14-01-2011, Saat: 22:47
bad girl destegin için tesekkür ederim. SM gibi bir sirket hakkinda korede kimse ses çikartamiyor. SM'in dört koldan saldirdigi dogru. boa ve suju ses çikartamazlar yoksa sonlarinin ayni sekilde olacaklari biliyorlar!!! Junsu ve Yunho pes etmediler ve baglarini koparttilar. Ancak SM bence onlara rahat vermeyecektir. Adi gibi kendi de lanetli olan bir sirket bu. Soruyorsun neden kimse bir sey demiyor ve diyemiyor?????? CEVABINI SÖYLEYIM: ÇÜNKÜ SM BASIT BIR SIRKET DEGIL. BIR MAFYA SIRKETI!!!!! SÖYLER MISINIZ KIM KORE GIBI ADALETIN IYI ISLEDIGI BIR YERDE BU KADAR ISKENCEYI VE BASKIYI RAHAT UYGULAYABILIR???? Sakin yanlis anlamayin kesin mafya var demiyorum ancak hangi sirket bu kadar dayanabilir ki???? Kim??? Bu isin altindan mafya çikacagina inaniyorum ve JYJ'nin, Boa ve diger gruplarin bu yüzden ses çikartamadigini düsünüyorum.... PEKI SM'E KARSI NE YAPILABILIR???? ARKADASLAR; BIZLER CASSIOPEDIALARIZ!!! IYI VE KÖTÜ GÜNÜNDE DBSK'YA DESTEK VEREN VE YARDIMA KOSAN!!!! VE SU AN BIZE HER ZAMANKINDEN DAHA ÇOK IHTIYAÇLARI VAR!!! SM'DEN KURTULMALRINA YARDIM ETMELIYIZ. TÜRK CASSIOPEDIALAR OLARAK DBSK'YI SAVUNMALI VE DIGER ÜLKELERDEKI CASSIOPEDIALARLA BAGLANTIYA GEÇMELIYIZ. ONLAR DA DURUMU BILIYORLAR. BANA GÖRE EGER BIRLIK OLUP SM'E KARSI HAREKAT BASLATIRSAK, SM'I KÖSEYE SIKISTIRIR VE TEHTID EDERSEK(ONLARIN DBSK'YI ETTIKLERI GIBI) BU ÇAGRIYI DIKKATE ALACAKLARDIR. ALBÜMLERI BIZ SATIN ALIYOR, KONSELERE BIZ GIDIYORUZ, KISACA SM'IN DEGIRMEN SUYU BIZDEN GELIYOR. BIZ PARA VERMEZSEK SM NE YAPAR??? HIÇ!!!!!!! BEN ÜZERIME DÜSENI YAPIP SM HAKKINDA DETAYLI ARASTIRMALARA GIRIP, DIGER CASSIOPEDALARLA IRTIBATA GEÇMEYE ÇALISACAGIM!!! LÜTFEN ONLARI KURTARALIM!!! DBSK'NIN ERIYIP GITMESINE IZIN VEREMEYIZ. KORE SUSUYORSA CASSIOPEDILAR KONUSMALI!!!! SM DEVRILMELI VE DBSK YENIDEN BIR ARAYA GELMELI!!!! yoksa; çok geç olacak ve dbsk tamamen yok olacak. insanlar bu ismi unutacak ve sevdigimiz dbsk yeniden siradan insanlarin arasina karisacak. Onlari seviyoruz... lütfen onlara nefes verin. onlara herkes bir nefes verirse dbsk atesi yeniden yanabilir... lütfen harekete geçelim!!!!!
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png