yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 4. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
[Resim: 82531383.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 62395180.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 90147246.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 53997034.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 22475792.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 19036410.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 85264595.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 10353779.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Aradan seneler geçti... Gumbo, Yona ile birlikte hâlâ at çiftliginde. Ama Gumbo kendini her geçen gün biraz daha gelistirip ustanin vaadettigi kilici almaya hak kazandi. Yona biraz kiskandi tabii ama beklemesi gerecek, henüz Gumbo kadar iyi degil çünkü. Her gün biraz daha güzellesen Jung Hwa... Madam Yami, ondaki ticaret kabiliyetini görüp onu yardimcisi olarak egitmisti, Jung Hwa ise Madam'in bunca zaman ona ve abisine bakmasindan dolayi minnettarlik hissediyor ve hiç istemese de Madam Yami'nin eser, esir gibi kaçakçilik islerini yönetiyordu... Ama bu islerden süphelenen o zamanin polis amiri, gizlice bu konuyu arastiracak birini ister, kim oldugu süpriz olsun Biggrin
Ve... Yangzi Sarhos Orada bir handa, han sahibi ile kumar oynayan biri var... Benim gördügüm anda "Bu diziyi izleyecegim!" dedigim biri Sarhos Yeum Yang... Gençlik zamanindan çok farkli olarak orada... Oturmus kumar oynar ah cigerimin kösesi Biggrin Han sahibi bu yetenek karsisinda ne yapsin, tabii tüm parasini kaybetti ama pes etmek yok. Yeum Yang "Zaten her seyini kaybetmedin mi?" deyince "Sohong'u getirin!" dedi. Son derece güzel bir kiz merdivenlerden indi ve han sahibi "Bir oyun daha! Ortaya Sohon'u koyuyorum, hanin en güzel kadini" dedi. Yenilen pehlivan gürese doymazmis... Bu eli de kaybetti tabii Biggrin Han sahibi ortaligi biraz kargasaya verdi ama sorun yok. Yeum Yang, Sohong ile birlikte oradan ayrildi... Ve odada Sohong, "Sizce yeterince güzel degil miyim, ne olur gitmeyin, siz benim efendimsiniz, ben de sizin kölenizim..." dediginde Yeum Yang'in "Kendi kendinin efendisi ol, artik özgürsün." demesi ona büyük bir saygi duymami saglamisti Smile Sohong da çok etkilenmis olacak ki, Yeum Yang'in en güvenilir arkadaslarindan biri olacak Smile Odadan çikinca yanindaki adamlarindan biri Yeum Yang'a neden Sohong'u kabul etmedigini sormustu, Çin'de onun kadar güzel baska bir kiza rastlamadigini söylemisti. Yeum Yang bu soruya sadece gülümseyerek yanit verdi. Onun kalbinde sadece Jung Hwa var çünkü... Daiçi, her yerde Yeum Yang'i ariyordu, Bay Lee onu görmek istiyormus. Neden? Çünkü Mucincu'ya birinin gitmesi ve Mucincu'nun efendisi sayilabilecek kadar güçlü olan Madam Yami ile konusup orada bir dükkan açmasi gerekiyor. Yola çikacak gemiye bir kaptan gerek. Yeum Yang bunu ögrenir ögrenmez toplanti odasina daldi, kapiyi çalmadan Biggrin "Mucincu'ya gidecek gemiye ben kaptanlik etmek istiyorum!" dedi Bay Lee'ye. Bay Lee biraz düsündü ve Mucincu'ya gidecek gemiye Yeum Yang kaptanlik edecek deyip son noktayi koydu.
Bizim gizli polis, ben bu suç arastirmasini tek basima yapamam bana iki kisi daha lazim deyip, Gumbo ve Yona'yi da getirmelerini istedi. Tabii askerler onlari tutuklu gibi götürmeye kalkarsa bu olur, kaçarlar. Gumbo ve Yona, Madam Yami'nin düzenledigi Savas Sanatlari Yarismasi'na katilmak üzere askerlerden kurtulmayi basardilar. Ama Sunça'nin tüm yardimlarina ragmen vaktinde yetisemediler ve disarida kaldilar. Yeum Yang, deniz yolculugunu tamamlayip Madam Yami'nin evine gelmis ve o da yarismaya katilmisti. Kendini Madam'a tanitabilmek için 1. olmak zorundaydi ve oldu da... Madam konustuktan sonra etrafi gezmek isteyen Yeum Yang, bahçede ögrencileri ile oynayan Jung Hwa'yi görür ve o ne derinden samimi yumusak bir bakis Sarhos Jung Hwa, onu görünce basiyla yavasça selam verip gitti... Jung Hwa, onu daha öncede görmüstü ama henüz hiç konusmamislardi... Jung Hwa'nin yanindaki ufakliklar bile anladi Yeum Yang'in, Jung Hwa'ya duydugu derin sevgiyiBiggrin Disarida ise Gumbo ve Yona baslarini belaya sokarak Neum Çang'in ve oradan geçmek olan Yeum Yang'in dikkatini çekmeyi basarmislardi. Yeum Yang görür görmez Gumbo'yu tanidi ve Neum Çang ile konusup onunla bir dövüs yapmak istedigini söyledi. Bu Gumbo için Madam Yami'nin muhafizlarindan olma sansiydi elbette. Gumbo uzun yillar görmedigi Yeum Yang'i biraz dikkatli bakica tanidi ve dövüs basladi...

Bu sefer fazlaca uzun bir yorum oldu ama bu bölüm benim için çok özel : ) Özellikle de Yangzi kismindan itibaren : D Resimler ve fragman için tesekkürler : )
Bu dizi çok heyecanli olmaya basladi git gide acaba bir sonraki bölümde ne olacak diye merak ediyorum...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi