10-09-2009, Saat: 12:23
özeti okurken bile heyecanlaniyor insan...fragman, resimler ve özet için tesekkür ederiz

Denizler Imparatoru 4. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
10-09-2009, Saat: 12:23
özeti okurken bile heyecanlaniyor insan...fragman, resimler ve özet için tesekkür ederiz
![]()
10-09-2009, Saat: 17:35
Eee Gumbo nun Yeum Yang'i biraz geç tanimasi dogal nede olsa oldukça büyük bir degisiklik oldu Yeum Yang' da
![]() ![]() ayrica çocuklarin dediginin tam tersi sanki Yeum Yang degilde Jung Hwa ona hayran kalmis gibi derin derin bakiyordu kizcagiz ne yapsin alamadi tabi gözlerini o sirada çalan sarki çok güzeldi bu kadar güzel olduklarini bilseydim önceden indirirdim dizinin tüm sarkilarini
10-09-2009, Saat: 17:40
Ya Gubo basrol biliyorum ama. Yeom Yang Junghwa'yi öyle melül melül uzaktan seyrederken için bir tuhaf oldu. Çok üzüldüm. Ne olurdu basrol Yeom yang olsaydi da Junghwa ona asik olsaydi
![]() ![]()
10-09-2009, Saat: 17:40
gerçektende dizi çok heycanli olmaya basladi mütisti bu bölum ..
ilkbasta zate gülmekten öldüm yona nin ''ustaya sen bu gidisle bir kadin ble bulursun bana da bul çirkin olsada farketmez evlenmek istiyorum ''demesi çok ama çok komikti tabi birtek o degil bide bunlarin üçüncü bir arkadaslari var o ve babasi mütisler (gerçi babasi her dizide çok komik ama neyse(saraydaki mücevher hariç ![]() sonu mütisti jung hwa ve gumbo arasinda ki savas çok güzeldi ![]() ![]() .... nasil dayanicam yarinakadar bilmiyourm ![]() ![]() ![]() ohh baya uzatmis neyse güzeldi anliyacaginiz bu bölümde..~~ ![]()
10-09-2009, Saat: 17:47
(10-09-2009, Saat: 17:35)angelus2097 yazdı: Eee Gumbo nun Yeum Yang'i biraz geç tanimasi dogal nede olsa oldukça büyük bir degisiklik oldu Yeum Yang' da Katiliyorum o sarkisinin delisi oldum resmen.Dizinin en güzel sahnelerinde çaliyor zaten ![]() Jang Hwa Yeom Jang'dan etkilendi sanirim ama küçüklükten beri Goong-bo'u seviyor.Efsane Prens bittikten sonra Song Il Gook'un ekrana dönmesi çok güzel.Yeom Jang ve Goong-bo ileride Jang Hwa yüzünden aralari baya açilacak gibi görünüyor.Heyecan artiyor ![]()
'Love is Transparent'
10-09-2009, Saat: 18:00
(Son Düzenleme: 10-09-2009, Saat: 18:01, Düzenleyen: komutan çang.)
(10-09-2009, Saat: 17:35)angelus2097 yazdı: Eee Gumbo nun Yeum Yang'i biraz geç tanimasi dogal nede olsa oldukça büyük bir degisiklik oldu Yeum Yang' da Yeom Yang'a yaptigin yoruma çok güldüm ya ![]() Yona'yla Usta'nin anlasmasi çok güzel ![]() Yeom Yang'in Jung Hwa'ya bakisi çok güzeldi,müzik de öyle.. Yeom Yang çok güzel dövüstü ![]() Goong-Bo'yla Yeom Yang karsilasti sonunda.. ![]() ![]()
Off yah yine izleyemedim ösym ve öss den bir kere daha nefret ediyorum artik sabahi bekliycem çatlamassam
![]() ![]() ![]() Bu arada yorumlari okudukca merakim azaliyor tesekkürler herkese
Çok güzel bir bölümdü hele savas yaparken ki heyecanliydi...d:
![]() ![]() B!taNemmmm Ben!mmmm <3 Jang Hyun Seung <3<3<3
10-09-2009, Saat: 18:46
Yine on numara bir bölümdü ya nefes kesmeden izledim...
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|