08-10-2009, Saat: 21:02
(08-10-2009, Saat: 18:34)Yagmur-Perisi yazdı: Gumbonun hiçbirsey yapmadan islerinin yolunda gitmesine sinir oluyorum.Yeum yine bu bölümde savasirken kaçti kalsa gumboyu yener sonuçta o ögretti gumboya kiliç kullanmayi hem benim anlamadigim savas sanatlarinda yeum daha üstün tek kisilik ordu gibi ama ne hikmetse gumbo asker olduktan sonra hep o kazaniyor sevmiyorum bu durumu .Ayrica savasin orata yerinde gumbonun durun deyip sonra tek basina savasmaya baslamasida ilginç oluyor.Yeum sürekli jhang hwayi kurtarayim derken hayatini tehlikeye atiyor buna karsi gumbo ne yapiyor hiçbirsey :atkilinc:
sana katiliyorum kesinlikle.ayrica birden gum bo nun savas stratejisti kesildigini de unutmayalim.jang hwa yi her türlü tehlikeden kurtaran yeom yang kahramanda hep gum bo. nasil oluorsa??

ayrica çileden çikip jang hwya sölediklerinde geç bile kalmisti. ama yeom jang hwaya az bile yapior. valla kendi kasindi. sonunda yeom mu çileden çikardi.sakin onlarin kavusmasina izin verme ve jang hwa yada deger vermeye birak. onu yaninda tut ama ona paçavra gibi davran.

ayrica dedigin gibi savas sanatlarinda iyi olan düsmanina önce adamlarini gönderior. sonra bakiyorki iyi dövüsüyor dur bakalim beni yenebilecekmi diye düsünüp yeter deyip kendi dövüsmeye basalio.demekki hala kendinden emin degil. bööle sürekli ispatlamaya çalistina göree.umarim jang hwa nin yeom dan çocugu falan olurda gum bo da kahrolarak izler.

Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC