yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 20. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
yeom yang beni çok ama çok sinir etti valla ilk bölümlerde böyle iyi bir insan falan filan diyordum ama su 2,3 bölümdür baya bir canimi sikti valla jang bo gu o gece onu öldürmeliydi bence ama iste jang hwa sagolsun izin vermedi.....
neyese bu bölüm baya aksiyonluydu..
yarin ki bölüm daha bir güzel olucak o kesinde...bakalim!
her zamanki gibi bölüm çok güzeldi ama Yeom Jang yine yapçagini yapti ama oda zorunlu iste bu yüzdende bisey diyemiyorum çok güzel heyecanli bir bölümdü bir sonraki bölümü heyecanla bekliyorum Smile
güzel bi bölümdü... evet aksiyon bi bölümdü.... acaba ilerki bölümde ne olcak..SmileOnay
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
(02-10-2009, Saat: 16:04)angelus2097 yazdı: Of bu günkü bölümde hop oturup hop kalktim Yeom yang yakalanacak diye çok korktum Jang Bo go su çocugu bir rahat birak ya dövüsmeden bir ayrilin ama Gunbo kendisini gerçekten dövüs sanatlarinda çok gelistirdi yeom yanga 3 tane darbe vurdu dövüsürken, hadi dedim birde sen vur ama nerde bizimki anca kaçiyor Biggrin Bu savasi kimin kazanacagini çok merak ediyorum kimin kazanmasini umdugum ortada zaten ama tam tersi olacak gibi Smile Ortalik iyice karisti Jang Hwa ve Jang Bo Go savastada karsi karsiyalar diyorum hep uyusmuyorlar iste Biggrin Yeom yang görevini basariyla tamamaladi Opucuk

seninle ayni seyleri düsünüorum yeom yang in goombo ile dövüsürken yenilmesi benim canimi çok sikior. herseyide goombo kazanmasin canimm.Kizgin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(04-10-2009, Saat: 14:27)yeselek yazdı:
(02-10-2009, Saat: 16:04)angelus2097 yazdı: Of bu günkü bölümde hop oturup hop kalktim Yeom yang yakalanacak diye çok korktum Jang Bo go su çocugu bir rahat birak ya dövüsmeden bir ayrilin ama Gunbo kendisini gerçekten dövüs sanatlarinda çok gelistirdi yeom yanga 3 tane darbe vurdu dövüsürken, hadi dedim birde sen vur ama nerde bizimki anca kaçiyor Biggrin Bu savasi kimin kazanacagini çok merak ediyorum kimin kazanmasini umdugum ortada zaten ama tam tersi olacak gibi Smile Ortalik iyice karisti Jang Hwa ve Jang Bo Go savastada karsi karsiyalar diyorum hep uyusmuyorlar iste Biggrin Yeom yang görevini basariyla tamamaladi Opucuk

seninle ayni seyleri düsünüorum yeom yang in goombo ile dövüsürken yenilmesi benim canimi çok sikior. herseyide goombo kazanmasin canimm.Kizgin

Herseyi gumbo mu kazaniyo? Canim benim diziyi bastan sona bi izle ve tarafsizca karar ver. Iyi olan kazanir;)
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
gene hem güzel hem de sinir bozucu bir bölüm. su gunbo da bir anda daha iyi dövüsmeye basladi. Ban su senaristlerde ne yapacaklarini sasirmislar. daha iyi dövüsen yeom yang simdi bir sey bilmiyor gibi yapmislar.Ofkeli junghwa da iyice saçmaladi ya. yeomu ne hale soktu. junghwa yüzünden kendi canini tehlikeye atti. git dedigi halde gitmiyorda. yeom gerçekten kötü olsa bu firsattan yararlanirdi. Onay bay lee'ninde söyledikleri çok güzeldi " onu böylemi yasatacaksin.burasi savas bölgesi." diye.Onay bir de bunlar kötü... chundraya sinir olsam da bu bölümde tavirlari hostu. makbonla oglu ise ayni sinir bozucu tipler.gidip söylemeseler olmazdi.

bence hem gunbo hem de yeom yang için en iyisi su junghwadan kurtulmalari. o arada olmasa yeom gunbo dan bu kadar nefret etmiyecekti.
Jang-bo-go Yeum Jang'in onlari izledigini gördü.Pesinden kostu ama Yeum Jang'i yakalamak mümkün mü?...Bu arada valiyi öldürmeyi basardi.Kimsenin yapamayacagi bir seyi yapti.Madam Jami'den yardim istemesi oldukça akillicaydi.Çünkü Madam Jami'nin eli mahkum.Istemesede yardim etmek zorunda.Lisado da bu basarisinda dolayi Yeum Jang'i askerlerinin komutani yapti.

Ah!... Ah!... Yeum Jang'i dövüsürken izlemek beni benden aliyor.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Tesekkürler...Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi