31-07-2009, Saat: 21:27
Ayya ben bile çok ilgili olmama ragmen dbskyla çok üzüldüm. Ins yalan haberdir de sevennleri üzülmezler
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Does DBSK is Doing to Disband? / DBSK Grubu Dağılıyor Mu?
|
31-07-2009, Saat: 21:27
Ayya ben bile çok ilgili olmama ragmen dbskyla çok üzüldüm. Ins yalan haberdir de sevennleri üzülmezler
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
31-07-2009, Saat: 21:36
(31-07-2009, Saat: 21:10)Jung-hoon yazdı: Kizlarin korkmalarina gerek yok ![]()
31-07-2009, Saat: 21:43
(31-07-2009, Saat: 21:36)Cheko yazdı:(31-07-2009, Saat: 21:10)Jung-hoon yazdı: gerçekten ayrilacaklar haberii duyunca çok ama çok üzüldüm ama bu haberi okuyunca içime az da olsa su serpildii ![]() ![]() ![]()
31-07-2009, Saat: 22:04
Basligi birden okuyunca kalpten gidiyodum
![]() ![]() My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
31-07-2009, Saat: 22:23
chekom çeviriler için tesekkürler canim basligi okuyunca nasil üzüldüm aglamaktan gözlerim sisti ya o kadar korktum ki anlatamam:img-cray: ayrilamazlar onlar ya mümkünmü böyle bisey dünyanin 7 harikasindan 5ini onlar olusturuyo zaten meleklerim benim ayrilmayi akillarindan bile geçirmesinler
![]() ![]()
31-07-2009, Saat: 22:35
evet ya basligi okuyunca kalbime iniyordu az daha oh ya umarim yalan haberdir bu dbsk nin yalan haberlerden çektigi ne böyle ya
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı..
açikçasi okudugum en uzun 2 sayfaydi
![]() ![]() ------- Canim ablam bende sana katiliyorum, dbsk onlarin her seyi birakamazlar, böyle bir sey olacgina olduktan sonra inanirim ancak. Forever DBSK =)
01-08-2009, Saat: 10:03
DBSK yi birakmayi ilk önce SM göze alamaz zaten
![]() ama bu haberi ilk duyudgumda o kadar heycanlandimki basimdan asagi kaynar sular boslaldi ama biraz durgun kafayla düsününce ![]() ![]() onlar ayrilamaz çünkü kardesler ![]() ![]() ben birde eger sirket degistirirlerse diger sirketle SM anlamazsa grubun dagilma ihtimali olabilir diye üzülüyordum ama SM çözer bu isi ![]() DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB
01-08-2009, Saat: 10:24
Expert says “very difficult for all 5 members of TVXQ to remain together.
A bad day for fans of one of the most popular idol group in Korea, Asia and the world. The day started off with rumors of TVXQ/DBSK disbanding, which was followed swiftly by SM Entertainment representatives stating, that they will pretty much do whatever it takes to keep TVXQ together. This major conflict resulted in Lee Soo Man, owner of SM Entertainment, to fly back home to Korea from his America headquarters, to try and resolve the matter personally. At this time however, there are still no new developments about the progress of the negotiations. There's only speculation and rumors of what's to come. A Music Industry Expert stated, "Usually when an issue like this arises, it's very difficult to come to a resolution. Currently the 5 members of TVXQ are split into two teams. In addition, the animosity that has come about between SM Entertainment and TVXQ, will make it very difficult for all 5 members of TVXQ to remain together." @allkpop. uzmanlar DBSK nin bir arada kamasinin çok zor oldugunu söylüyorlar ( ama bizim DBSK miz herzorlugun üstesinden gelir ins. ![]() DBSK nin hayralari için kötü birgün olmus . gün DBSK hakkindaki söylentiler ve dedikodular ile baslamis. hizla DBSK yi birlikte tutmak için ellerinden geleni yapicaklarmis. Lee Soo man (SM in baskani) americadan koreye gelicekmis ve sorunu bizzat çözmeye çalisicakmis.konu ilerlerken konusulan birçok sey varmis ama bunlar spekülasyonlar ve dedikoduymus. bi müzikal endüstüri uzman " bu gibi durumlarla karsilasiyor.bu gibi durumlarda bi karara varmak çok zor.suanda DBSK 2 gruba ayrildi.SM ile DBSK arasinda düsmanlik var bu durumda DBSK nin birarada kalmasi çok zor" diyor ![]() ![]() DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|