yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do Re Mi Fa Sol La Si Do/도레미파솔라시도 (2008)
BOF'un Hajesi, You're Beauty'nin suratsiz lideri. ^^
Iki gözde dizimin 2 gözde elemani var bu dizide. Kore severler için biçilmis kaftan.
Çok hos bir hikayeydi gerçekten.
Arkadaslik ve askin arasindaki bagi ve vefayi anlatiyor.^^
Onay Izlemelisiniz.

PHS ☆ VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Daha demin izledim bence güzel filmdi. Zaten geun suk oynarda kötü olur mu?
SS501 SS501 SS501
2PM 2PM 2PM
Çok begendigim filmler arasinda. Onay
Arkadaslar bu filmi indirebilecegim bir link verir misiniz acaba?
Simdi o dizide oynadigi kadar küçük olmasada hala sevimli...
400*103 Kuralına dikkat edelim.
Süper bir filmdi. Çok begendim. Çok ta duygusaldi ayrica umarim bende bir gün çok severim.Smile
(14-03-2010, Saat: 1:13)korea-busra yazdı: Arkadaslar bu filmi indirebilecegim bir link verir misiniz acaba?

Bu linkten izleyebilirsin http://www.korea-fans.com/forum/do-re-mi...-9614.html
Hâlâ seyredemedim bu filmi. Aglama
En kisa zamanda... Onay

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Konu için tesekkürler ama neden hep bunlari birbirinden ayiran birileri çikiyor ki ya ? Sad
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Bugün bu filmi izledim.Windstruck'a benziyor.Onun gibi komik basladi ama sonuna dogru drama döndü.Neyse ki Windstruck gibi bitmedi.Eun Gyu sahneden inip gittigi ve Hee W on'un kizin kolundan tutup gitmesine izin vermedigi sahnede aglamamak için kendimi çok zor tuttum.B enim böyle sahnelerde aglamamak için bir yöntemim vardir.Kendi kendime eger aglarsam gözlerim bulanacagi için izlemeye devam edemiyecegimi söylerim kulaga saçma geliyor ama ise yariyor.Bu filmde de bu sözü kendi kendime çok söyledim.Filmin sonunun kötü biteceginden çok korkmustum ama öyle olmadi.Yine de keske Hee Won'un da annesini tamamen iyilesmis ogluyla mutlu bir sekilde görebilseydik.Eun Gyu'nun filmin sonunda kizi kandirdigi sahne de çok sekerdi. Opucuk
Boys Over Flowers Fan Club-Lee Min Ho Fan Kulübü-SS501 Fan Club-My Girl Fan Club-
Lee Dong Wook Sshii Fan Club-Lee Da Hae Fan Club-Personal Preference Fan Clup

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi