yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(12-04-2010, Saat: 21:17)TIFA yazdı: Umarim kiz yüz vermezde bizimki de kalir öyle Biggrin Ya dedigim gibi abla Heaven's Postman'dan sonra neler çekmistim burda da aynisi olursa artik o sinirle neler yaparim bilemem Biggrin Hala aklima geldikçe sinirlerim firliyor Ban Ama kiz baskasina asik insallah yüz vermez Biggrin

Insallah ya..hemende yüz vermesin canim madem baskasina asikDodgy ne yapcak bizimkini..zaten hiçte yakisikli degilBiggrin (inanamiyorum kendime neler diyorum yaa..hep bu kiskançlik belasi yüzündenKralgul )
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(12-04-2010, Saat: 21:28)^^my_hero^^ yazdı:
(12-04-2010, Saat: 21:17)TIFA yazdı: Umarim kiz yüz vermezde bizimki de kalir öyle Biggrin Ya dedigim gibi abla Heaven's Postman'dan sonra neler çekmistim burda da aynisi olursa artik o sinirle neler yaparim bilemem Biggrin Hala aklima geldikçe sinirlerim firliyor Ban Ama kiz baskasina asik insallah yüz vermez Biggrin

Insallah ya..hemende yüz vermesin canim madem baskasina asikDodgy ne yapcak bizimkini..zaten hiçte yakisikli degilBiggrin (inanamiyorum kendime neler diyorum yaa..hep bu kiskançlik belasi yüzündenKralgul )

Yok ya vermesin yüz yeter Biggrin O kiskançlik belasi yok mu zaten bizi bu hallere düsüren Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Jejung In Waratte Iitomo Show Part 3 (Big Part)

Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
[Resim: 185f.jpg]

[Resim: 184jd.jpg]

[Resim: 183e.jpg]

[Resim: 181th.jpg]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

(12-04-2010, Saat: 23:12)ßadqiirL_o5 yazdı: [Resim: 181th.jpg]
Oyy suna bak yaKalp minik agizli sevdicegimBiggrin yerim ben onuOpucuk seker,serbet,bal yarim..Opucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Ben de üyeyim ben de. Happy0064Happy0064
(13-04-2010, Saat: 0:12)Ho Min yazdı: Ben de üyeyim ben de. Happy0064Happy0064

Tebrik ederim ablacim, sende artik bir Turkish Cassiopeia oldun :d Biggrin
Some of you may remember me...
(13-04-2010, Saat: 0:15)eli yazdı: Tebrik ederim ablacim, sende artik bir Turkish Cassiopeia oldun :d Biggrin

Tesekkür ederim canim. SuJu ve DBSK'nin tüm üyelerini seviyorum. (Sadece bu ikisinin tüm üyelerini seviyorum) Üye olmamak olmazdi. Biggrin

Bir kaç gif yaptim umarim begenirsiniz Biggrin

[Resim: cutex.gif]

[Resim: movie8g.gif]

Bu kisim süperdi ya :img-hysterical: cetveli tutma ile ilgili yas belirleniyormus. Yunho da hiç tutamadi, dedemiz yasinda diyip saygiyla egildiler. :img-hysterical:
[Resim: ych.gif]

[Resim: 93780240.gif]
(13-04-2010, Saat: 0:26)Ho Min yazdı:

Gifler süper ya..AlkisAlkis
Ellerine saglik..Tesekkürler..Onay
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Hero çok seker.Tesekkürler..Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi