yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
an an magazin çekimlerinde Yarimin yasadiklarini ve etrafindakilere yasattiklariniBiggrin büyük bir keyifle okudum..Sevdicegim çalismaktan yemek yemeye bile vakit bulamamis..ama ben ona demistim çok çalisip kendini yorma,üsütüp hasta olma sakin aç kalma..ben sensiz ne yaparim evimin diregiKralgulOpucuk kendine iyi bak..sen iyi ol ki bende iyi olabiliyimAglaelsalla her zamanki gibi gittigi yere nese katmis melegim..aramizda mesafeler varken bile benim her anima nese katiyor zaten..etrafindakilere nasil katmasinKalp bu arada o muhtesem pozlarini verirken kizlarin etkilenip çigliklar atmalarindan rahatsiz olmasi ve utanmasi çok hosuma gittiBiggrin oyy benim masum güzelligim utanirmista kiyamam onaOpucuk su siralamada da birinci olmamasina çok sevindim..hatta hiç listeye girmeseydi daha çok sevinirdimBiggrin ne gerek varki dimi biricigimAbaza benim yüregim her an yüreginleykenKralgul

Paylastigin bütün haberler için çok tesekkürler Damla'cim^^
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Arkadaslar bugün rüyamda Hero'yu gördüm...Siki bir Hero fani olmasamda artik olabilirim...Kalp Çok sekerdi...Trafik kazasi geçirmis ve benim annem-babami öldürmüs..Ama acayip agliyordu...Yüzü falan yaralanmis...Ben onu görmeye dayanamam diyorum ama nasilsa onun için üzülüyorum bile...Ama nasil sekerdi...Saçlari simsiyahti...Yüzü beyaz...Siyah spor kiyafet giymisti...Unutamiyorum....Sarhos
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(07-04-2010, Saat: 18:58)dadl_u yazdı: Arkadaslar bugün rüyamda Hero'yu gördüm...Siki bir Hero fani olmasamda artik olabilirim...Kalp Çok sekerdi...Trafik kazasi geçirmis ve benim annem-babami öldürmüs..Ama acayip agliyordu...Yüzü falan yaralanmis...Ben onu görmeye dayanamam diyorum ama nasilsa onun için üzülüyorum bile...Ama nasil sekerdi...Saçlari simsiyahti...Yüzü beyaz...Siyah spor kiyafet giymisti...Unutamiyorum....Sarhos

O ne bicim rüya dadl_u yaa..Biggrin yatmadan korku film'i felanmi izledin Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Jaejoong ve Junsu Gimpo Havaalani (Japonya'ya Dönüs) Video Part 1..Izlemek icin tiklayiniz..

------------------------------------------------

Jaejoong ve Junsu Gimpo Havaalani (Japonya'ya Dönüs) Video Part 2...Izlemek icin tiklayiniz..

--------------------------------------------------

Jaejoong Ve Junsu Gimpo Havaalani (Japonya'ya Dönüs) Video Part 3..Izlemek icin tiklayiniz..
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Ya benim fark ettigimi sizde fark ettinizmi ?
Ikiside cok bitkin gözüküyorlar..:img-cray::img-cray:
Hele Hero'm sanki dokunsan biraz sonra agliyacakmis gibi..:img-cray:
Tabi ordan oraya kosusturduklari icin cok yoruldular..Canlarim benim ya..
Kiyamam ben size biraz oturun dinlenin..Opucuk:img-cray:
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Of benim birtanem yiktin ortaligi o kadar yakisikli olmussun ki takim elbise çok yakismisKalp

[Resim: ezjqe9.jpg]

[Resim: 33908568.jpg]

[Resim: yoochunp.jpg]

Because TVXQ’s Yoochun is hard at work with his new Japanese mobile tv drama Loving You, I thought he would be staying in Japan for a longer period. But it turns out we’ll be seeing Yoochun in Korea very soon.

Surprisingly enough, Yoochun will star in a historical drama.

So I’m guessing we’ll be seeing this pop star in some hanbok. He has been cast in the upcoming drama Sungkyunkwan Scandal. Sungkyunkwan is a university that dates way back from the Joseon Dynasty and the school still exists to this day. The drama is a love story on the Sungkyunkwan campus.

He will play Lee Sun Joon, a character that has the brain, looks and money. He is a rich boy that falls in love with a girl that is cross dressing for some reason.

Yoochun said, “I had fun reading the synopsis. I want to meet Sun Joon very soon. I’m honored to play such an interesting character in my first project. I will work hard to greet the viewers with a good project and as a good character.”

Sungkyunkwan Scandal will begin shooting in May.

çevirebilir misiniz?
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(07-04-2010, Saat: 19:32)ceren_yung yazdı: Of benim birtanem yiktin ortaligi o kadar yakisikli olmussun ki takim elbise çok yakismisKalp

[Resim: 33908568.jpg]

[Resim: yoochunp.jpg]

Aman yarabbi..Farecik yakiyorsunBiggrinBiggrin valla eniste çok yakisikli olmus..Herzaman yakisikli bizim meleklerimiz tabii ama Micky bu fotolarda harika..Allah sahibine bagislasin..Biggrin
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Iki gün fana bakmiyorum, almis yürümüs bir sürü haber olmus ne güzel Smile Tesekkürler kizlar harikasiniz!!
(07-04-2010, Saat: 19:01)ßadqiirL_o5 yazdı:
(07-04-2010, Saat: 18:58)dadl_u yazdı: Arkadaslar bugün rüyamda Hero'yu gördüm...Siki bir Hero fani olmasamda artik olabilirim...Kalp Çok sekerdi...Trafik kazasi geçirmis ve benim annem-babami öldürmüs..Ama acayip agliyordu...Yüzü falan yaralanmis...Ben onu görmeye dayanamam diyorum ama nasilsa onun için üzülüyorum bile...Ama nasil sekerdi...Saçlari simsiyahti...Yüzü beyaz...Siyah spor kiyafet giymisti...Unutamiyorum....Sarhos

O ne bicim rüya dadl_u yaa..Biggrin yatmadan korku film'i felanmi izledin Biggrin

Dün televizyonunun yüzünü görmedim ki...Korku filmide izlemem ama ...Rüyanin basi cinsti zaten...Seyehatte sözlü oluyordum...O kadar dersin ardindan Hero sahneye girdi..Biggrin
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(07-04-2010, Saat: 20:25)dadl_u yazdı:
(07-04-2010, Saat: 19:01)ßadqiirL_o5 yazdı:

Dün televizyonunun yüzünü görmedim ki...Korku filmide izlemem ama ...Rüyanin basi cinsti zaten...Seyehatte sözlü oluyordum...O kadar dersin ardindan Hero sahneye girdi..Biggrin
Biggrin haha Allahim ya..ama harbiden baya ilginc rüya Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi