yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 20. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
[Resim: 87212100.jpg]
[Resim: 28931256.jpg]
[Resim: 48828942.jpg]
[Resim: 68675403.jpg]
[Resim: 42567684.jpg]
[Resim: 72985984.jpg]
Anlasilan yarin güzel bir bölüm daha bizleri bekliyor bakalim neler olacak...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Of bu günkü bölümde hop oturup hop kalktim Yeom yang yakalanacak diye çok korktum Jang Bo go su çocugu bir rahat birak ya dövüsmeden bir ayrilin ama Gunbo kendisini gerçekten dövüs sanatlarinda çok gelistirdi yeom yanga 3 tane darbe vurdu dövüsürken, hadi dedim birde sen vur ama nerde bizimki anca kaçiyor Biggrin Bu savasi kimin kazanacagini çok merak ediyorum kimin kazanmasini umdugum ortada zaten ama tam tersi olacak gibi Smile Ortalik iyice karisti Jang Hwa ve Jang Bo Go savastada karsi karsiyalar diyorum hep uyusmuyorlar iste Biggrin Yeom yang görevini basariyla tamamaladi Opucuk
(02-10-2009, Saat: 16:04)angelus2097 yazdı: Of bu günkü bölümde hop oturup hop kalktim Yeom yang yakalanacak diye çok korktum Jang Bo go su çocugu bir rahat birak ya dövüsmeden bir ayrilin ama Gunbo kendisini gerçekten dövüs sanatlarinda çok gelistirdi yeom yanga 3 tane darbe vurdu dövüsürken, hadi dedim birde sen vur ama nerde bizimki anca kaçiyor Biggrin Bu savasi kimin kazanacagini çok merak ediyorum kimin kazanmasini umdugum ortada zaten ama tam tersi olacak gibi Smile Ortalik iyice karisti Jang Hwa ve Jang Bo Go savastada karsi karsiyalar diyorum hep uyusmuyorlar iste Biggrin Yeom yang görevini basariyla tamamaladi Opucuk

yoruma bayildim valla benimle ayni düsünceleri paylasanlar varmis demekki benim arkadaslarim genelde Jang Bo go yu seviyorlar ama benim gönlüm hep Yeom yang tan yana Opucuk
dövüsürlerken Yeom yang in üst üstte darbe yemesi beni sasirtti sonuçta dizinin ilk bölümleri izlemedim ama anladigim kadariyla So da ilk baslarda Yeom yang sayesinde dövüsmeye basladi simdi onun daha iyi olmasi saçma olmus bence So bunca yil çalismis olabilir ama Yeom yang da bos durmamistir heralde
Her türlü Jang Bo Gu'nun yanindayim..Yeom saf degistirsin,iyi olmayi denesin o zaman askina bile hak veririm..Hem yeter artik,ömrümü yedi bitirdi..Janghwa'yi uzaktan izlemesi bile yeteri kadar acitiyor canimiziAglama Üzgünüm Yeom..Ya tam kötü ol vazgeç bu asktan...Ya da iyi ol...gerçi iyi olsan da..Bu ask fazla sanaSarhos
Allah'im ya ne entrikalar dönüyor,para için yapmadiklari kalmadi bu tüccarlarinSaskin
Madam Jami Yeom'u karsisinda görünce surat ifadesi nasil da dgeisti amaBiggrin
yona'yi unutamamBiggrin HaJin! Sen hala küçük bir kiz çocugusunBiggrin heheBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi