yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 18. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Çok güsel bir bölümmüs.umarim yeom jang hwa kendisiyle ilgilendi diye mutlu olmustur.

ama gooo boy a çok kizdim. yeom un goom boya öldürmek için eline o kadar firsat geçti. sirf sevdigi kadina sahip olmak için bile onu öldürebilirdi. ama yapmadi. yine olsa yine yapmaz.ama goom bo eline geçen ilk firsatta onu öldürmeye kalkti.Kizgin

iyilik denen sey bu olmasa gerek.Allahrazi
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
valla her bölüm gibi buda harika ya....paylasim için çok sagollun:onay.:
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Sohong, zor durumda olan Yeom Jang'a yardim etti ve Yeom'a asik olmasina ragmen büyük bir olgunluk göstererek Jang Hwa'ya haber verdi.

Jang Hwa, kendisini unutmasini söyleyerek Yeom Jang'i adeta yikti...
(30-09-2009, Saat: 15:58)kiday baksi yazdı: Sohong, zor durumda olan Yeom Jang'a yardim etti ve Yeom'a asik olmasina ragmen büyük bir olgunluk göstererek Jang Hwa'ya haber verdi.

Jang Hwa, kendisini unutmasini söyleyerek Yeom Jang'i adeta yikti...

Ah ne güzel yazmissin abicim ya:img-cray:
Sohong da Janghwa da içimi yakti bu bölümdeAglama
muhtesem bir bölüm finali izledik yine...:atkilinc:
ah Yeom...Sana ne tam kizabiliyorum ne de hak verebiliyorumSaskin
su janghwa bi kerecik baksaydi yeomuma ya yazik çok üzülüorm..
Hyun Bin ♥ Secret Garden ♥ Aamir Khan ♥ Imran Khan
Lee Min Ho ♥ Song Il Gook ♥ Jumong ♥ Kim Nam Gil ♥
Kim Hyun Joong ♥ Boys Over Flowers ♥ Lee Yo Won ♥ You're Beautiful ♥
City Hunter ♥ Son Ye Jin ♥ Personal Taste ♥ Playfull Kiss ♥
Lee Da Hae ♥ My Girl ♥ Dong Yi

Bu bölümde çok güzeldi. Yorumlari okudumda birsey gördüm. Gumbo eline geçen ilk firsatta öldürür diye. Birincisi ilk firsat seulpyungu öldürmeye gelirken zaten eline geçmisti. O sirada jang bogo onu öldürmedi. Bir ikincisi zehirlenerek öldügünde onu kimin kurtardigini bilmiyordu. Bir üçüncüsü bugün ki bölümde onu yine öldürmedi. En önemlisi de annesini ve babasini öldürenler arasindaki bir insan. Bence nefretini bu kadar kolay engellemesi büyük basari. Asil merak ettigim ise su acaba jang hwa babasini yeomun öldürdügünü bilseydi o an ne yapardi. Her neyse her seye ragmen çok seviyorum bu diziyiSmile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
(30-09-2009, Saat: 16:12) écLipsé.. yazdı: su janghwa bi kerecik baksaydi yeomuma ya yazik çok üzülüorm..

evet ya çok haklisin. bende çok üzülüorum.:img-cray:
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Dizinin son sahnelerini 100-belkide 200 defa izlemisimdir..Yakin çevremdekiler bilir bunu..Yeom Yang'in Jang Bogo'ya hadi öldür beni derken nasil sinirliydi ve gözleri nasil açildi..Jang Hwa'nin da bölüm sonun da gözleri ayni sekilde idi ama sagolsun TRT diziyi hemen bitiriyor..Yeom Yang'in sesi hep kulagimda kalir o sahneleri her izledigimde..Onay
Song II Gook Ve Papatya

(30-09-2009, Saat: 19:41)papatya yazdı: Dizinin son sahnelerini 100-belkide 200 defa izlemisimdir..Yakin çevremdekiler bilir bunu..Yeom Yang'in Jang Bogo'ya hadi öldür beni derken nasil sinirliydi ve gözleri nasil açildi..Jang Hwa'nin da bölüm sonun da gözleri ayni sekilde idi ama sagolsun TRT diziyi hemen bitiriyor..Yeom Yang'in sesi hep kulagimda kalir o sahneleri her izledigimde..Onay

Aynen abla ben de bir o kadar izlemisimdir son sahnesini yalniz çabuk kesiyorlar biterken. Mesela bugün ki bölüm de , Yeum 'u gösterdi ve hemen kestiler. Jang hwa ve Jang Bo Go 'yu da gösteriyor normal de o arada , hatta Jang Hwa bayagi bir sasiriyor. Oralari kestikleri zaman hosuma gitmiyor açikcasi..
(30-09-2009, Saat: 19:53)YeomYang* yazdı:
(30-09-2009, Saat: 19:41)papatya yazdı: Dizinin son sahnelerini 100-belkide 200 defa izlemisimdir..Yakin çevremdekiler bilir bunu..Yeom Yang'in Jang Bogo'ya hadi öldür beni derken nasil sinirliydi ve gözleri nasil açildi..Jang Hwa'nin da bölüm sonun da gözleri ayni sekilde idi ama sagolsun TRT diziyi hemen bitiriyor..Yeom Yang'in sesi hep kulagimda kalir o sahneleri her izledigimde..Onay

Aynen abla ben de bir o kadar izlemisimdir son sahnesini yalniz çabuk kesiyorlar biterken. Mesela bugün ki bölüm de , Yeum 'u gösterdi ve hemen kestiler. Jang hwa ve Jang Bo Go 'yu da gösteriyor normal de o arada , hatta Jang Hwa bayagi bir sasiriyor. Oralari kestikleri zaman hosuma gitmiyor açikcasi..

Evet Ozancigim bende onu kastetmistim..Iste bu üçüncü olunca yayin önemsemiyor TRT...Tamam biz neler oldugunu biliyoruz ama daha önce izlemeyenler var..Evet hos degil..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi