yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 24. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
[Resim: 56196188.jpg]
[Resim: 44096775.jpg]
[Resim: 75412946.jpg]
[Resim: 77202023.jpg]
güzel bi bölümdü... yeong savasta yararaldi . yeong jung hwa tam kaçiyordu.gumbo geldi.ve jung hwa gördü. ilerki bölümde ne olcak?
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Gerçekten insanda sans olmali bu Yeom yang ne bahtsiz bir adam böyle ilk sahnelere sinir oldum jang Bu Gu yine geldi ve yeom yangi yaraladi Ofkeli Bu jang Hwa da Gumbo yu seviyorum diyor ama yeom yangin yanindanda ayrilamiyor adama aci çektirmekten zevk aliyor adeta kötü kiz seni hosuna gidiyor demi iki adamin senin için böyle ölümüne dövüsmesi Biggrin
Birde benim anlamadigim savas Çinliler ve Goguryo asilli bir derebeyi arasinda geçiyor bildigim kadariyla simdi bu Gumbo kendi aslini birakipta Çinlilere neden yardim ediyor ve bu davranisi neden iyi gösteriliyor koreliler tarafindan ilginç dogrusu ???
Son sahne muhtesemdi Yeom yangin o kadar bile izin vermemesi gerekiyordu bakismalarina yada Jang hwayi direkt orada birakip gitmesi gerekiyor bu adamdanda süphelenmeye basladim mazosist mi ne Biggrin birak artik kendine aci çektirmeyi Biggrin
Madam yami yine büyük bir hamle yaparak kurtulmayi basardi ama iki tarafida karsisina almis oldu bakalim bu durumdan nasil siyrilacak
ayrica Gumbo nun madam yamiyi hapse atmasi Jang Hwanin hayatinida tehlikeye atti isler iyice karisti kimin aslinda hangi tarafta olmasi gerektigi belli degil ama her seferindede bu Gumbo nun kazanmasindan sikildim Yeom yang artik yara almasin Aglaelsalla
Gumbonun hiçbirsey yapmadan islerinin yolunda gitmesine sinir oluyorum.Yeum yine bu bölümde savasirken kaçti kalsa gumboyu yener sonuçta o ögretti gumboya kiliç kullanmayi hem benim anlamadigim savas sanatlarinda yeum daha üstün tek kisilik ordu gibi ama ne hikmetse gumbo asker olduktan sonra hep o kazaniyor sevmiyorum bu durumu .Ayrica savasin orata yerinde gumbonun durun deyip sonra tek basina savasmaya baslamasida ilginç oluyor.Yeum sürekli jhang hwayi kurtarayim derken hayatini tehlikeye atiyor buna karsi gumbo ne yapiyor hiçbirsey :atkilinc:
dünkü bölümün tekrarini kaçirmisim yeom yang a pusu kurmustu gumbo nasil kaçti oradan merak ettim dogrusu.gumbo çok havali ya artistik hareketler yapiyor çok sinir oldum.madam yami ne akilli bir kadin ne yapip edip kurtuluyor bir sekilde ya.yona çok seker olmus saçlar felan toplaninca .Yeom yang a da çok üzülüyorum ya yazik ona bir kaç bölüm öncesinde biraz kizmistim jang hwa ya neler demis öyle (ben kaçirdim arkadasim anlatti) ama geçen bölümde affettim Smile
yine harika bir bolumdu,ozellikle yeum yang ve jang Hwa nin konusmalari cok guzeldii,yeum koydu tavrini sonunda iyide yapti aslinda,hic gulmeyecekmi bu adam ya,cok uzuluyorum halineAglaelsalla,chang b.yada sinir olmaya basladim bende nedendir bilmemBiggrin
Kwon Sang Woo
KİNGDOM OF THE WİNDS*Yisan*Lee Seo Jin*
*Kim Bum Soo
coffee prince fan club
Gong Yoo Fan Club
Baba - ogulun sevinci görülmeye degerdi Smile

Bay Lee'yi ve Madam Yami'yi neden bilmiyorum ama seviyorum. (Sanirim kötü rollerdeki oyunculari da hep çok seviyorum Saskin )

Güzel bir bölümü daha geride biraktik... Resimler için tesekkürler Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi