yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
ya birsey soracagim üye olun derken neyi kastetiniz dbsk sevenler kulübünemi yoksa diyer fan üye olup bu fana öylemi girecegiz
(12-04-2010, Saat: 19:59)MuhtesemKraliçe yazdı: Bana önerdiginiz en güzel parçalari hangisidir?
Hizli tempolu olursa?
Dinlemek isterim.
Dbsk-Mirotic OnayOnay

ve DBSK-Break Out..Onay
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
(12-04-2010, Saat: 20:17)duygu_jacob yazdı: ya bisi orcam üüye olun derken neyi kastetiniz dbsk sevenler kuübünemi yokasa diyer fan üye olup bu fana öylemi gircez

Hayir canim Smile..
Bak bu konuya mesaj at " Bende üye olmak istiyorum" diye..(tabiki imzanada "Dbsk Fan Club" yazmalisin..
Sonra bu fan club'un yetkilileri seninle ilgilenecektirler..
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
(12-04-2010, Saat: 19:22)ßadqiirL_o5 yazdı: [Resim: wboqki.gif]

[Resim: ve8wuu.gif]

[Resim: 2ey7yvt.gif]

Ben senin surat ifadelerine ölürüm biricigimKalp özellikle son gifte ne tatli öyle..saskin YarimOpucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Oh oh paylasimlara bak Biggrin Ayy canim benim ya çok seker birtanem benim Kalp Çok tatli resimlerde Kalp Gülüyor ya artik o bana yetti gülümsemesini çok özlemistim birtanecigimin Aglaelsalla Birtanem benim gülüsüne bittigim Opucuk Kalp Resimler için tesekkürler Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
[Resim: a48k7s.png]

Bu resime bakilirsa Hero'm Haru isimli kisiye asik olcak. Aman askim yerinde dur sen sadece doktor ol tamam mi birtanem Opucuk Kimseye asik olma sen dur durdugun yerde Biggrin Sen gel bana asik ol Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
(12-04-2010, Saat: 20:19)ßadqiirL_o5 yazdı:
(12-04-2010, Saat: 19:59)MuhtesemKraliçe yazdı: Bana önerdiginiz en güzel parçalari hangisidir?
Hizli tempolu olursa?
Dinlemek isterim.
Dbsk-Mirotic OnayOnay

ve DBSK-Break Out..Onay

ve hiç bi zaman kendini unutturmayan purple line ve rising sun. Smile
slow ama çok güzel bi sarki dinlemen gerekli bence Onay doushite kimi no suki natte

bunlardan basla zaten gerisini sen getirirsin Biggrin
Slow olarak I Am Missin You'da var You Only Love var Wrong Number, I Never Lest Go, Thanks To, Toki Wo Tomate Kalp var Biggrin
Hizli olarak Hey(Don't Bring Me Down),Are You A Good Girl,Miss You,No Pain No Gain ve arkadaslarimin önerdikleri daha birsürü varda önce bi bunlari dinle Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
(12-04-2010, Saat: 20:50)TIFA yazdı: [Resim: a48k7s.png]

Askim doktorsun diye sakin bu Haru denen kizla doktorculuk oynamaya kalkismaDodgy banada Japonya'yi yaktirtma:atkilinc: Ömrümün sahibi..Heaven's Postman'daki o sahne burda gerçeklesmesin baska bisey istemem bebegim..canimi ikinci defa yakma sevdicegimAglaelsalla
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Umarim kiz yüz vermezde bizimki de kalir öyle Biggrin Ya dedigim gibi abla Heaven's Postman'dan sonra neler çekmistim burda da aynisi olursa artik o sinirle neler yaparim bilemem Biggrin Hala aklima geldikçe sinirlerim firliyor Ban Ama kiz baskasina asik insallah yüz vermez Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi