yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 18. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
ya inanmiyorum kesiyor degilmi TRT biliyordum.Bencede hiç hos degil ilk kez izleyenler için OfkeliBan
(30-09-2009, Saat: 19:58)papatya yazdı:
(30-09-2009, Saat: 19:53)YeomYang* yazdı:
(30-09-2009, Saat: 19:41)papatya yazdı: Dizinin son sahnelerini 100-belkide 200 defa izlemisimdir..Yakin çevremdekiler bilir bunu..Yeom Yang'in Jang Bogo'ya hadi öldür beni derken nasil sinirliydi ve gözleri nasil açildi..Jang Hwa'nin da bölüm sonun da gözleri ayni sekilde idi ama sagolsun TRT diziyi hemen bitiriyor..Yeom Yang'in sesi hep kulagimda kalir o sahneleri her izledigimde..Onay

Aynen abla ben de bir o kadar izlemisimdir son sahnesini yalniz çabuk kesiyorlar biterken. Mesela bugün ki bölüm de , Yeum 'u gösterdi ve hemen kestiler. Jang hwa ve Jang Bo Go 'yu da gösteriyor normal de o arada , hatta Jang Hwa bayagi bir sasiriyor. Oralari kestikleri zaman hosuma gitmiyor açikcasi..

Evet Ozancigim bende onu kastetmistim..Iste bu üçüncü olunca yayin önemsemiyor TRT...Tamam biz neler oldugunu biliyoruz ama daha önce izlemeyenler var..Evet hos degil..Smile

Kestirler mi?Ofkeli Ya ben ilk kez izliyorum yapilir mi bu banaBiggrin
Her neyse bu bölümde Yeom içimi yakti ya.. Eger sartlar daha farkli olsaydi Yeom Yang'in kötü biri olacagini hiç zannetmiyorum... Ama sartla elvermemis bu dizde ne yazik ki kötü olmus... Ya bu kadar aci çektirmesinler zavallima 2 günden fazla yüzü gülmüyor yazik:Aglama: Sohong'a çok üzüldüm bunu da belirtmeden geçemeyecegim...Aglaelsalla
süperdi bu bölüm Biggrin tabi teom jang i çok sevmiyorum dizide ama yinede üzüldüm Sad ama yakisikli ona sözüm yok Biggrin dedigim gibi güzel bir bölümdü heyecanliydi helede sonu Biggrin digerki bölümü heyecanla bekliyorum Smile
Harikaa birr bölümdüü kesinliklee offf yeom yang bagirimasii fln hepsi süper en çok o sahneye bayildimmmmm
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
(30-09-2009, Saat: 20:01)*CANGEMAA* yazdı: ya inanmiyorum kesiyor degilmi TRT biliyordum.Bencede hiç hos degil ilk kez izleyenler için OfkeliBan

inanmiyorumm neden kesiyorrr yaaaa çok kötü bende ilkkez izliyorummm
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
(30-09-2009, Saat: 20:01)*CANGEMAA* yazdı: ya inanmiyorum kesiyor degilmi TRT biliyordum.Bencede hiç hos degil ilk kez izleyenler için OfkeliBan

evet kesiyolar hem de en güzel yerlerini ben ilk defa izliyom ve çok sinirleniyom surda izledigimiz dogru dürüst bi dizi var onu da izletmiyolar
ben trtye mail yolladim bu konuda bence sizde yollayin
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

Çok güzel bir bölümdü.Artik bütün kozlar Jang-bo-go'ya geçti.Janghwa'nin Yeum Jang'i korumasi çok güzeldi.Canim Yeum Jang'im her yönden büyük bir yenilgiye ugradi.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

yeom için bir sevindik bir üzüldük. zavallim hiç rahat edemiyor. gunbo ve canguva yüzünden. Bay lee ye bile üzüldüm. su gunbo ölemedi gitti. AllahraziOfkelitabi dizi onun üstüne kurulu ama bu senaristlerde bazen iyice saçmaliyor. bir anda kahraman: kesildi, ondan iyi dövüsen yok, daha önce yenemedigi yeomu hep yenecek, falan filan. su gunbonun tavirlarindan zaten illet oluyorum. herseyi ben yarattim edasindan da midem bulandi.Ban madam yami ayri bir cins. nefes alisi bile menfaate dayali. ama özellikle sunça, babasi ve muçang usta yokmu!!! adamlarin hayati ihanetle dolu Ofkeli

yeom yang in kaçmasindan bahsedenler gumboyu görememis galiba küçücük bir kol yarasindan kaçti.son karsilasmalarinda da önce adamlariyla dövüsmesini seyretti yorulduguna kanaat getirince kahraman! edasiyla atindan inip dövüsmeye basladi.Ban
bunlarin iyi diye gösterdikleri yüzünden insan kötülere sükürler olsun varsiniz diyor.Bu kadar iki yüzlü, hain, riyakar insan iyi diye gösterilir mi?Ban
bana imza eklenmis Biggrin ekleyen arkadasa çok tesekkür ederim. artik benimde yeom yangim varBiggrin
Tesekkürler...SmileSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi