06-04-2010, Saat: 19:09

Konuyu Oyla:
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
|
Bu haber yeni mi? bilmiyorum 1 saat önce yayildi ama belki siz biliyorsunuz diye sorayim dedim
sonunda micky de oyuncu oluyor dbsk nin ayrilma dedikodularindan sonra koredeki aktivitelerinde bir duraklama olduysada japonyada hala devam ediyor jae oppa, yunho-sshi, changmin, ve junsu dan sonra micky de oyuncu oluyor haziran ayinda Bee tv de çikicak yeni bir dizi de bas roller arasinda Dizinin tutulucagi bekleniyor dizide koreli birini calandiracakmis ![]() hadi hayirlisi En kisa zamanda onlari korede görme dilegi ile... ![]()
06-04-2010, Saat: 19:24
(06-04-2010, Saat: 19:18)sasa yazdı: Bu haber yeni mi? bilmiyorum 1 saat önce yayildi ama belki siz biliyorsunuz diye sorayim dedim Ayy çok sevindim habere demek micky artist oluyor ![]() ![]() Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...
06-04-2010, Saat: 19:24
(Son Düzenleme: 06-04-2010, Saat: 19:52, Düzenleyen: ^^BeTüL_YuNhO^^.)
(06-04-2010, Saat: 19:18)sasa yazdı: Bu haber yeni mi? bilmiyorum 1 saat önce yayildi ama belki siz biliyorsunuz diye sorayim dedim Evet canim Micky'nin oyuncu olacagi dogru.. haberin ingilizcesini veriyorum isteyen türkceye cevirebilir.. ![]() Yoochun Debuting as Actor In Japan The popular group Tohoshinki’s Yoochun is going to be in a Japanese drama continuing with Jaejoong. Not only in Korea but in Japan, Tohoshinki’s activities had paused and Yoochun is going to start his solo activity by acting. Tohoshinki’s Japan production Avex announced on the 5th on Tohoshinki’s official home page that “In June Yoochun will appear on the mobile drama broadcasting office Bee TV. They are filming right now”. Yoochun’s actor debut information was out on the 3rd when Chiba Ryuhei Avex’s vice president and Bee TV president answered to a fans question saying “The drama Yoochun will be in is starting in June” and posted a picture o the script which spread through out the fans. Yoochun will play what the Fuji TV is creating right now “Lovin’ you(tentative title) a Korean person who is the second generation of a financial group. The story draws a love story with a Japanese women. That person will be the actress who was in “Meichan no Hitsuji” and “Yamatonadeshiko Hichihenge” Omasa Aya. It started from the leader Yunho’s drama “No Limit”, Jaejoong’s movie “Heavens Postman” and starting in April “Sunao Ni Narenakute”, Junsu’s musical “Mozart”, and who is filming right now Changmin’s drama “Paradise”. Now all 5 members of Tohoshinki is going to debut as an actor. Ve son bir haber.. Ingilizcem çok iyi degil ancak anladigim kadariyla avex sirketi Dbsk'nin japonyadaki grup olarak aktivetelerine destek vermeyeceklerini duyurduktan sonra 5 milyar yen kaybetmis. Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
06-04-2010, Saat: 19:44
(06-04-2010, Saat: 19:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Ve son bir haber.. ingilizcem cok iyi degil ancak anladigim kadariyla avex sirketi Dbsk'nin japonyadaki grub olarak aktivetelerine destek vermeyeceklerini duyurduktan sonra 5 milyar yen kaybetmis. Iyi olmus... Oh olsun onlara... Darisi SM'ye... ![]() EXO ♥
"Love Me Right" >> Baekhyun ♥ << ♔ hook blade
06-04-2010, Saat: 19:54
(06-04-2010, Saat: 19:44)chae-kyung yazdı:(06-04-2010, Saat: 19:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Ve son bir haber.. ingilizcem cok iyi degil ancak anladigim kadariyla avex sirketi Dbsk'nin japonyadaki grub olarak aktivetelerine destek vermeyeceklerini duyurduktan sonra 5 milyar yen kaybetmis. Daha dur canim 5 milyar ne ki daha bisey görmediler.Onlar biraz daha böyle yapsinlar bak daha neler oluyor.Dedikodusu 5 milyar kaybettirdi bakalim ileri de ne kadar kaybedecekler..!! Allahim sen meleklerimizi her türlü beladan koru yarabbim bütün dualarimiz onlar için. ![]()
06-04-2010, Saat: 20:11
(06-04-2010, Saat: 19:44)chae-kyung yazdı:(06-04-2010, Saat: 19:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Ve son bir haber.. ingilizcem cok iyi degil ancak anladigim kadariyla avex sirketi Dbsk'nin japonyadaki grub olarak aktivetelerine destek vermeyeceklerini duyurduktan sonra 5 milyar yen kaybetmis. Insallah.. Bigeast____ ~ Cassiopeia
06-04-2010, Saat: 20:15
(06-04-2010, Saat: 19:44)chae-kyung yazdı:(06-04-2010, Saat: 19:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Ve son bir haber.. ingilizcem cok iyi degil ancak anladigim kadariyla avex sirketi Dbsk'nin japonyadaki grub olarak aktivetelerine destek vermeyeceklerini duyurduktan sonra 5 milyar yen kaybetmis. durr daha bu küçük para miktari dbsk destek vermezlerse bu gidisle batarlar(ohh canima degsin ) sm sirketi de batsiz baska birsey istemiyorum ..
06-04-2010, Saat: 20:43
DBSK'nin bu zor günlerinde birazda mutlu haberler verelim..
Bu günlerde bir cok koreli makaleler TVXQ'nun en son cikan ve 1 milyon kopya satan iki single'i (Breat out ve Toki Wo Tomete) 2010'nun en iyi albümü olarak secilebilecegini konusuyorlar.. TVXQ'nun sarkilari Break Out ve Toki Wo Tomete piyasaya ciktilarindan bu zamana kadar toplam 1.000.000 kopya kombine satti. Break Out Toplam: 288.536 ( Wikipedia göre) En iyi Album Toplam: 516.787 kopya (bu hafta itibariyle / DNBN) Toki Wo Tomete Toplam: 209.063 (bu hafta itibariyle / DNBN) Arkadaslar ingilizcem cok iyi degil ancak bu kadar cevirebildim..Bir hatam varsa affedin.. ![]() Ingilizcesinide ekliyorum yinede> Many Korean articles these days talk about TVXQ being on the brink of selling 1 million copies of their two most recent singles (Break Out + Toki Wo Tomete) and the Best Selection 2010 album. TVXQ has sold over 1,000,000 copies of their singles Break Out, Toki Wo Tomete and their best album combined. Break Out Total: 288,536 (according to our lovely friend, Wikipedia) Best Album Total : 516,787 copies (as of this week/DNBN) Toki Wo Tomete Total : 209,063 (as of this week/DNBN) ------------------------------------------ Meleklerimizi tebrik ediyorum.. ![]() Bu daha baslangic..bekle sen SM.. ![]() Bigeast____ ~ Cassiopeia
06-04-2010, Saat: 20:50
(06-04-2010, Saat: 20:43)ßadqiirL_o5 yazdı: DBSK'nin bu zor günlerinde birazda mutlu haberler verelim.. Tesekkürler Damla'cim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi