yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DJ MaviBaşlıklıPrenses Special Radio Broadcast
Hayirli olsun..Eminim çok eglenceli olacak..Onay
Neler çikacak bekliyoruz. Abaza

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

Birakmak veya birakilmak size ne anlatiyor ? Istediginiz zaman birseyi birakabilir misiniz ? Örnegin bir olay yasandi ve Kore'yi gerçekten çok unutmak istiyorsunuz ki bu sizin içinde en iyisi olacak diye düsünüyor etrafinizda ki herkes, siz yapabilir misiniz ? Siz artik bagimli misiniz Kore'ye ? Konumuzdan sasmayalimda peki birakilmak, bunu hazmedebilir misiniz ?

Büyük ihtimalle birakamazdim.Bagimliligim ileri seviyede oldugu için bu durumu hazmedemezdim.Asla unutmak istemezdim bunun benim için en iyisi oldugunu bilsem bile yapamazdim.Aglama Konu için tesekkürler çogumuzun bu konuda anlatmak istedigi çok sey vardir eminim.Onay
Sevdim ben bu konuyu. Biggrin Aklima gelince yazacagim. Bir sürü var bende nasilsa. Tongue

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Simdi yazabilir miyim yani?: D
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Özgü,bu yazim senin içindir.. Biggrin
Rezil oldum mu bilemiyorum ama yine de yazmak istedim.Ben kizarmistim çünkü.
Okulun son haftalarina dogruydu..En yakin arkadasimla elimize abuk subuk seyler yazdiktan sonra ikimizin de hoslandigi çocuklarinin bas harflerini yazdik.En yakin arkadasim bastira bastira yazdigi için bariz gözüküyordu C harfi Biggrin.Neyse o gün cuma günüymüs ki çikista toplanmisiz tüm okul Smile Tabii son günler oldugu için az kisiyiz.O da var ve benim sag tarafimin az arkasinda duruyor aramizda 1 sinif var. Ama beni rahatlikça görebilecek mesafede.Müdür yardimcisi bir seyler konustuktan sonra basladik alkislamaya.Tabii benim elimdeki C harfi gözüktü.Gördügünü düsünüyorum.O zaman utanmistim açikcasi fazla önemli bir olay mi bilmiyorum ama o çocugu unuttum bile,sipsevdi gibiyim galiba. Smile)

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~

Yaziyorum. Biggrin

Bir gün okulu asip karsiya (Avrupa yakasina) geçmistik, sirf Koreli görebilmek için.
Aksama kadar dolastik ama her gördügümüz çekige "Koreli misin?" diye sordugumuz halde bir tane bile Koreliye rastlamadik.
Neyse tam vapura dogru ilerlerken, kucaginda bebegi olan bir çekik gördük ve kosa kosa yanina gittik, ben tabi hemen olaya atladim, "Hi! Are you Korean?" kadin önce sasirdi sonra "No, I'm Turkish." dedi. Biggrin
Ben bozuntuya vermeden "Ah nice to meet you." dedim, kadin yine saskin saskin bakti ve "Me too." dedi.
Ama bayan bizim Türk oldugumuzu anlamisti, gözden kaybolana kadar arkamizdan bakti. Gerçekten rezillikti ve etrafta bizi izleyen insanlar vardi. Biggrin
Gerçekten benziyordu Korelilere, benim bir suçum yok. Zuhaha

Özgü'me... Opucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Ben de yazayim bari. Biggrin Benim için çok utanç vericiydi. bu olay. Biggrin

Okulun ilk zamanlariydi. Banada yeni telefon alindi ya, hava atiyorum herkese. hysterical Bir gün sinifta bana satastilar. Bende gittim annemi aradim. Bizim sinif teknolojiden anlamayan hödüklerle (!) dolu oldugundan pesimden gelmisler tabii. Zuhaha Sonra sinifa geldigimde üstüme yürüdüler, "Öykü bebek! Her zaman annesini ariyor!" diye bagrismaya basladilar. Ben öyle çok utandim ki üstüme yürüyenlerden birini merdivenlere firlatmisim. hysterical Bagrismalar kesildi, sira ispiyonlamaya geldi. Bende onlar ögretmenler odasina giderken tekrar annemi arayip "Beni ispiyonlayacaklar! Ne yapacagim?" dedim. Çok dokundu herhalde bana bu olay, aglamaya basladim. cry Annem telefonu müdür yardimcisina teslim et dedigi için götürüp biraktim. Ben bunlari yaparken ders zili çalmis. Ders matematikmis. Matematik ögretmenimizde bahçede aglayan beni sinifa çagirmis. Ben herhalde bagirir diye düsündüm. Beni tahtaya çikartip "Nerede o telefon?" dedi. Ben de "Müdür yardimcisina biraktim." dedim. Güzel bir firça bekliyordumki, "Tamam. Aglama canim. Bunda aglanacak ne var? Birakmissin iste. Otur bakalim sirana." dedi. Bende utancimin üstüne saskinlikta ekleyerek sirama oturdum...

O günden beri matematik ögretmenime karsi büyük bir sempatim vardir. Zuhaha
Yayini dinleme gibi bir sansim olsaydi size güzel malzemeler verebilirdim, neyse baska konuya artik. Smile

Hayat ne garip değil mi Hyun Joong, vapurlar falan...

[Resim: 1AF9.jpg]

Love Like This <3

SS501
Her ne kadar çok istekli olmasam da, senin hatirina yaziyorum bunu Özgü. Biggrin

Dershane'den sonra 5-6 arkadasla birlikte bir alisveris merkezine gitmistik. Biz magazalara bakmaya devam ederken bir arkadasim kulagima "yakisiklilar" diye fisildadi ve bizim bulundugumuz tarafa dogru yürüyen 4-5 kisilik erkek grubunu gösterdi. Biggrin Bende baktim, donup kaldim. Çünkü o grup abim ve arkadaslarindan olusuyordu. Ve daha bir gün önce abimi, arkadasina bir konuda ispiyonlayarak sinir etmistim. Bunun intikamini alacagini tahmin ettigim için saklanmaya çalistim tabii. Zuhaha Fakat ne yazik ki beni gördü. Siritarak geldi hemen yanima.^^ Kolunu omzuma atti ve rezil etme operasyonuna basladi. Iste "benim canim kardesim ne yapiyormus ne yapalim, çok seviyorum seni yahu" falan diyordu yanaklarimi sikarak. Sonra sey dedi, "Ezgi, küçük kuzenimizin bizim evde biraktigi pelus oyuncagi ne zaman vermeyi düsünüyorsun? Sana küçükken aldigimiz teletabilerden po oyuncagi ile hâlâ arada sirada uyudugunu biliyorum ama bari kizin oyuncagini rahat birak." Hani komikti falan ama yine de çok utanç verici degildi, ucuz atlattik dedim. Biggrin Sonra telefonunu çikardi, bir sey gösterecegim dedi. Bende içimden asil simdi yandim diye düsündüm. Biggrin Po ile uyurken ki halimi çekmis. hysterical Saçim basim daginik, gözüme de komik bir gözlük takmis, dudagima da ruj sürmüs, tasirmis falan. hysterical

Abimin arkadaslari da, benim arkadaslarim da kopuslarda. hysterical Sonra uzunca bir süre beni her görüslerinde dalga geçmislerdi. Dodgy
Ha bir de, normalde uykum o kadar derin degildir. Ama 45 saat uyanik kaldiktan sonra sizdim kaldim dogal olarak. Biggrin
Bir SS501 aşkı vardır ki, diğerlerine benzemez. ❤

Bir Delinin Hayal Dünyası

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi