13-09-2011, Saat: 17:24
Hayirli olsun..Eminim çok eglenceli olacak..

DJ MaviBaşlıklıPrenses Special Radio Broadcast
|
13-09-2011, Saat: 17:24
Hayirli olsun..Eminim çok eglenceli olacak..
![]()
13-09-2011, Saat: 20:32
Birakmak veya birakilmak size ne anlatiyor ? Istediginiz zaman birseyi birakabilir misiniz ? Örnegin bir olay yasandi ve Kore'yi gerçekten çok unutmak istiyorsunuz ki bu sizin içinde en iyisi olacak diye düsünüyor etrafinizda ki herkes, siz yapabilir misiniz ? Siz artik bagimli misiniz Kore'ye ? Konumuzdan sasmayalimda peki birakilmak, bunu hazmedebilir misiniz ?
Büyük ihtimalle birakamazdim.Bagimliligim ileri seviyede oldugu için bu durumu hazmedemezdim.Asla unutmak istemezdim bunun benim için en iyisi oldugunu bilsem bile yapamazdim. ![]() ![]()
13-09-2011, Saat: 21:39
Sevdim ben bu konuyu.
![]() ![]() -Tatsuya Ueda- KAT-TUN Yosu F.CUZ'u seviyor (: ❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Özgü,bu yazim senin içindir..
![]() Rezil oldum mu bilemiyorum ama yine de yazmak istedim.Ben kizarmistim çünkü. Okulun son haftalarina dogruydu..En yakin arkadasimla elimize abuk subuk seyler yazdiktan sonra ikimizin de hoslandigi çocuklarinin bas harflerini yazdik.En yakin arkadasim bastira bastira yazdigi için bariz gözüküyordu C harfi ![]() ![]() ![]() ♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım ![]() ~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın ![]() ~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~
13-09-2011, Saat: 23:42
Yaziyorum.
![]() Bir gün okulu asip karsiya (Avrupa yakasina) geçmistik, sirf Koreli görebilmek için. Aksama kadar dolastik ama her gördügümüz çekige "Koreli misin?" diye sordugumuz halde bir tane bile Koreliye rastlamadik. Neyse tam vapura dogru ilerlerken, kucaginda bebegi olan bir çekik gördük ve kosa kosa yanina gittik, ben tabi hemen olaya atladim, "Hi! Are you Korean?" kadin önce sasirdi sonra "No, I'm Turkish." dedi. ![]() Ben bozuntuya vermeden "Ah nice to meet you." dedim, kadin yine saskin saskin bakti ve "Me too." dedi. Ama bayan bizim Türk oldugumuzu anlamisti, gözden kaybolana kadar arkamizdan bakti. Gerçekten rezillikti ve etrafta bizi izleyen insanlar vardi. ![]() Gerçekten benziyordu Korelilere, benim bir suçum yok. ![]() Özgü'me... ![]() You're a sky
full of stars ![]()
14-09-2011, Saat: 14:13
Ben de yazayim bari.
![]() ![]() Okulun ilk zamanlariydi. Banada yeni telefon alindi ya, hava atiyorum herkese. ![]() ![]() ![]() ![]() O günden beri matematik ögretmenime karsi büyük bir sempatim vardir. ![]()
14-09-2011, Saat: 17:05
Yayini dinleme gibi bir sansim olsaydi size güzel malzemeler verebilirdim, neyse baska konuya artik.
![]() Hayat ne garip değil mi Hyun Joong, vapurlar falan... ![]() Love Like This <3 SS501
14-09-2011, Saat: 18:31
Her ne kadar çok istekli olmasam da, senin hatirina yaziyorum bunu Özgü.
![]() Dershane'den sonra 5-6 arkadasla birlikte bir alisveris merkezine gitmistik. Biz magazalara bakmaya devam ederken bir arkadasim kulagima "yakisiklilar" diye fisildadi ve bizim bulundugumuz tarafa dogru yürüyen 4-5 kisilik erkek grubunu gösterdi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abimin arkadaslari da, benim arkadaslarim da kopuslarda. ![]() ![]() Ha bir de, normalde uykum o kadar derin degildir. Ama 45 saat uyanik kaldiktan sonra sizdim kaldim dogal olarak. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|