yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(14-04-2010, Saat: 20:17)chae-kyung yazdı:
(14-04-2010, Saat: 15:56)placebolp yazdı: 14.04.2010

"It has been decided that JunSu, JeJung and YuChun will form a new unit!
The new unit will be working under the management and the contract with avex management company.

Moreover, in order to show their gratitude to fans, it has also been decided that the 3 of them will be performing at Dome events as a new unit."

Junsu,Jaejoong ve Yoochun'un yeni bir birim olusturmasina karar verildi. Bu yeni birim AVEX'i yönetimi ve kontrati altinda çalisacak.
Ayrica 3ünün hayranlarina sükranlarini göstermek için Tokyo Dome'da bir performans yapmasina karar verildi.

Haziranin 5i ve 6sinda Kyou Sera Dome Osaka'da ayni ayin 12 ve 13nde Tokyo Dome'da performanslari olacakmis

"Dong Bang Shin Ki!"
Bizim için kimler demek?
Yunho, Yoochun, Jaejung, Junsu, Chang min...
Bu besi birlikte olup sarkilarini söylediklerine "Dong Bang Shin Ki" derim ben...
Ne Yunho ve Chang min'siz DBSK olur, ne de Junsu, Jaejung ve Yuchun'lu DBSK olur. Ne zamanki 5'i birlesir, o zaman "Dong Bang Shin Ki" olur benim için...
Ama bu ayri birim Suju M gibi bir birim de olabilir. Hemen kötü düsünmeyelim. Bakalim, neler olacak...

Söyleyecek kelime bulamiyorum, böyle bir kararin nedenini sürekli sorgular oldum? Aklimda bir sürü soru var? Ne demek simdi bu? Kizgin
Arkadaslar Fana resim eklerken lütfen 600x400 boyutundan büyük resimleri eklemeyelim.Resimlerin boyutu büyükse küçültüp de ekleyelim lütfen.Aksi takdirde resimler eklenen bir mesajda sadece bir tane bile büyük resim olsa bile o mesaj silinecektir haberiniz olsun... Simdi haberler de dahil olmak üzere eklediginiz büyük resimleri küçültün lütfen...
Yunho - J.Rich Goodbye My Love MV

http://www.youtube.com/watch?v=GYauQxKf8...r_embedded

Harika ve çok duygusal bir sarki ve klip olmus.AlkisAlkisAlkis
15.04.2010 Mezamashi TV Sunao Ni Narenakute Oyunculari..Jae Joong'mKalp

http://www.youtube.com/watch?v=Uvb8a4i4n...r_embedded
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Inanamiyorum ya Aglama Benim askim kardesleri olmadan nasil yapacak..Onlar nasil liderleri olmadan yasayacak Aglama Biz ve ya meleklerimiz ne yaptik bu aciyi çekecek kadar ya Aglama Yazik onlara yazik bize.Tükenmedigimizi gördükleri için ellerinden gelen tüm kötülükleri yapiyorlar ya Aglama
Melegim,biricik sevdam benim.. Kalp Çok tatli çikmis masallah... Kalp Sagol Nurdan ablam fotolar için.. Opucuk

Reyhan ablam sana da vidyo için tesekkürler.. Opucuk
Yazik oldu .Böyle bir grubun bu hale gelmis olmasi içler acisi.Bu son haberde tuz biber oldu.Bu yalnizca sanat anlaminda degil arkadaslik anlamindada derin bir yara olusturcak korkarim.
yunho ve max hiçe sayilmis oldu.Söylenen sözlerin samimiyetinden de süphe duyuyorum su haberden sonra.
Beni yaniltacak haberleri görmek dilegiyle.

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Nasil DBSK'nin 3 Üyesi ile yeni grup kurmak ya ? Ne mantiksiz birseydir bu Ofkeli biz onlari "Dong Bang Shin Ki" olarak 5 kisi sevdik simdi 3 kisisiyle grup kurmak ne oluyor ? Kollari ve Bacaklari olmayan bir insan nasil olur da yasayabilir ??? Bu da ondan farksiz... Umarim bir çözüm bulunur yoksa .... Aglama
...

TVXQ5
Max çook yakisikli.Bir de Hero var onu unutmayalim.

Ya ben geçenlerde Dbsk'nin ayrilacagini duydum ne olur bana yalan oldugunu söyleyin yoksa ben mahvolurum. Arkadaslar bunlari ayirmaya çalisanlara haydi hücuuum edelimmm :atkilinc: :atkilinc: :atkilinc:
Bu son habere çok üzüldüm ..Tam da herkese DBSK'yi sevdirmisitim.Aglama Hem 3 kisiyle grup ne yaa..Ofkeli Ben 3'ünün basarili olabilecegini hiç sanmam..Çünkü onlar 5'i bir seviliyor..Hayranlari çok olsa bile...Ne olursa olsun,ne kadar gerekli nedenleri olursa olsun onlar kardesti..Ayrilmasinlar...Aglama Yunho oppaa Max ne olacak..Aglama

Ayrica Yunho'mun resimleri çok güzel...Yine yakmis ortaligi oppaam. Kiz olmasa daha iyi olurdu ama...:img-bee:
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi