yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do Re Mi Fa Sol La Si Do/도레미파솔라시도 (2008)
Çok çok güzel bir filmdi.
Uzun sürede aklimdan silinecek degil. Normalde kolay kolay film begenmem fakat Do re mi fa sol la si do'yu çok begenerek izledim. Acaba gerçekte de böyle asklar var midir??
Shin Eun Gyu'ya çok acidimSad Ama en sonunda kavustular ya.. Çok mutlu oldum. Çok duygusal bir filmdi
Çok güzel bir film. Simdi izledim. Tavsiye ediyorum. ;)

YGS-LYS çalışmalarından dolayı siteye pek giremeyeceğim.
Gidiş: 17/08/2012
Dönüş: 01/07/2013

Benim Şekerlerim~

T-ara

Çok güzel bir filmdi. Herkese tavsiye ederim.Onay
Çok agladim. Kizin yerinde ben olsam ayni seyleri yapardim. Aglaelsalla

Güzel bir filmdi. Bizde kuzenimle beraber simdi izledik. Izlerken Hee Won arada biraz sinirlendirdi bizi ama olsun sonu güzel bitti. Smile
[Resim: 1230gc4.jpg]
♪FT ISLAND FAN CLUB♪
I'm sorry I love you fan club/winter sonata fan club/lee young ae fan club
SmileSmileSmile
Ben çok seviyorum bu filmi. Özellikle sarkilar da süper. ^^ Kaç kere izlesemde bikmam. XD
Nihayet mutlu son..

Çok güzel bir filmdi..

Smile
Jang Geun Suk,Cha Ye Ryeon ve Park Min kulagima tanidik gelen melodiler...Smile
Acaba izlesem mi?Pisman
Abracadabra da irwojyeora..
Izledim bu filmi çok güzeldi, oglanlarin ikiside çok tatliydi ve kizda çok sekerdi. Biggrin Isim olarak aklima gelmesede kizin eski arkadasina çok gicik olmustum, sonunda keske bu muhtesem asiklar evlenseydi Biggrin
--------
Birde o basrolde oynayan oglan Hong Gil Dong'daki oglanmis. Diyorum ki bu çocugu sanki baska dizide görmüstüm. Gülünce dikkatimi çekti ki bu bizim Hong Gil Dong'daki kötü prensmis. (Hiç sevmemistim o dizide ama bu film sayesinde çok sevdim. Biggrin Birde Baby and Me filmindede çok basariliydi, kesinlikle bu çocuk komedide oynamali çok yakisiyor.)
Izlemek istedigim filmlerden biri. Tanitim için tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi