yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Does DBSK is Doing to Disband? / DBSK Grubu Dağılıyor Mu?
ayrilmazlar Sad onlar bu zor günleride atlatirlar ins.

arkadaslar diger sitelerde çok güzel bisey gördüm DBSK için matemeatik kurallari yikilmis SmileSmile
5-1=0 çok hosuma gitti
haber buldukça sizinle paylasmaya devam edecegim ins. olumlu haberler olur Sarhos Sarhos
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
SM göze alamadigi için zaten acilen çözüm yollari aramaya baslamis çümkü sm nin baskani bile bunun için amerikadan geliyorsa deigil mi?
ve ayrica DBSK sadece kore degil BÜTÜN asyada popüler bir grub olmasiiSmileSmile
SM asla göze alamaz Smile^_^
ben umutluyum hatta bir yerde okudum DBSK 13 yilik anlasmlaari varrSmile
bu grup ayrilamaz ayrilmamali "5-1=0" iste bu çok dogru bir kisinin gitmesi bile korkunç bu grup dagilirsa SM'ninde sonu olur bu ve bunu SM'nin göze alacagini sanmiyorum

ama birde su varki arkadaslar hiç umutlarimizi yitirmemekle beraber her durumada hazirlikli olmaliyiz çünkü anladigim kadariyla su anda DBSK^mmmiz gerçekten hasta adam durumunda SadSadSad

"BU BIRLIKTELIK BIT-Me-Me_Li!!...
...

TVXQ5
bu haberi ilk gördügümde hemen haberler kismina da koymustum ingilizcesini, daha sonra çeviriyi okudugumda gerçekten çok üzüldüm ki ben o kadar dbsk hayrani degilimdir. ama gerçekten yaptiklari müzik asya da çok popüler ve böyle popüler bi müzik grubunun dagilmasini SM asla göze alamaz yani ben bile o kadar hayrani degilken üzülmüssem kim bilir asya daki fanlari ne hale gelecek insallah dagilmazlar da biz yine onlari hep görürüz (: gerçekten de bu birliktelik bitmemeli):
arkadaslar allkpop da gördügüm bi habere göre gerçi allkpop a ne kadar inanilir bilemiyorum bi portalda dbsk fanlari sorular soruyor grup üyeleri de cevap veriyormus
bir fan jaejong a bütün bü dedikodularin dogru olup olmadigini soruyor jaejong da inanma bunlara diyor bir fan da changmin e soruyor o da bunu kim söyledi diye cevap veriyor
tabi bu haber ne kadar dogrudur bilemem o sorulari cevaplayan kisiler de onlar mi bilinmez ama haber bu orjinalini ekliyorum eger merak eden de varsa allkpop tan bakabilir ama kesinlikle yalan haberdir

Or is this the work of desperate fans and photoshop? We haven't been able to confirm this on UFO, so we're leaning towards the photoshop (most likely fake).

The past 24 hours have been crazy and restless for TVXQ / DBSK / Tohoshinki fans, as breakup rumors have flooded the internet. Alleged responses from "Jaejoong" and "Changmin" regarding the rumors were supposedly found and screen-shotted from the UFO portal, where k-pop stars often respond to fan questions and comments.

July 31, 2009 at 12:30am
Fan: Oppas, the disbandment are all rumors right? I don't believe it.
Jaejoong: I don't believe it either ^^

August 1, 2009 at 1:00am
Fan: Canceling the contract (dismantling) isn't true, right?
Changmin: Who said that???

The members performed with no issues at A-Nation in Japan earlier today. The rumors might not be true after all, so fans don't freak out too much just yet.
allkpop yalan haber yapiyor evet .Fakat ben ayrildiklarini düsünmüyorum.Olmazsa diger üçü ajanslarini degistirir olay çözülür.Fakat ortada bu üç grup üyesinin davasi var.

(01-08-2009, Saat: 21:28)sena_spidergirl yazdı: allkpop yalan haber yapiyor evet .Fakat ben ayrildiklarini düsünmüyorum.Olmazsa diger üçü ajanslarini degistirir olay çözülür.Fakat ortada bu üç grup üyesinin davasi var.

haklisin yani ben de ayrilacaklarini düsünmüyorum ama haberler bu yönde ama allkpoptan duydugum bazi haberler dogru çikiyor belki bu da dogrudur ama bilinmez
kendi aralarinda bi problem söz konusu degil zaten problem sirketleriyle alakali umarim en yakin zamanda çözülür SM sirketinin bu kadar basarili bir grubu birakacagini düsünmüyorum ama ortada bir haksizlik varsada üylerin haklarini aramalarindan daha dogal bisey olamaz belkide sirketlerini falan degistirirler ama grubun dagilacagina ihtimal vermek istemiyorum meleklerim benimOpucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(01-08-2009, Saat: 21:14)mrw123 yazdı: arkadaslar allkpop da gördügüm bi habere göre gerçi allkpop a ne kadar inanilir bilemiyorum bi portalda dbsk fanlari sorular soruyor grup üyeleri de cevap veriyormus
bir fan jaejong a bütün bü dedikodularin dogru olup olmadigini soruyor jaejong da inanma bunlara diyor bir fan da changmin e soruyor o da bunu kim söyledi diye cevap veriyor
tabi bu haber ne kadar dogrudur bilemem o sorulari cevaplayan kisiler de onlar mi bilinmez ama haber bu orjinalini ekliyorum eger merak eden de varsa allkpop tan bakabilir ama kesinlikle yalan haberdir

Or is this the work of desperate fans and photoshop? We haven't been able to confirm this on UFO, so we're leaning towards the photoshop (most likely fake).

The past 24 hours have been crazy and restless for TVXQ / DBSK / Tohoshinki fans, as breakup rumors have flooded the internet. Alleged responses from "Jaejoong" and "Changmin" regarding the rumors were supposedly found and screen-shotted from the UFO portal, where k-pop stars often respond to fan questions and comments.

July 31, 2009 at 12:30am
Fan: Oppas, the disbandment are all rumors right? I don't believe it.
Jaejoong: I don't believe it either ^^

August 1, 2009 at 1:00am
Fan: Canceling the contract (dismantling) isn't true, right?
Changmin: Who said that???

The members performed with no issues at A-Nation in Japan earlier today. The rumors might not be true after all, so fans don't freak out too much just yet.

bunlar ufo konusmalari heryerde var resmi konusma oldugu için SmileSmile
evet SM ile anlasmazliklari var ama yunho ile changmin diziye baslicaklari için bisey yapamiyrlar sanirim .....
nede olsa diziye baslarken de bikaç evrak imzalatiyorlar :S:S
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Inanin, basligi okuyunca kalpten gidiyordum. Aglaelsalla Bu kadar muhtesem bir grubun ayrilmasi demek, dünyanin sonu demek benim için Aglaelsalla Neyse ki tam olarak net degil de biraz olsun rahatliyorum. Lütfen ayrilmasinlar Allahrazi Allahrazi
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi