yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
SM'nin o kadar çok yüzü var ki hangi yüzüne söveyim kizayim anlamiyorum Ofkeli Of of of ya Aglama Max'im git abilerinin yanina onlari yanliz birakma lütfen Yunho liderim tut Max'i kolundan birlesin lütfen Allahrazi Siz bizim sönmeyen ''5 Yildizimiz''siniz yapmayin ayrilmayin Sad(

''Ben inaniyorum ki meleklerimiz tekrar birlesecek ve gökyüzünden bizlere beraber el sallayarak yine kalplerimizi aydinlatacaklar...''Ben buna bütün kalbimle inaniyorum.Sizde inanin Cassi kardeslerim Durtuk
^DBSK fighting^ :atkilinc: :muzikgurubu:
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...
Enistem ne yakisikli çikmis resimlerde Abaza Biz onlara her zaman inaniyoruz onlar ayrilmayacaklar Opucuk SM oyunlar çevirse de ayrilmalari için oyunlarina gelmeyecekler meleklerimiz Opucuk Resimler için tesekkürler Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Ben 3 kisilik olan gruba DBSK demem.
Nasil 5-1=0 buda böyle. Umarim Super Junior M gibi bir alt gruptur. Ama DBSK'ya alt grup bile gerekmezdi ki!
Some of you may remember me...
Iys.. Grup içinden herhangi birinin ayrilmasi yada grubun dagilmasi olayindan nefret ediyorum.. Umarim ayrilmazlar^^

Bende üye olmak istiyorum xD
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Imzani eklersen üye olabilirsin Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
Imzana eklersen tabiki de üye olursun Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
Tabi anlatiriz simdi ilk önce Kullanici Paneli'ne gir orada Imza Düzenle var oraya bas ve imza kodunu yada fan klüp adini yaz sonra Tamam de islem bu kadar Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
Ben bu haberin yalan olduguna kendimi inandirmak istiyorum yoksa Aglama Aglama oturup aglicam of ya DBSK farklidir onlar ayrilmaz biz onlari farkli olduklari için sevmiyor muyuz zaten (en azindan ben)
Yeryüzüne gölge düşmüş olsa da;
Gözleri artık eskisi gibi gülmese de
Herşey karanlığa gömülse de
DBSK uğruna;DBSK aşkına
Tüm gölgeleri dağıtır
Gözlerine güneşi yerleştirir
Karanlığı yok ederiz
Biz CASSİOPEİA'yız
Asla vazgeçmeyiz.
ALWAYS KEEP THE FAİTH
yunho nun resimleri için tesekkürler kuzi Opucuk

dbsk üç kisilik çok tutmaz(bence) biz 5'ini sevdik .valla 3 kisilik olmalari bana sadece üzüntü veriyor ve kafamda türlü soru isaretleri olusturuyor..Ban

super junior dan bahsediyorsunuz kizlar dbsk ile alakasi ne ?? açiklamaa yaparsaniz sevinirim Smile
Iyi bir haber vardir umuduyla bakiyorum fan'a ama hiçbir gelisme yok Aglama Aksine
daha da üzücü haberler aliyoruz. Aglaelsalla
Nasil bu hallere gelebildik biz anlamis degilim. Yunho ve Max'siz DBSK olmaz, olamaz.
Böyle bölünmeler yasanmasa keske, meleklerimizin bu gelismeler sonucunda aralarindaki dostluk baginin kopmasindan korkuyorum:img-cray: Insallah böyle birsey olmaz, insallah bu sorunlar kisa sürede biter. Daha fazlasini kalbim kaldiramaz Aglama

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi