yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 24. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
arenal tasartir yazdı:çok güzel yerlere degindin sibelcim......

Tesekkür ederim efendim:icon_cool::icon_cool:Sagolun..Böyle kisa bi özet geçmeye çalistim isteSmileSmileSmile

Denizler İmparatoru
hos bir bölümdü benim en çok yeumun jang hwaya karsi tutumu hosuma gitti taviz taviz nereye kadar.madam yami madam yami ne yapti ne etti yine kurtuldu ben yine yeuma aciyorum yine aciyorum hepmi kaybedicek bu cocuk (ki bu bolum için o kazandi diyebiliriz gumbonun gözü önünde aldi goturdu kizi) yazik ama yine jang hwa için yorgani yakti dikkat lutfen ask bu galiba......
pizkoz sana katiliyorum taviz ver ver nereye kadar...sonunda beklenen cümleler söylendi...yeom da hep zavalli konumunda kalacak degil yaaa....jan bogo dan bahsedinceki suratini görünce o da patlayiverdi....ama onu zindana düsünce gösterdigi çaba takdire degerdi...onun için herseyden vazgeçti gerçekten de...onu ne kadar çok sevdigini herseferinde gösteriyo...jan hwa için hadi simdi jan bogo yu seviyo...bari o evlenince yeomu düsünüp o da onunla evleni verseydi yaa...ah jan hwa ah çocugu düsürdügün hallere bi bak hele...sana çok kiziyorum çok....ohh yeom ne iyi etti jan bogonun yaninda jan hwa yi kolundan tutup kaçirmasi çok güzeldi...
Arkadaslar Düslerimin Prensindeki gibi dizinin sirasiyla resimlerini ekleyebilirmisiniz?
[Resim: 31948044.jpg]
[Resim: 47991746.jpg]
[Resim: 71078246.jpg]
[Resim: 19051937.jpg]
[Resim: 87083025.jpg]
[Resim: 52239633.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi