydan beri sirketleri ile yeni kontratlari üzerinde bir ortak noktada bulusabilmek için ugrasmalarina ragmen SM Entertainment'in onlari ciddiye almamasi üzerine sirketlerine dava açtilar.

02 Agustosta bir basin açiklamasi yapan bu 3 kisi (soldan itibaren) YoungWoong Jaejoong, Micky Yoochun ve Xiah Junsu olaylarin aslinda çok daha derin oldugunu gözler önüne serdi

Güney Kore de büyük müzik sirketlerinin(SME, JYP, YG vs) halen devam eden tek el'cilik zihniyetinden en çok etkilenenlerden olduklarini ifade ederek;
" duygusal ve piskolojik açidan çok yiprandik koca bir sene bir hafta hariç hergün sadece 2-3 saat uykuyla yogun bir programda çalisiyoruz.Bu durum sebebiyle saglik durumlarimiz bile bozuldu. Ama yinede eger sirketimizle kontrattaki maddeler konusunda anlasmak için en ufak bir sans bile olsaydi suan böyle bir seye kalkismayacaktik " dediler

Bu maddelerin, tek el'cilik, kisisel hayatin her anina müdahele ve finansal yönden olduguda açiklamaya ayrintili bir biçimde eklendi
son olarak;

"Lütfen merak etmeyin bu bizim olgunlastigimizi gösteren ve kore müzik endüstirisi içinde büyük degisikliklere sebebiyet verebilecek bir adim . Adaletin bu konuyu daha iyi bir noktaya getirecegine inaniyoruz.Bu sebeple eminiz ki hersey daha iyi olacak .Suan için grubun dagilmasi söz konusu bile degildir.Inanin sözümüzü tutmayi bizde çok istiyoruz ama bunun için bu problemlerin çözülmesi lazim. Lütfen bizi destekleyin" diyerek hayranlarini endiselendirdikleri içinde üzgün olduklarini ifade ettiler

ama konu hakkinda ki gelismelerin bukadarla kalmayip SM Entertainment'inda grup üyelerini suçlayici açiklamalar yapmasi ortada olusan gergin hava DBSK hayranlarini gelecek hakkinda daha da endiselendirip korkuttu.

Bütün Dünyada ki DBSK hayranlari( ki Türkiye Nufusundan bile fazlalar) suan tamamen bütünlesmis durumda ve SM Entertainment'a karsi baslatiklari protestolar günden güne artiyor:

Güney Kore'de ki hayranlari SM Town Binasina giden caddelerde yere uzanarak barikat olusturdular ve uzun bir süre trafigi keserek sirketi protesto ettiler

Çindeki hayranlari panik havasinda sirketi protesto amaçli toplandilar
ve Dünyanin her kösesinden yagan binlerce hayran mektuplari slayt videolari seklinde en büyük video paylasim sitesi olan YouTube'da yayinlanmaya basladi.

20 parttan olusan gün be gün artan Uluslararasi hayran mesajlarinin ilk 4 bölümü su sekilde:
part1: http://www.youtube.com/watch?v=0hmpAY1R1eU

part2: http://www.youtube.com/watch?v=qU_ZDuZYzVc

part3: http://www.youtube.com/watch?v=MuXim5WCt78

part4: http://www.youtube.com/watch?v=wpTLHaws0WM

Ayrica SM sirketinin yaptigi açiklamada gelir dagiliminin esit oldugu yalanindan sonra TVXQ Hayran Klübü açik konustu " BIZE TVXQ'NIN TAM GELIRINI GÖSTER!"

Fakat SM sirketinin yapilan suçlamalara tatmin edici açiklamalar yapmaktan kaçinmasi ve kesin cevaplar vermemesi soru isaretlerini dahada çogaltiyor!

onlarin duygularini hislerini heyecanlarini çok iyi anliyorum bende bir cassiopeia'yim keske bunlar yasanmamis olsaydi
onlar dogruyu yapiyorlar ve kesinlikle destekliyorum onlari
ama normalde biraz daha sogukkanli yaklasiyorum ayrilik bile kendi istekleri yüzünden olacagindan saygi duymam gerektigini düsünüyorum

Yalniz bu resmi ve yapilanlari gördükten sonra ayrilmamalilar Davalarinin arkasinda durmali pes etmeyip kazanmali ve sözlerini tutmalilar!!

çeviri bana aittir

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi