10-09-2009, Saat: 18:48
Yeom'un Jang Hwa'yi gördügünde çalan sarki çok güzel. Diziyi ilk izledigimde o sarkiya hayran kalmistim ve indirip milyon kere dinlemistim nerdeyse 

Gunbo ve Yeom karsilasacak sonunda...
Çok heyecanli bir dövüs olacak.
Madam Yami de sonunda göründü.. Kötünün de kötüsü bir insan zaten. En çok da onun saç modellerine hastayim..
Nereden bulup böyle igrenç modeller yapiyorlar çok merak ediyorum.. :img-hysterical::img-hysterical:
Yeom'un efendisi olan Yi Do Hyung'un da saçindaki yilan gibi olan tokaya sinir oluyorum.. Sonuçta Yeom'da, Do Hyung da kötü iste ne olacak ki..

Yeom yakisikli kötülerden.. Ondan sanirim bu hayranlik
Efendisi de gicik tipli kötülerden...

Madam Yami'nin düzenledigi savas sanatlari yarismasinin izlemek de çok zevkli. O dövüsleri görmek ve izlemek güzel oluyor.
Neler olacagini bildigim halde yarinki bölümü izlemek istiyorum bende merakla bekliyorum.

Gunbo ve Yeom karsilasacak sonunda...

Madam Yami de sonunda göründü.. Kötünün de kötüsü bir insan zaten. En çok da onun saç modellerine hastayim..

Yeom'un efendisi olan Yi Do Hyung'un da saçindaki yilan gibi olan tokaya sinir oluyorum.. Sonuçta Yeom'da, Do Hyung da kötü iste ne olacak ki..

Yeom yakisikli kötülerden.. Ondan sanirim bu hayranlik

Efendisi de gicik tipli kötülerden...

Madam Yami'nin düzenledigi savas sanatlari yarismasinin izlemek de çok zevkli. O dövüsleri görmek ve izlemek güzel oluyor.

Neler olacagini bildigim halde yarinki bölümü izlemek istiyorum bende merakla bekliyorum.

RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest