yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK's Twitter / DBSK'nin Twitter Paylasimlari
bad girl destegin için tesekkür ederim. SM gibi bir sirket hakkinda korede kimse ses çikartamiyor. SM'in dört koldan saldirdigi dogru. boa ve suju ses çikartamazlar yoksa sonlarinin ayni sekilde olacaklari biliyorlar!!! Junsu ve Yunho pes etmediler ve baglarini koparttilar. Ancak SM bence onlara rahat vermeyecektir. Adi gibi kendi de lanetli olan bir sirket bu. Soruyorsun neden kimse bir sey demiyor ve diyemiyor?????? CEVABINI SÖYLEYIM: ÇÜNKÜ SM BASIT BIR SIRKET DEGIL. BIR MAFYA SIRKETI!!!!! SÖYLER MISINIZ KIM KORE GIBI ADALETIN IYI ISLEDIGI BIR YERDE BU KADAR ISKENCEYI VE BASKIYI RAHAT UYGULAYABILIR???? Sakin yanlis anlamayin kesin mafya var demiyorum ancak hangi sirket bu kadar dayanabilir ki???? Kim??? Bu isin altindan mafya çikacagina inaniyorum ve JYJ'nin, Boa ve diger gruplarin bu yüzden ses çikartamadigini düsünüyorum.... PEKI SM'E KARSI NE YAPILABILIR???? ARKADASLAR; BIZLER CASSIOPEDIALARIZ!!! IYI VE KÖTÜ GÜNÜNDE DBSK'YA DESTEK VEREN VE YARDIMA KOSAN!!!! VE SU AN BIZE HER ZAMANKINDEN DAHA ÇOK IHTIYAÇLARI VAR!!! SM'DEN KURTULMALRINA YARDIM ETMELIYIZ. TÜRK CASSIOPEDIALAR OLARAK DBSK'YI SAVUNMALI VE DIGER ÜLKELERDEKI CASSIOPEDIALARLA BAGLANTIYA GEÇMELIYIZ. ONLAR DA DURUMU BILIYORLAR. BANA GÖRE EGER BIRLIK OLUP SM'E KARSI HAREKAT BASLATIRSAK, SM'I KÖSEYE SIKISTIRIR VE TEHTID EDERSEK(ONLARIN DBSK'YI ETTIKLERI GIBI) BU ÇAGRIYI DIKKATE ALACAKLARDIR. ALBÜMLERI BIZ SATIN ALIYOR, KONSELERE BIZ GIDIYORUZ, KISACA SM'IN DEGIRMEN SUYU BIZDEN GELIYOR. BIZ PARA VERMEZSEK SM NE YAPAR??? HIÇ!!!!!!! BEN ÜZERIME DÜSENI YAPIP SM HAKKINDA DETAYLI ARASTIRMALARA GIRIP, DIGER CASSIOPEDALARLA IRTIBATA GEÇMEYE ÇALISACAGIM!!! LÜTFEN ONLARI KURTARALIM!!! DBSK'NIN ERIYIP GITMESINE IZIN VEREMEYIZ. KORE SUSUYORSA CASSIOPEDILAR KONUSMALI!!!! SM DEVRILMELI VE DBSK YENIDEN BIR ARAYA GELMELI!!!! yoksa; çok geç olacak ve dbsk tamamen yok olacak. insanlar bu ismi unutacak ve sevdigimiz dbsk yeniden siradan insanlarin arasina karisacak. Onlari seviyoruz... lütfen onlara nefes verin. onlara herkes bir nefes verirse dbsk atesi yeniden yanabilir... lütfen harekete geçelim!!!!!
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png
ai_otsuka sana katiliyorum.
Biz ne olursa olsun onlara destek vermeliyiz.
Çogu kisi HoMin'e kiziyor ve onlar benim için bitmistir diyor.
Bazen sinirlenilebilir bu normal ama hangi Cassi onlardan vazgeçebilir?
Bence onlar benim için bitmistir diyenler kendine Cassie demesin.
Ileride JYJ ve HoMin olarak devam etseler bile ben hiçbirinden vazgeçmem.
Vazgeçemem.Dbsk olarak en iyisi olacaklarina süphe yok.
Bunun için elimizden geleni yapmaliyiz.
Ama öncelik onlarin huzuru, sagligi ve rahatligi...
SME konusunda hiçbir yorumda bulunmayacagim.Çünkü klasik sözler artik, kaliplasti.

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
son durak belli... 18 ocak.... bekleyelim bakalim gelsin bir o gün, bakalim sm'e neler olacak!?!
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png
14 Ocak

Jaejoong

[Resim: nprndd.jpg]
'루 입니다'
'Bu Roo'

'루입었습니다'
'Ben Roo'yu giyiyorum.'

Bu da Egg'in twitter'in dan:
[Resim: yogrr.th.jpg]

Opucuk
Alıntı:bad girl destegin için tesekkür ederim. SM gibi bir sirket hakkinda korede kimse ses çikartamiyor. SM'in dört koldan saldirdigi dogru. boa ve suju ses çikartamazlar yoksa sonlarinin ayni sekilde olacaklari biliyorlar!!! Junsu ve Yunho pes etmediler ve baglarini koparttilar. Ancak SM bence onlara rahat vermeyecektir. Adi gibi kendi de lanetli olan bir sirket bu. Soruyorsun neden kimse bir sey demiyor ve diyemiyor?????? CEVABINI SÖYLEYIM: ÇÜNKÜ SM BASIT BIR SIRKET DEGIL. BIR MAFYA SIRKETI!!!!! SÖYLER MISINIZ KIM KORE GIBI ADALETIN IYI ISLEDIGI BIR YERDE BU KADAR ISKENCEYI VE BASKIYI RAHAT UYGULAYABILIR???? Sakin yanlis anlamayin kesin mafya var demiyorum ancak hangi sirket bu kadar dayanabilir ki???? Kim??? Bu isin altindan mafya çikacagina inaniyorum ve JYJ'nin, Boa ve diger gruplarin bu yüzden ses çikartamadigini düsünüyorum.... PEKI SM'E KARSI NE YAPILABILIR???? ARKADASLAR; BIZLER CASSIOPEDIALARIZ!!! IYI VE KÖTÜ GÜNÜNDE DBSK'YA DESTEK VEREN VE YARDIMA KOSAN!!!! VE SU AN BIZE HER ZAMANKINDEN DAHA ÇOK IHTIYAÇLARI VAR!!! SM'DEN KURTULMALRINA YARDIM ETMELIYIZ. TÜRK CASSIOPEDIALAR OLARAK DBSK'YI SAVUNMALI VE DIGER ÜLKELERDEKI CASSIOPEDIALARLA BAGLANTIYA GEÇMELIYIZ. ONLAR DA DURUMU BILIYORLAR. BANA GÖRE EGER BIRLIK OLUP SM'E KARSI HAREKAT BASLATIRSAK, SM'I KÖSEYE SIKISTIRIR VE TEHTID EDERSEK(ONLARIN DBSK'YI ETTIKLERI GIBI) BU ÇAGRIYI DIKKATE ALACAKLARDIR. ALBÜMLERI BIZ SATIN ALIYOR, KONSELERE BIZ GIDIYORUZ, KISACA SM'IN DEGIRMEN SUYU BIZDEN GELIYOR. BIZ PARA VERMEZSEK SM NE YAPAR??? HIÇ!!!!!!! BEN ÜZERIME DÜSENI YAPIP SM HAKKINDA DETAYLI ARASTIRMALARA GIRIP, DIGER CASSIOPEDALARLA IRTIBATA GEÇMEYE ÇALISACAGIM!!! LÜTFEN ONLARI KURTARALIM!!! DBSK'NIN ERIYIP GITMESINE IZIN VEREMEYIZ. KORE SUSUYORSA CASSIOPEDILAR KONUSMALI!!!! SM DEVRILMELI VE DBSK YENIDEN BIR ARAYA GELMELI!!!! yoksa; çok geç olacak ve dbsk tamamen yok olacak. insanlar bu ismi unutacak ve sevdigimiz dbsk yeniden siradan insanlarin arasina karisacak. Onlari seviyoruz... lütfen onlara nefes verin. onlara herkes bir nefes verirse dbsk atesi yeniden yanabilir... lütfen harekete geçelim!!!!!

çok uzun süredir bu sayfaya giriyorum ama yorum yapmiyorum.. çünkü bakiyorum bir homin kizginligidir aldi basini gidiyor. çocuklar ne yaptilar anlamiyorum. suçlari dbsk adi ile çikis yapmalarimi bunu lider mükemmel bir sekilde açikladi "yeni gelen nesil tarafindan unutulmaya baslamistik" dedi. hatta bir küçük bir çocukla arasinda geçen ona göre üzücü olan diyalogu anlatmisti. suçlari "keep your head down" in sözlerimi 1) o sözleri onlar yazmadi 2) çocuklar bu konuda da açiklama yaptilar o sözlerin grupla alakali hiçbir sey ifade etmedigini ama biz onlara olan inancimizi o kadar yitirmisiz ki hala israrla aramizda o sarkinin jyj ye ithafen yazildigini iddia edenler var.
ayrica sevgili cassie kardesim senin bu tepkin neye sebep olur ben sana söyleyeyim mi H.O.T grubuna ne olduysa onun olmasina sebep olur. çocuklarin albümlerini almamak ya da konserlerine gitmemek sm ye zerre kadar zarar vermez o lanet sirket yarin baska bir grubu yüceltir, sifirdan yepyeni bir grup kurar yada elindeki adamlara siki yatirimlar yapar ve yine paçayi kurtarir. yani bizim albüm almayisimiz yada konsere gitmeyisimiz zaten bunlardan %1 gibi komik bir rakam kazanan dbsk nin aleyhine olur...
sizler o muhtesem H.O.T dönemini çok hatirlamazsiniz ama o dönemlerde onlarda ayni dbsk gibiydiler. ayni onlar gibi popülerlikten öte, ayni onlar gibi milyonlari peslerinden sürüklüyorlardi... ama noldu adamlarin gözünün yasina bakmadilar ve H.O.T a alternatif olarak ayni onun yapisina benzeyen dbsk yi kurdular ve tüm yatirimlarini onlara yaptilar... yani yepyeni bir akim baslattilar ve H.O.T sadece hayranlari tarafindan hatirlanan bir grup olarak kaldi... yani bizim sm ye olan bu tepkimizi adamlar sinek viziltisi yerine sayip yine bildiklerini yapacaklar... yani sen zannediyor musun ki sm onlara gönderilen milyonun üzerinde belkide tehdit mektubunu kaale aliyor ya da onlarin bitmesi için yapilan bir sürü propogandayi önemsiyor. ben sana ne yaptiklarini söyleyeyim bu adamlar oturduklari yerden bu yapilanlara sadece gülüyorlar ve sunu söylüyorlar "biz bunlari daha öncede gördük" evet gördüler çünkü bugün dbsk ya yaptiklarini dün H.O.T a yaptilar ve belli mi olur belki yarin sm yi su anda deli gibi savunan boa ya yada suju ya yapacaklar... yani senin anlayacagin bu sirketin bitmesi sana bana degil ancak bünyesindeki sanatçilara bagli. ne zaman o sanatçilar bu kölelige jyj gibi karsi çikarlar ve sirketten ayrilirlar iste o zaman etekleri tutusur bu sm nin... haa diyeceksin ki ee yeni elemanlar bulurlar? düsünsene tüm sanatçilari o çati altinda köle olduklarini kabul etseler ve o sirketin tüm pisliklerini jyj gibi ortaya dökseler kim cesaret edip o sirkete basvurur ki. gerçi arada çikar bir iki köleligi kabul eden popilist genç ama onlarda yeni yetme olduklari için sabun köpügü olurlar ve çok tutmazlar...neyse sm yi bitirmek bizim ya da dünyada ne kadar cassie varsa onlarin birlesseler bile kolay kolay yapacagi birsey degil. ayrica böyle bir ayaklanmada adamlar ne yaparlar biliyo musun "kardesim sizinle de fanlarinizla da ugrasamayacagiz" deyip su anda iki kisiyle bile olsa süren o güzel dbsk ismini sonsuza kadar tarihe gömerler(bknz. H.O.T)

simdi biraz da su boa ve suju daki birkaç kisi hakkinda içimde artik patlamak üzere olan yorumlarimi yazmak istiyorum... boa'nin tepkisini anlayisla karsilamak gerekiyor çünkü onun yurt disindaki özellikle amerikadaki en büyük rakibi su anda jyj. yani elbette sm'den dolayi bir tepki göstermesinin yaninda biz buna ayrica etekleri tutusmusluk psikolojisi diyoruz ve sadece yazik deyip gülüp geçiyoruz onun bu haline.. zira vakti zamaninda az kosturmamisti yoochunun pesinde...
ve sujudaki arkadaslara gelince ben suju grubunu çok severim ve hala da seviyorum ama neden çünkü orada o grubun bel kemigi olan bir kaç adam var zaten isi yapanlarda onlar digerleri figüran.. jyj hakkinda konusanlarda zaten suju içinde bile çok taninanlar degil... ve heechul eger birsey söylemiyorsa jyj hakkinda digerlerini es geçin... neden hee çünkü o grupta cesurca sm ye kafa tutan ve objektif olan bir tek o var....
ohh beee rahatladim...
KOSKOCA BİR BOŞLUKKKKKK
Çok uzun seyler yazmissiniz bu yüzden hepsini okuyamadim ama sanirim çogunuz benim gibi sirkete tepkilisiniz. Bu olagan bir durum aslinda. Ancak HoMin'in o sirkette kalmasi ve asla ayrilmayacaklarini söylemesi yenil yutulur tarzdanda degil hani. HoMin'in mutsuz oldugunu, zorlandiklarini, tehdit edildiklerini dogru söylemek gerekirse hiç düsünmüyorum. Herseyi kendiler karar veriyorlar, ve her çikan söz kendi agizlarindan bilerek çikiyor. Junsu konusundada böyle olmustu, o Junsu'ya cevap veren sanatçilar, HoMin'den yüz almasalardi böyle seyler yazmaya asla cesaret edemezlerdi. Changmin, Junsu hakkinda dedikleri hiç ama hiç hos degil. Üstelikte abisine bu derece kirici seyler söylemesi gerçekten üzücü.

Olaylari toplarsak, ben bundan sonra birsey yapmayacagim. Herseyi oluruna birakiyorum, çünkü hayat felan kalmadi artik. Umut ettik, çabaladik ama sonu büyük bir hazin olacak gibi.. Keske beni utandirabilseler, keske.. Ama olaylara gözlüksüz baktigimda, ve mantik çerçevesinden baktigimda en gerçekci düsünce suan bu gibi. Kimse birsey yapamaz artik, yapmaya kalkarsa zamanini bosa harcamis olur. Bunlar çok zor seyler, SM gibi bir sirkete karsi çikmak kolay degil. Yapabileceginiz tek sey suan sessizce beklemek.

HoMin, SM^den ayrilmayacak. JYJ'e asla geri dönmeyecek. Ve bizler asla eski TVXQ^ya sahip olamayacagiz. Ve üzgünüm ama HoMin asla gerçek TVXQ olamayacak.

Sizlerde en iyisi oluruna birakin herseyi. 18 ocak insallah hersey bütün çiplakligiyla insanlarin önüne serilmis olacak. Onay
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
changmin junsu hakkinda ne söyledi tam olarak bilmiyorum açiklayabilir misin? bende kesinlikle artik herseyin oluruna birakilmasini düsünüyorum ve belki de ayri olmalari onlar için en hayirli durum.. düsünsenize ortada gezen bunca birbirine söylenmis laftan sonra bir araya gelmeye kalksalar ki artik geleceklerini hiç düsünmüyorum bu kirginlikla ne kadar verimli olabilirler ki.. en azindan simdi kendi aralarinda dogan ister istemez rekabetten dolayi çok verimli seyler yapacaklar... sanki ayri olmalarini istiyomusum anlasilmasin ama ben onlarin hayrani olarak sadece hangi halde mutlularsa öyle olmalarini istiyorum
KOSKOCA BİR BOŞLUKKKKKK
(15-01-2011, Saat: 17:06)Maeko yazdı:

Oyy seni de o Roo'yu da yerim ben.Opucuk
Çok tatlisin.Kalp
Ve Egg'in paylastigi foto.Sarhos
'Anlatilmaz Yasanir...'Dertli

Tesekkürler.Onay
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Sorun degil SmileOnay
Jaejoong
[Resim: 49565912.jpg]
'챠잔 have a good 밤 ♠' (2:41am KST)
'Tada iyi geceler ♠'
(16-01-2011, Saat: 3:22)ßadqiirL_o5 yazdı: HoMin, SM^den ayrilmayacak. JYJ'e asla geri dönmeyecek. Ve bizler asla eski TVXQ^ya sahip olamayacagiz. Ve üzgünüm ama HoMin asla gerçek TVXQ olamayacak.

Iste budur Damla! Içimdeki bütün duygularin, düsüncelerin, hislerin, her seyin tercümesi bu cümledir! Suanki durumumuzu da gelecekteki halimizi de anlatabilecek tek cümledir! Alkis

EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi