yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 4. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Yeom'un Jang Hwa'yi gördügünde çalan sarki çok güzel. Diziyi ilk izledigimde o sarkiya hayran kalmistim ve indirip milyon kere dinlemistim nerdeyse BiggrinBiggrin

Gunbo ve Yeom karsilasacak sonunda... Biggrin Çok heyecanli bir dövüs olacak.

Madam Yami de sonunda göründü.. Kötünün de kötüsü bir insan zaten. En çok da onun saç modellerine hastayim.. Biggrin Nereden bulup böyle igrenç modeller yapiyorlar çok merak ediyorum.. :img-hysterical::img-hysterical:

Yeom'un efendisi olan Yi Do Hyung'un da saçindaki yilan gibi olan tokaya sinir oluyorum.. Sonuçta Yeom'da, Do Hyung da kötü iste ne olacak ki.. Biggrin Ofkeli
Yeom yakisikli kötülerden.. Ondan sanirim bu hayranlik Biggrin
Efendisi de gicik tipli kötülerden... BiggrinBiggrin

Madam Yami'nin düzenledigi savas sanatlari yarismasinin izlemek de çok zevkli. O dövüsleri görmek ve izlemek güzel oluyor. Biggrin

Neler olacagini bildigim halde yarinki bölümü izlemek istiyorum bende merakla bekliyorum. Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
çok güzel bir bölümdü.dövüs sahneleri çok güzeldi.dizi çok güzel ilerliyorOnay
Çok Çok Çok güzel bir bölümdü.. Yarini iple çekiyorum...
Yasasin güzel dizimiz Biggrin

Smile
Dün izleyememistim bugün baktim büyümüsler Biggrin Yeum Yang-Jang Hwa-Jang Bogo ask üçgeni artik kendini göstermeye basliyor.Yeum Yang dövüsün basinda Bogo'yu tanimadi sanki.Dövüsü kim kazanacak çok merak ediyorum Durtuk
bugünkü bölümü süperdi Biggrin
yarini heyecanla bekliyorum ya kaptirdim iyice kendimi süper bi dizi ya
.
aynen bu arada gumbo nun küçüklügüne yeom yang in büyüklügüne hasta oldum Kalp
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

(10-09-2009, Saat: 20:24)canan yazdı: Dün izleyememistim bugün baktim büyümüsler Biggrin Yeum Yang-Jang Hwa-Jang Bogo ask üçgeni artik kendini göstermeye basliyor.Yeum Yang dövüsün basinda Bogo'yu tanimadi sanki.Dövüsü kim kazanacak çok merak ediyorum Durtuk

Yok tanidi,gitti Neum Çang'dan yeniden bir dövüs isterken Gombo'ya bir sans daha versinler diye yapti bunu..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Bu dizinin bölümüyle neden adminler ilgilenmiyor Sad
Ben gunbonun sevgilisinin abisiyle gunboya savas ögreten çocugu karistiriyorum, ayni giyiyorlar galiba, ayiramiyorum ikisini
Ay bu ne bölümdü böyle ya.Yeum Jang'im ortaligi yakip yikip geçti.Allah'im insani etkilemesi için bir sey yapmasina hiç gerek yok;durusu,bakisi yeter de artar bile.Nasilda ustaca savasti.Bence o iki adami öldürmekle de çok iyi yapti.Daha yolun basinda insanlara merhamet etseydi daha sonra otoritesini saglayamazdi.
En çok da dizinin sonunda Gumbo ile dövüs sanatlari seçmeleri için yaptigi dövüs hosuma gitti.Kumarhanedeki adama da nasil tükürdügünü yalatti.Askim ya!... Çok yakisikli,çok karizmatik....

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi