yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 24. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
(08-10-2009, Saat: 18:34)Yagmur-Perisi yazdı: Gumbonun hiçbirsey yapmadan islerinin yolunda gitmesine sinir oluyorum.Yeum yine bu bölümde savasirken kaçti kalsa gumboyu yener sonuçta o ögretti gumboya kiliç kullanmayi hem benim anlamadigim savas sanatlarinda yeum daha üstün tek kisilik ordu gibi ama ne hikmetse gumbo asker olduktan sonra hep o kazaniyor sevmiyorum bu durumu .Ayrica savasin orata yerinde gumbonun durun deyip sonra tek basina savasmaya baslamasida ilginç oluyor.Yeum sürekli jhang hwayi kurtarayim derken hayatini tehlikeye atiyor buna karsi gumbo ne yapiyor hiçbirsey :atkilinc:

sana katiliyorum kesinlikle.ayrica birden gum bo nun savas stratejisti kesildigini de unutmayalim.jang hwa yi her türlü tehlikeden kurtaran yeom yang kahramanda hep gum bo. nasil oluorsa??Ofkeli
ayrica çileden çikip jang hwya sölediklerinde geç bile kalmisti. ama yeom jang hwaya az bile yapior. valla kendi kasindi. sonunda yeom mu çileden çikardi.sakin onlarin kavusmasina izin verme ve jang hwa yada deger vermeye birak. onu yaninda tut ama ona paçavra gibi davran. Biggrin
ayrica dedigin gibi savas sanatlarinda iyi olan düsmanina önce adamlarini gönderior. sonra bakiyorki iyi dövüsüyor dur bakalim beni yenebilecekmi diye düsünüp yeter deyip kendi dövüsmeye basalio.demekki hala kendinden emin degil. bööle sürekli ispatlamaya çalistina göree.umarim jang hwa nin yeom dan çocugu falan olurda gum bo da kahrolarak izler.Onay
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
bu bölümde yine Yeom Jang yaralandi . madam yamide sonunda layigini buldu çok sevindim onun için Biggrin digerki bölümü bekliyorum bakalim neler olcak ?.....
Görüyorum da yine Gum Bo'yu kötüleyip,Yeum Yang'i göklere çikaranlarin sayisi çok fazla.Yeum Yang gibi bir insani nasil seviyorsunuz anlayamiyorum dogrusu.Sadece sevgisine karsilik alamiyor diye onu filmin masum çocugu ilan ediyorsunuz.Ama önüne geleni hiç acimadan öldürdügünü,Gum Bo'nun hayatinin mahfolmasina sebep oldugunu,Jang Hwa'nin babasini öldürdügünü ve yaptigi bir çok kötü seyi unutuyorsunuz.
Lütfen ilerleyen bölümler hakkinda bildiklerinizi paylasmayiniz.Gerekiyorsa spoiler kullaniniz.
(09-10-2009, Saat: 11:45)amalist yazdı: Görüyorum da yine Gum Bo'yu kötüleyip,Yeum Yang'i göklere çikaranlarin sayisi çok fazla.Yeum Yang gibi bir insani nasil seviyorsunuz anlayamiyorum dogrusu.Sadece sevgisine karsilik alamiyor diye onu filmin masum çocugu ilan ediyorsunuz.Ama önüne geleni hiç acimadan öldürdügünü,Gum Bo'nun hayatinin mahfolmasina sebep oldugunu,Jang Hwa'nin babasini öldürdügünü ve yaptigi bir çok kötü seyi unutuyorsunuz.

ya benimde anlamadigim su öldürmekse gum bo da öldürüyor.ama o öldürünce iyi oluyor yeom yang öldürünce kötü oluor.sunuda sölim ben gum bo kötü demiyorum. ben yeom yang kötü biri degil diyorum.eger söylendigi gibi kötü biri olsaydi yeom yada önüne gelen herkesi öldüren biri olsaydi gum bo yuda öldürürdü.Onay

birde yeom yang kendini savunmak zorunda kaldigi zamanlardan baska bir tek jang hwa ile evlenmek isteyen bakani öldürdü. bunada gum bo dahil herkes çok sevinmistir.diger türlü gum bo da öldürüyor. yani yeom yang gumbodan bir adam fazla öldürdü diye kötü birimi oldu. zaten senaristler yeterince haksizlik etmis yeom a birde siz vurmayin lütfen.
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

(09-10-2009, Saat: 12:00)yeselek yazdı:
(09-10-2009, Saat: 11:45)amalist yazdı: Görüyorum da yine Gum Bo'yu kötüleyip,Yeum Yang'i göklere çikaranlarin sayisi çok fazla.Yeum Yang gibi bir insani nasil seviyorsunuz anlayamiyorum dogrusu.Sadece sevgisine karsilik alamiyor diye onu filmin masum çocugu ilan ediyorsunuz.Ama önüne geleni hiç acimadan öldürdügünü,Gum Bo'nun hayatinin mahfolmasina sebep oldugunu,Jang Hwa'nin babasini öldürdügünü ve yaptigi bir çok kötü seyi unutuyorsunuz.

ya benimde anlamadigim su öldürmekse gum bo da öldürüyor.ama o öldürünce iyi oluyor yeom yang öldürünce kötü oluor.sunuda sölim ben gum bo kötü demiyorum. ben yeom yang kötü biri degil diyorum.eger söylendigi gibi kötü biri olsaydi yeom yada önüne gelen herkesi öldüren biri olsaydi gum bo yuda öldürürdü.Onay

birde yeom yang kendini savunmak zorunda kaldigi zamanlardan baska bir tek jang hwa ile evlenmek isteyen bakani öldürdü. bunada gum bo dahil herkes çok sevinmistir.diger türlü gum bo da öldürüyor. yani yeom yang gumbodan bir adam fazla öldürdü diye kötü birimi oldu. zaten senaristler yeterince haksizlik etmis yeom a birde siz vurmayin lütfen.

Sanirim bölümleri dikkatli izlemiyorsunuzSmile Gum Bo 'yu öldürmemesi iyi oldugundan,onu çok sevdiginden degil. Sali günki bölümde Gum Bo ona neden yasamama izin veriyorsun dedigi zaman 'Çünkü yasamak sana ölmekten daha çok aci verecek' diye yanit vermisti...

Gum Bo'da öldürüyor ama masum insanlari degil elbette,Yeum Yang ise sirf Chundura'ya otoritesini göstermek için masum kaç kisiyi öldürdü.

Su bakani öldürünce de her ne kadar Janghwa kurtulduysa da Gum Bo'nun basi derde girmisti yine hatirlarsaniz.
(09-10-2009, Saat: 12:13)amalist yazdı:
(09-10-2009, Saat: 12:00)yeselek yazdı:

Sanirim bölümleri dikkatli izlemiyorsunuzSmile Gum Bo 'yu öldürmemesi iyi oldugundan,onu çok sevdiginden degil. Sali günki bölümde Gum Bo ona neden yasamama izin veriyorsun dedigi zaman 'Çünkü yasamak sana ölmekten daha çok aci verecek' diye yanit vermisti...

Gum Bo'da öldürüyor ama masum insanlari degil elbette,Yeum Yang ise sirf Chundura'ya otoritesini göstermek için masum kaç kisiyi öldürdü.

Su bakani öldürünce de her ne kadar Janghwa kurtulduysa da Gum Bo'nun basi derde girmisti yine hatirlarsaniz.

çok pardon ama masum insan dediginiz ve öldürdü dediginiz kendi adami.sizin bakis açiniza göre onlarinda kötü olmasi gerek bay lee nin adami ya.yeom öldürdü diye onlar simdi masum mu ilan ediliyor. buda bana yeom a karsi önyargili davranildigini gösteriyor.

yeom eger gum bo yu sevmeseydi onun düstügü her durumdan kurtarmaya çalismazdi. hatirlayiniz lütfen köle olarak chunduranin gum bo yu sinira sattini ögrenince onun pesinden gitti onu kurtarmak için, zehirli oklarla yaralaninca onu kurtarmak için çabaladi heralde ozamanda yasamasnin ona daha fazla aci vereceginin düsündügünden yapmadi degil mi. yeom gum bo yu sevdi bari bunu inkar etmeyin.Biggrin
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

Yeum film basladigindan beri neler yapti:
1:Gumboya dövüsmeyi ögretti(Yoksa chang hwanin abisinin elinden zor kurtulurdu)
2:Gumbonun madamin yanina asker olarak alinmasina yardim etti
3:Gumbo pesine düstügünde öldürebilecegi halde onu serbest birakti
4:Chang hwayi baska biriyle evlenmekten kurtardi gumbo ize sadece izledi bi zahmet sonuçlarina katlansin yeum herseyi yaptiktan sonra
5:Yillar boyunca chag hwayi uzaktan izleyerek korudu
6:Gumbo köle olarak satildiginda onu kurtarmak için 3 ay yolculugu göze aldi ve onu aradi
7:Gumbo zehirlendiginde onun hayatini kurtardi

Filmin kötü adimi denilen yeum bunlari yapinca iyi olan gumbo ne yapti peki yeum için yarali oldugunda onu öldürmeye çalisti.Kesinlikle yeumun kötü oldugunu düsünmüyorum.
(09-10-2009, Saat: 13:37)Yagmur-Perisi yazdı: Yeum film basladigindan beri neler yapti:
4:Chang hwayi baska biriyle evlenmekten kurtardi gumbo ize sadece izledi bi zahmet sonuçlarina katlansin yeum herseyi yaptiktan sonra
6:Gumbo köle olarak satildiginda onu kurtarmak için 3 ay yolculugu göze aldi ve onu aradi

Filmin kötü adimi denilen yeum bunlari yapinca iyi olan gumbo ne yapti peki yeum için yarali oldugunda onu öldürmeye çalisti.Kesinlikle yeumun kötü oldugunu düsünmüyorum.

canim benim sana aynen katiliyorum ben de basta gum boo yu tutmustum ama yem yuon bence favori olmali
can guwa için herseyi o yapiyor birde kötü diye nitelendiriliyor her kötülükten can guvayi kurtardi
gum boo nun kaç defa canini kurtardi ama yinede kötü olarak biliniyor o kötülükleri istemesede efendisi için yapiyor
o dizide bir kötü varsa o da madam YAMI
(09-10-2009, Saat: 13:37)Yagmur-Perisi yazdı: Yeum film basladigindan beri neler yapti:

Alkis
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi